|
![]() |
#13531 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@lacy..dud ti niti povu ne piješ..tebi je život bez sisa zajamčen ![]() @Ice Demon..jedino mađarica..ostatak baš i ne Evo par loših fotki od jučer. http://pce.hostili.com/images/DSC00010lgc.jpg http://pce.hostili.com/images/DSC00011kjef.jpg http://pce.hostili.com/images/DSC00012rzc.jpg http://pce.hostili.com/images/DSC000130hdx.jpg http://pce.hostili.com/images/DSC00014qtb6.jpg i evo jutrošnjeg doručka ![]() http://pce.hostili.com/images/DSC00028iks4.jpg p.s slike su velike neda mi se sada smanjivati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13532 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ma ko da od one sugave kole nece dobit isto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13533 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
već dugo nejedm slatko i jedem samo zdravu hranu ali za ovakav pladanj ubijam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13537 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Još dok skuži kako smanjit sliku sa 2048x na normalniju veličinu...gdje će mu bit kraj ![]()
![]() |
#13538 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#13539 |
Super Moderators
|
Ne, nažalost nije bilo vremena ![]()
![]() |
#13540 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
znam kak smanjiti ali mi se nije dalo kao što sam i napisal ![]() @Tor..da to su slike s P1 ali ima i boljih...da je bilo malo bolje svijetlo i da sam flash uključio bilo bi bolje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13541 |
Super Moderators
|
![]() |
#13542 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Šta, pa covjek je skrt i bateriju na mobu praznit bezveze. Zapravo krivi izraz. Hamm je E-K-O-G-N-O-M-I-C-A-N ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13543 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Žena je zbuksala polovicu koju nije pojela (valjda da nekaj baci pod zub kad se digne) Brijem da je ujutro čeka neugodno iznenađenje ![]()
![]() |
![]() |
#13544 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Došao sam jutros iz Međimurja sa svadbe pa tek sad čitam postove od Petka. Baš se je našla grupica kakti žderonja. Nit mogu jest nit kaj znaju o hardweraju. Same bi pivu žlempali i oduzeli se od vrata na niže. ![]() A pojedinci se hvale kak im je jedan organ već oduzet i služi samo kao iberlauf za višak tekućine. ![]()
![]() |
#13545 |
Super Moderators
|
Danas malo jača hrana kao priprema za tekmu-dinstano kiselo zelje sa špekom i suhim mesom. Zadnji kolut krvavica iz škrinje ![]() Fresssh se hladi ![]() Ne bi loše legla ni bačvica onog zlatnog medvjeda, čist fino okrepljujuće pivo ![]()
![]() |
#13546 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13547 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Nego Jelc, neznam kako možeš pit taj Fressh, meni je pivo očajno loše... Ja upravo pijem Kaltenberg, jebeno jako pivo, pravo seljačko. Ostatak gajbe čeka utakmicu, uz punjenje paprike. ![]() ![]()
![]() |
#13548 |
Super Moderators
|
Da citiramo druga organa-za dobru svinju nema lošeg napoja ![]() Ne trebaš se pravit proleter i kao seljačka piva a po DE licenci i tako to... ![]() Ja bar pijem domaće. Istinabog-zato kaj nemam perja svaki dan pit češki Budweiser ali nema veze... ![]()
![]() |
#13549 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Stari je sad spekel orade u pečnici, malo ih je u brašno hitil i onda u peć. Ispale su stvarno odlične sa krumpirom kao prilogom (+ češnjaka i peršina + limun). Dobar ručak...
![]() |
#13551 |
Super Moderators
|
![]() |
#13552 |
Moderator
|
![]() |
#13553 |
Moderator
|
Međimurska Svadba
Sve počinje točno u podne. Lagano zagrijavanje sa aperitivčekom i sa upoznavanjem i pozdravljanjem familije. Iako sam već u 10:00 mastio brk sa mesom iz tiblice. Potom slijedi goveđa juhica sa rezancima, kuhana kokica i govedina sa hrenom. Kruh, kolači i voće ne miče se sa stola. Samo se nadodaje na stolove. Iza toga glavno jelo prvo. ![]() Nakon toga razgibavanje. Odlazak s autima do crkvr i u posjet mladencu i mladenki doma da se ovlaži grlo i nekaj prigrize. Jer smo već malaksali od iznemoglosti i bilo je pitanje da li bi se bez ove dvije stanice uspjeli vratiti do sale. Povratak u salu i dočekuje nas hladno predjelo. Suha vratina, kobasice i svinjski jezik, sir, za nevjerovat bilo je i Tirolske salame (narodski podriguša). Prilog francuska salata. Zatim dolazi toplo predjelo. Pohane palačinke sa šunkom i sirom. Desert nekoliko vrsta kolača (parfe, voćni i sl.) Opet juhica, ali ovaj put sa sitnim krpicama, sijeckanim povrćen i jetrenim kuglicama. Jedva sam dočekao glavno jelo. Mesna štruca, pečena svinjetina, rizibizi, široki rezanci i neki saftić koji okusom vuče na nešto lovačko. Opet desert. Štrukli od sira i jabuka. Ali štimung je fenomenalan. Gase se svijetla, muzikaši počinju pjevat "Mamice su štrukle pekli" i dolazi kolona kelnerica sa kolicima koja plamte jer na svakom tanjuru gori alkoholna dušica. To je bio vrhunac, ali nakon toga stiže torta. Jako dobra. Već sam mislio da je to to, ali oko 02:00 ujutro stiže roštilj. Nemogu više niti nabrajati kaj je sve bilo na plati. Nisam mogel više dihat. Taman kad sam došao malo do zraka već su kelnerice gurale kolica sa vinskim gulašom. Uglavnom fenomenalno i predobro. Evo i slikice: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=546425
![]() |
#13554 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Oj vrit AMD-jac, sad me takva glad oprala nakon ovih slika da cu morat grlom u fridz... a trudim se manje Zderat u zadnje vrijeme, ali ovaj thread mi bas i ne pomaze ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13556 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13557 |
Super Moderators
|
Đu se usvinjio ko zadnje krme ![]()
![]() |
#13559 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pojeo sam ostatke od rucka. Teletina u peki homemade. Sad cuclam laško club (tm) i bas mi je dobro... ![]() Citiraj:
Ovo je topic za muskarce i masnu hranu. A muskarac nemozes biti dok ti ne pocnu rasti stidne dlake ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13560 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Sa malo kulena. ![]() |
|
![]() |