|
![]() |
#13951 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Kad pogledaš javi se sa dojmovima, pa da prokomentiramo. ![]() Također preporuka za sljedeće: The Man from Nowhere (2010) New World (2013) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13952 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao Robocop. Kao netko tko je vidio original kad je izašao, mogu reći da je ova verzija s**nje. Gluma - 0 bodova, karizma glavnog lika - 0 bodova, radnja - 0 bodova, izgled Robocopa - 0 bodova,... Šteta izgubljenog vremena. Uz glavnog glumca, najlošiji mi je bio M. Keaton. Takva nonšalantna i BMK gluma M. Keatona je dobro prolazila u zahebantskim/parodijskim Batmanima Tima Burtona, ali ovdje nikako. Još jedna potvrda da je većina remakeova debelo lošija od originala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13954 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
dobio je oskara ove godine za strani film. http://www.imdb.com/title/tt2358891/ jedan potpuno drugačiji film sa odličnim glumcima. Svatko će se zamisliti nad ovim filmom. potiće moždane valove i ostaje dugo u sjećanju. toplo preporučam nešto drugačije od klasičnih holivudskih filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13955 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Doc Brown iz Back to the Future se pojavljuje u A Million Ways to Die in the West ![]()
![]() |
![]() |
#13956 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Pogledala The Sacrament i In the Blood.. danas bi mogla neku komediju... mozda Vacation? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13959 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13960 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
RoboCop (2014) - kako su neki popljuvaki film i nije tak loš dao bi mu 6/10. Najviše me iritira Samuel L. Jackson kao neki narator koji objašnjava što se tu događa. Imam osjećaj da su producenti dosta prtljali po filmu da ga prilagode za US tržište i dnevnu politiku. Moglo se ući dublje u problematiku sa dronovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13963 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13965 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Od filma sam bio očekivao teški trash. Zapravo, nisam imao nikakva očekivnja, pa sam se iznenadio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13966 |
|
Danas gledam Patrick i Mr. Jones Hororci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13967 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Kao što rekoh producenti vole prtljat po filmu radi ciljane skupine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13968 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo odgleda novi X-Men. Odlično, interesantan zaplet i super povezana priča. Uz prvi dio, meni najbolji X-Men, miljama isprid Avengers sage.
![]() |
#13969 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
snowpiercer......... pojma nemam. rezime cijelog filma - ako ga i fulate, nista posebno. ako ga i ne fulate - nista posebno.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13970 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#13971 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Pogledao: Oculus http://www.imdb.com/title/tt2388715/?ref_=nv_sr_1 Film onako, nije los. Mada sam ocekivao puno vise po najavama al eto nije los horor za ubit vriime ![]() Ocijena 3.5/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13972 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Air America klasicna zanimljiva avantura ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13973 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jedina mala zamjerka - u drugoj polovici film malo gubi na napetosti i zanimljivosti, ali svejedno, vrlo dobro ![]()
![]() |
![]() |
#13974 |
|
Ceka me dug i dosadan vikend..moze netko preporuciti neku dobru misteriju? Onak napwto do kraja? ![]()
![]() |
#13975 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13976 |
|
Looool..ne fala ![]()
![]() |
#13978 |
Guest
|
Jack Ryan : Shadow Recruit ovoliko propagande ne vidjeh još od Bulajića ili Sedlara, ajde, da je snimljen za vrijeme hladnog rata, još bi i prošao, ali ovako..ajme meni. Glavni negativac rus, protagonist Jack Ryan, "spontani regrut CIA e, bivši marinac.." Tom Clancy, sve je jasno. Film kao stvoren za "trailer white trash" populaciju, koja sa 17. pivom u jednoj ruci i cigaretom u drugom, objašnjava svome potomstvu "vidiš sine/kćeri, naša USA inteliđens sve ima pod kontrolom, mi smo ti gospodari galaksije i Božija vojska" ocjena 1/10, radi K. Costnera. Nemojte me krivo shvatit, volim trash i sve one Reganove propagandne filmove, ali problem je kod ovog, da zbilja pokušava dočarat ovo gore napisano. |
![]() |
![]() |
#13979 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
da sam znao prije gledanja da su to napravili nebi se ni trudio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |