|
![]() |
#13891 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nek zeme kaj hoće, ja sam Radler zaradio pošteno ![]() Da Mic, u 10 tunel. Nemoj se zaboravit oklopit putem do tunela, i kacigu stavi obavezno. Ima u knedli jeftinih Hutchinsona, ja sam proveo neko vrijeme na Bulldogu (70ak kn), sve papa, ne voli cestu, nekako je "plastična" i tvrda ali ju nisam nijednom zato zbušio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13892 | ||
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() oglase na dropu i njuski redovito pratim, tako da samo ako imate nekaj sa strane da znate... Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13893 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Upravo montirao dvije duple felge čini mi se piše, Krypton bijele boje + stavio Shimano kazetu 7 brzinsku 28-14 (piše Shimano China). Cijene 2x140 kn + 60 kn. Sad idem jednu vožnjicu od 20 km, pošto je bicikl malo ljepši ![]() Užasno škripe kočnice, ako ne stane za dan dva moram mijenjati i gumice. Zadnje izmijenjeno od: begi. 30.09.2011. u 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13894 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Heh, nabavio 180 IS adapter, ali mi samo fali rotor ![]() Ima netko viska 180mm rotor za posudit? ![]() EDIT. Nabavio 160mm adapter tako da sad imam kocnicu ![]() Svejedno, ako netko zamjeti u prodaji neki 180mm shimanov rotor neka me obavjesti, tnx. Btw, hvala Vuci i Destroyeru na trudu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 30.09.2011. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13897 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Zahvaljujem se svima na preporuci za gume. Jucer nazvao ducan u Splitu i pitao da li imaju Švalbe smart sam i dobio potvrdan odg. Budala umjesto da rezerviram ja se zahvalim i zavrsim razgovor ![]() I danas dodjem tamo, a na raspolaganju samo jedan Smart Sam. Od Schwalbea su imali po jednu gumu od svakog modela ![]() Na kraju sam kupio dvije Kende Sport cruising 26x2.10. Od svih guma koje su tamo bile mislim da su ove gume bile najdeblje, a cijena/kom. je 89 kn. Sutra cu ih montirat pa napisat dojmove u slucaju da netko nekad naleti na te gume pa nek zna na cemu je. Ono sto sam odmah primjetio ovako na dodir jest da su jako tvrde sto mi cak i odg. Po tome su slicne Kendi Coyote, a taj par imam na drugom bikeu (takodjer 26x2.10) i imao sam jedno busenje u 2 mjeseca, ali zato jer sam bike zaklao na terenu za FR bike ![]() Na kraju sam svratio do Hervisa i kupio ciklo komp i neku mini pumpicu za 100 kn. CK izgleda ovako, a ovo su mu funkcije. Nisam ga jos probao, ali ujutro sa primarnog bikea skidam tri godine staru Sigmu BC 906 i bacam je na drugi bike ![]() Inace, bezicna verzija sa nesto drukcijim izgledom i istim funkcijama dodje 150 kn. Pumpica je skroz mini i treba par minuta pumpati, ali s obzirom na dimenzije i cijenu je kamilica. Eto nadam se da ce ovo mozda nekome biti od pomoci. ![]()
![]() |
#13899 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Kupio si ih prije manje od 2.mj i ja sam te vidio jednom na grmi s njima!!!! Bajk si prodao prije mj. dana ili ???? Dakle shinovi su malte ne NOVI, neradim mu reklamu nego samo kažem kaj je jer sam bio s njim kad ih je kupovao kod Aleša, i da ja bi ih kupio da nemam svoje i da imam lovu! Zgrabite to dok još možete ![]()
![]() |
![]() |
#13900 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Djeco, javim se ujutro još da potvrdim dal ću se pojavit za sljeme... ![]() Nije mi dobro nešto trenutno i nikak da me prođe, vidjet ću izjutra dal će mi bolje biti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13909 |
Premium
|
Evo vratili se , meni je bilo super , jedino mi je žao kaj su me decki stalno cekali na spustu. Bili smo ja , Destro , Sile , Danijel , Mic i jos neka dva lika. Trebalo nam je sat i pol od tunela do gore , uz dosta stanki. Sreli smo i Nika na vrhu. Play of the day je Siletove mandarine i banane i frajer na vrhu sa demmaxima, cetveroklipni XT-ima i 203 rotorima , i na kraju 80mm hoda na xc rami ![]() edit: Destro ostala ti je špaga kod mene , pa kad cemo opet ic bum ti vratil. I da , noge me uopce ne bole , ruke me ubijaju od drndanja i kocenja sa tri prsta zbog jebenih Hayesa.
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 01.10.2011. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13910 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
imam pitanje ako mi itko može pomoću .... naime imam shimano m595 bremze 160mm iza, 180mm naprijed kod dužih spusteva mi zadnja koju manje koristim polako počne propadati i nakon što se ohladi ručica i dalje ostane mekana, ulje je novo i dobro je odzračeno. čak sam pokušao zamjeniti čeljusti (zadnja na prednju i kontra) i opet isti problem. malo sam se poigrao pa sam i ručice tj crijeva sam premjestio i opet isto. dali je itko od vas imao takvih problema? dali je moguće da usljed pregrijavanja ulja to ulje izgubi svoja svojstva i nekako se pojavi zrak u sistemu jer nakon odzračivanja sve radi savršeno do prvog dužeg spusta. jel bi možda stavljanje većeg rotora iza bilo bolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13911 | |
|
Citiraj:
ako slucajno imate centerlock rotore javite se na pm... ![]()
![]() |
![]() |
#13912 | |
Registered User
|
Citiraj:
imaš tu http://www.njuskalo.hr/bicikl-kocnic...-oglas-3602927 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13913 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel vučeš ti tu zadnju kočnicu ili ? Mislim, veliš da je manje koristiš, što znači da si na prednjoj stalno. Jesi li zamijenio samo čeljusti ili si pomaknuo cijeli set kočnica (da nije problem u leveru kočnice) ? Na kraju krajeva ako ti ide iza 180mm i imaš od nekoga za posuditi, probaš.
![]() |
#13914 | |
Registered User
|
Citiraj:
budem probal sa 180mm rotorom frend će mi posudit adapter a rotor ću probat sa prednjeg pa ću vidjet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13915 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Dobro si me sjetio moram oprat torbicu ono je preprepreodvratno. -------- Edit: skoro sam se izrigo dok sam to prao, užas kako smrdi, druga najodvratnija stvar koju sam radio ovaj tjedan. Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 01.10.2011. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13916 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
znat će koji su -->
![]() A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast. Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka..... Sry moro sam ![]() Odlično sljeme, odlična ekipa! što onih koji su me "tjerali" uzbrdo, što onih koji su me "tjerali" nizbrdo
![]() ![]() A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast. Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka..... Sry moro sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13917 |
Premium
|
znat će koji su
![]() A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast. Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka..... Sry moro sam ![]() |
Odlično sljeme, odlična ekipa! što onih koji su me "tjerali" uzbrdo, što onih koji su me "tjerali" nizbrdo
![]() ![]() A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast. Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka..... Sry moro sam ![]() |
![]() |
#13918 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13919 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
znat će koji su
![]() A ti tudaj, ima ti bit zašto žao, izgovaraš se tu na neku vilju, Lovro šta je danas s nama bio vozi na sidu iz 2005 ili 06 sa 3cm efektivnog hoda, mx mehanickim kocnicama i 18-20-dotka je progutao ko od šale!!! S tim da ima 15god, svaka čast. Cccc, bitno da se ibis i neznamtijakajvec ceka..... Sry moro sam ![]() |
Odlično sljeme, odlična ekipa! što onih koji su me "tjerali" uzbrdo, što onih koji su me "tjerali" nizbrdo
![]() |
#13920 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|