|
![]() |
#1321 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Clockove mogu stavit koje žele i blackplate (xfx od onog isusa asusa30) Što se tiče gtx 1060, naravno kad uskoro izlazi da i to treba pričekati i vidjeti. Na kraju ispada da će custom 480 doći nakon recenzija gtx 1060, pa ti dođe na isto. Inače 470-tka bi stvarno mogla biti naj, samo to bi se moglo laganini zavuć i do 8 mjeseca (iako se spominjali i kraj 7. kao opcija)... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Upravo to su napravili, svako svoje ime na ventilator i to je to. Mislim da će 470 biti "prava stvar". Skoro ko 480, a 50$ jefitnija. Kad izađe za jedno dva mjeseca... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1325 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Je, ali čeka se Zen i Intelov odgovor, specifikacije, cijene... Uglavnom mijenjam komponente kako garancija izlazi, a kako su CPU, MBO i RAM-i još dosta pod garancijom, ne žuri mi se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1328 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#1330 |
Premium
|
Meni izgleda drugačije, ali kao da je izbor nešto bolji, a ja, kao i svak drugi, gledam što bolje proći za uložene novce... Btw., meni Mindfactory pokazuje 349€... Čekaš 480, a onda ispadne da 470 obećava više, a u međuvremenu ispadne kako će konkurencija izbaciti 1060 prije nego li uopće izađe 480 custom verzija. Moj komentar je bio na tvoj prethodni, a s obzirom na veličinu ovog threada i koliko se osvježava, očigledno je interes velik. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1331 |
Premium
|
Evidentno je da nema nikakve akcije do 19.7. (rece gtx 1060), onda što se tiče amd-a do kraja mjeseca izgleda. Jbga prije toga se očito ništa neće dogoditi, a čekanje nekog infa, refreshanje svakog dana samo povećava išćekivanje i vjerujem da se svima čini kao da vrijeme sporije teče. Iako su se ovi rokovi realno znali mjesecima ranije (može se vidjeti u starim linkovima). To što je nvidia požurila sa gtx 1060 je samo plus (još jedna grafa za razmatranje) Što se tiče fury, cijena je cijeli dan hopsala (312-339-312 i sad vidim 349). Ali i to je super. To je dobra prilika za ove što ne mogu čekati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Guest
|
![]() A vidi sad donji desni kut.... nakon svega šta ste naveli još stoji i:"One more thing...something" i dalje nema, ne vidi se od grafe. Znači ima još! pffffHAHAHH !! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Premium
|
Citiraj:
Još najmanje dva tjedna dok prvi custom modeli izađu, pa onda još toliko dok postanu dostupni kod nas i onda još koji mjesec dok se cijene ne stabiliziraju, a ako je suditi po hype-u, potrajati će... E a onda će najaviti 485 verziju, 490 i Vegu ako pričekaš još mjesec-dva dana. Onda čekaš koji tjedan reviewe, pa usporedbe.... A ni NVIDIA neće mirovati, već će samo dodatno otežavati izbor. Nadam se kako će i dalje imati cijene kao da smo svi pijani milijarderi, jer će mi to onda uvelike olakšati izbor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|