|
![]() |
#13622 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj, za prevest te od točke A do točke B i 50 može bit dosta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13623 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Probao sam sad ujutro ganz novoga CLS 63 AMG S Modell ![]() Ah, najbolje se to može opisati jednom riječju - fantazija. Iako, malo hvata trta u glavi dok skužiš da jebaješ ljubimca od 150+k € ![]()
![]() |
![]() |
#13625 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#13627 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13628 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
To paljenje svjetala di skrećeš je postalo mejnstrim. Zgodna fora, al nekad malo bzvz izgleda u praksi. A bambići su slatki dok nezavrše u šajbi ![]() Trebali ste radicu namontirati gore, auto je čudo ![]()
![]() |
#13629 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kod mene se opće ne čiste državne,županijske ceste,čekaju da stane valjda,a ove nesvrstane il kako se vec zovu su očisćene ![]()
![]() |
#13630 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13631 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Svakako se slažem da pomaže i da je dobra stvar. Jedino u situacijama sad ko na videu, izgorit će lampe od paljenja i gašenja ![]() Neznam dal je tu netko na forumu pisao il sam negdje čuo, uglavom zaustavila je tipa murja kod nas jer mu je radila samo jedna maglenka. Pa je morao pokazivat i objašnjavat kako se pale dok skreće.
![]() |
#13632 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#13634 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13635 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#13639 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nebu ni moje dugo. Samo ESP off i eto veselja. Zg je ociscen za k.. Bljuzga i ispod sklisko. Cijelo jutro sam se vozil. Dobro je jedino kaJ sad ima parkinga u centru i nema guzvi nigdje.. https://www.youtube.com/watch?v=4q810Fny_1c |
![]() |
![]() |
![]() |
#13642 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni je ovo najzabavnije. Ubiju me samo Quattrači i ostali AWD auteki, Conti TS850 da ih jos jednom spomenem rade vrhunski posao. Koliko su me ostavile ravnodusnim na suhom (bocnice, ne grip) sad su nadoknadile na ovakvim uvjetima. Sljedece godine na drugi auto idu TS850P. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13643 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Michelin Alpin A3 zaista još dobro ponaša. Kako god ima snijega, uopće se ne buči
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13644 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Contice 850P su MRAAAAAAK!
![]() |
![]() |
#13645 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
"Kako neslužbeno doznaje HRT, idući utorak opet će poskupjeti gorivo. Benzini bi trebali poskupjeti za čak 40 lipa po litri, a dizeli za 37 lipa. Ovim poskupljenjem prosječni spremnik goriva od 50 litara od utorka će biti skuplji za 20 kuna. Litra Eurodizela bi, pak, od utorka trebala koštati 8,62 kuna" nalijte dok mozete...di su nasli 40/37 lipa po litri...nije bas malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13646 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja danas u bosni natenkirao, tamo je trenutno 6.76 kn, ali i tam' poskupi kad i kod nas poskupi (ili obratno)... Vozih iza ralice neko vrijeme i uopće ne čisti dobro, samo malo u bankinu, ovo drugo kao da nije prošla... Iza autobusa je zeznuto jer mu se naprave ogromne kocke od bljuzge/leda, sumnjam da bi branik izdržao udarac u to, gadno gadno...
![]() |
#13647 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13648 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
vidim bas da se spominju autobusi.......... nego, jucer je u ZGu bilo stvarno nista. dok je od Siska do pred V Goricu bilo fest snijega po cesti, ali niti blizu kao danas. ali da se vratimo na kamiondzije i usrane (vecina) vozaca autobusa, jebem vas blesave! ako ti imas 15-25 tona vozilo i gazis preko snijega ko' veliki, koji kujac imas bit na crti?? vidis da ide auto, ma da bi se kreten povukao na svoju traku (gdje btw ima mjesta jos barem 30cm), ne, tjeras aute da se smicu po nanosima snijega sa strane..... fuj. ovo se inace odnosi na Sisak, ne Zagreb. Vama, Zagrebcanima svaka cast. jucer se vozam Holjenvom, Vukovarskom gore prema Ilici, ono, mokra cesta. nije klizava, ali ne vozis bas na dva metra na 70km/h. i ide promet! kako se otvara zeleno svi fino krecemo, svi valjda znaju hoce ravno, hoce desno ili lijevo, svi idemo! i manje vise je isti tempo, nema degenerika kojima treba od prve do trece nekih 12 sekundi, od 0 do 40 km/h...... hocu reci, uzivam se vozat po ZG-u jer ljudi voze normalno. ima manijaka koji gaze slalom, ubacuju se na pol metra ispred i slicno, ali je to (barem po mom iskustvu) s obzirom na kolicinu vozila - jako mali postotak. idem doma, strasno. kako se priblizavas Sisku, tako vise pizdim ![]() ![]() btw Sys, ako citas. poveli smo jednom razgovor gdje sam ja rekao da ne volim vozit po ZGu jer ga ne znam. pa, jucer sam isao solo na mjesto gdje nisam nikada valjda nogom krocio, kamoli kotacem. i frke bez, jer imam navigaciju koja mi moze barem reci u kojoj sam ulici ![]() i tako doslovce bilo ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13649 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ustvari, bacaju nam bureke u oči. ![]() Koliko sjećam Vlada je obavezala da poskupljenje može ići do 0,20lipa ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13650 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
jesi li ti kad vozio se kamijonom ili busom, al ono da pratiš malo šofera? Nemaš pojima što se dešava kad te "uhvati" rub ceste ili ti ga bankina. Istina, ima šofera tih "velikih" vozila koji se previše guraju na sredinu, ali.... Ja vozim i autobus, i neki zavoji se jednostavno nemogu odvozit ako ne zakoračiš preko ceste (mislim na ove seoske puteve, ne na Zagreb) Ali naravno, moram se uvjerit da to budem sigurno izveo, ne da izguram nekog iz ceste. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|