|
![]() |
#14012 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Također, jer tu je i jako visoka ocjena i na agregatoru i od publike na RT-u. http://www.rottentomatoes.com/m/the_...udapest_hotel/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14013 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ok mi Tokarev,mozak na pašu,zanimljiv rasplet,solidno. 5/10 sad na Oldboy,usa verzija,original je preheben.
![]() |
#14014 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Odgledala I Frankenstein ![]() ok je filmić.. sam frankenstein je preblag ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14017 |
Guest
|
I prvi 300 je bio fantazija, ali ovo sad s brodovima je baš previše. Temistoklo mi je skroz bezvezan lik, a ovaj Stapleton nema ništa od karizme Gerarda Butlera. ![]() I ona ženska na čelu Perzijske flote? Totalan fail. |
![]() |
![]() |
#14018 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Moram uveseliti svekoliko pučanstvo jednim filmskim prijedlogom. Ako vam je Nicholas Cage toliko loš da se smijete njegovoj glumi obavezno štivo je Joe. Znači uloga je tako koncipirana da Cage mora pokazat neke emocije. Ja sam se valjo na te fejšl iksprešne koje lik radi. Film bi s nekim drugim glumcem možda i bio solidan, ali ovako je čista komedija a la the room. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14019 |
Guest
|
Meni se sviđa ovaj, pomalo apatičan, Joe. Joe je inače pošten, ali nema savjest i ima problem s agresivnošću. One koji ga prevare i koji mu naude bi ubio bez kajanja. Zna da je to loše, da ga to čini zlim čovjekom i zato pije. Pije da utopi bijes i da ostane na slobodi. Cage je odličan Joe. ![]() Inače, u filmu je najbolje glumio Gary Poulter, beskućnik, ovisnik od drogama i alkoholu, psihički bolesnik, ex-vojnik, cirkusant, brake dancer, street perfomer... biografija mu je luđa od Joe-ove. Pronašli su ga mrtvoga prije nego je film dovršen. ![]() |
![]() |
![]() |
#14020 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14021 |
Guest
|
novi 300 je stvarno loš...al nema veze, u zadnje vrijeme u ovaj topic dolazim pogledat novu avatar sliku od Laydtron25 prije posla |
![]() |
![]() |
#14022 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14023 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer pogledao novi X-Men i to 3D jer su zabunom poslali tu verziju u kino. Nije loše iako mi nije jasno kako se Profesor X pojavio u budućnosti ako je umro u 2. dijelu. btw, te 3D naočale su teške. Došao sam doma sa njihovim vidljivim otiskom na nosu.
![]() |
#14027 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
U filmovima od Marvela poslije creditsa je uvijek neki kratki uvid u novi film. EDIT: Na ne bude off, isto pogledao nove xmene 8/10
![]() |
#14028 |
Guest
|
Pogledao Escape Plan. Dinosauri se dobro drže. U usporedbi s ostalim što su snimili u zadnjem desetljeću ovo zaslužuje ocjenu 9/10. Stallone bi rekao da film ima sve, ali da bi bio savršen da je on i redatelj i scenarist. ![]() |
![]() |
![]() |
#14030 |
Premium
|
A kako onda objašnjavaš spomen ploču u dvorištu škole za njega, Jean Grey i Cyclopa? btw, ako ne pogledate ovaj nastavak, niste ništa napravili u životu ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3e0ieIpBhsg
![]() |
#14031 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14033 |
|
Zna li itko gdje mogu pogledat Godzillu a da je u dobroj rezoluciji? Sve neko smece :/ Pogledao tko hotel Transilvanija? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14034 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
U kinu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14035 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14036 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znam, shvatio sam. Nemoj kukati što piratlija još nije izišla. Ili pogledaj u kinu ili čekaj 3-4 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14037 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
The Grand Budapest Hotel Pogledajte ovu detektivsku komediju svakako, nije ona klasična komedija, ali svakako ima naglašene elemente humora na sve strane. Način snimanja me osvojio. Glumačka postava je bome pozamašna! Nije tipični film koji se vrti oko akcije, velike ljubavi, događaja ili krvi. Ako tražite nešto malo drugačije, onda vam je ovo must watch.
![]() |
#14038 |
Premium
|
Pogledao sinoć A Million Ways to Die in the West. Nije vaaauuu, ali ima dobrih fora za nasmijati se. Seth MacFarlane glumi bzv (on ni nije glumac nego scenarist koji piše uglavnom za crtiće - American Dad, Family Guy, Johnny Bravo, Dexter's Lab,..) i Charlize ga debelo šiša na tom polju. Doma pogledao Čovjeka pauka 2. Nisam baš nešto oduševljen. Mislim da je i ta franšiza otišla kvragu.
![]() |
#14039 | |
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14040 | |