|
![]() |
#13801 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Odi malo do Kopenhagena,Stockholma,i tih sjevernih "primitivnih" zabiti pa vidi koliko ima biciklista i dal ih policija kažnjava?Tamo je stvorena kultura bicikla da se voze i koriste VIŠE nego auti...Zagreb tj. centar nije napravljen da se voze auti...Ak si ikad bio u Zagrebu valjda znaš o čem pričam?? A ovo što napominješ da se akrobacije rade na biciklima,trebaš vidit akrobacija u autima na rotoru u novom Zg,preticanja bez žmigavaca,pričanje na mobitel itd itd. I zapamti biciklist ima prednost nad autom,to si učio u autoškoli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13802 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Svaka čast ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13803 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13804 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
zanimljivo zvuci ici na sljeme po noci..da imam lampe odmah bi iso..za kolko novaca se daju kupit neke ok lampe za bajk?jeste pratili sta to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13806 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ak te bas zanima iskopam ti linkove problem ti je kaj je dostava u prosjeku 3-4 tjedna + kaj ti je legalan uvoz postom 160kn pa moras ic u dve ture il riskirat da te ocarine, al iskreno mislim da su male sanse da budes ista platio i ako te pozovu na carinu za tu lovu pa ga preusmjeri nama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13807 |
Registered User
|
http://www.bike-discount.de/shop/a38...-tl-ready.html Link je ovaj, samo je on imao nekog ko će mu donijet iz DE, pa sam se ja prikrpo. Sad da li on to tako često, ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13809 |
Registered User
|
A gledaj, probaj jednu na ako-prođe-prođe naručit. Druga opcija je narudžba do Aleša pa šverc. Treća opcija je dat 300kn prek njuškala i ne bereš brigu. Ako će perica opet neš kemijat, njega pitat da li bi napravio uslugu za pivu. Skup je to sport da ga hebeš. Preko Aleša se ne isplati uzimat jer je i s povratom previše to para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13810 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ma nebum ništa probavao.... sljedeći tjedan idem do aleša zbog zadnjeg kotača (nabe i obruča), pa ću mu reći da mi naruči 2 Fat Alberta.... provjerena guma, 300 do 350kn sa povratom poreza (2 komada), nisu lagani kao NN, ali nisu ni teški! ionak za 2 tjedna moram još i po žbice pa ću i gume u istom mahu riješit i onda još "samo" rama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13812 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajmo ljudi, brza preporuka: RS Recon Solo Air sa 100mm hoda i externim floodgateom i MC (ne moze se podic vise od 100mm) ili RS Tora 318 U-turn 85-130mm i MC Dal mi tih 30mm igra veliku ulogu? Koja je bolja? Btw, zadnji put niz Sljeme sam iskoristio svih 100mm na svojoj rebi pa i to uzmite u obzir. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 29.09.2011. u 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13813 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema tu rasprave, TORA is the way to go!!!!!!! Onyx dužan si mi pivu za ovo Edit: upravo vidjeh ovu fotku, hebena mi je http://lp1.pinkbike.org/p5pb5997120/p5pb5997120.jpg
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 29.09.2011. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13815 |
Registered User
|
Tora FTW. Igrat će ti i 85 ulogu na penjanju i 130 na spustu. Externi floodgate nisam ni siguran kaj je tako da ti vjerojatno ni ne treba ![]() ![]() ----- edit: ššššš pa kaj ti ja moram rušit cijenu, sad će mene onyx nabit a ne tebe ![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 29.09.2011. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13818 |
|
Vidio sam tog Marza, al brate previse je to za ovu ramu, a neda mi se sad sa svime ostalime zajebavat + nemam ni love kad smo kod toga. Jednog lijepog suncanog dana kad uletim u neku paru kupit cu si neku AM fulku i to bi bilo to. Iduca investicija ce mi bit kocnice sve su prilike, ali otom potom. Ovaj bajk ce bit dovoljan da se naucim vozit kako spada, pa kad to prerastem onda cemo u potragu za necim boljim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13820 |
|
Hehe. Vec sam ih snimio, ali nazalost nista od toga. I za vilicu sam jedva skrpo. Bit ce prilike. E kad smo kod kocnica, jedno pitanje: Gdje mogu nabavit povoljno rotor za 486? Mislio sam ic na 180/200mm naprijed, a iza neka ostane 160mm. Btw, treba mi onda i adapter za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13823 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13824 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Alo spameri ![]() Sljeme sutra ili u subotu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13828 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ajmo onda da se nađemo u 17:15h na ulazu u maksic? Jer ja sam juce izaso s bajkom oko pol 7 i u 10 do 7 vec pocne lagano padat mrak, dakle u sumi je do pol 7 vozljivo...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13830 |
Registered User
|
17:45 je meni najranije šta stignem, radim do 5, doma se presvuć, dakle u 6 možemo već bit u Dotki i taman krug pol sata. Cuks ne kaki- odi sat vremena kasnije, siluj darta zadnji put za oproštaj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|