|
![]() |
#13171 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jel bosanski ili hrvacki lonac... hebiga crv, više manje ![]() nego jel netko od vas klopao bosansku kalju, to su šnicle neke živine spečene pa onda raskuhane u čušpajzu okusom i izgledom sličnome prislijenom zelju samo je to sve skupa šarf u božju mater i naravno nije okus prisiljenog zelja jer ide gro extra stvari nutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13172 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja ne volim te buckurise. Bolje sam za opciju ljutog cobanca od 3-4 vrste divljaci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13173 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i ja volim škame-on-a-stick dok šećem kućom... ovo je narodno jelo odobreno od strane alije sirotanovića čovječe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13174 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13175 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
cek di ti zivs na selu?! ili u zgb?! hehehe mislim domaci pravi kuruzni sam jeo jednom u zagorju i predobar kruh sve bi dao ponovo za takav sad jedem industriski kukuruzni ali nije los nimalo iz pekare krune je kruh... pravi burke se radi sa svinjskom masti i to je najbolji burek koji mozes dobit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13176 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jos samo da se manje luka trpa u burek s mesom, jako rijetko je naci bez mase luka inside. Tako zamaskiraju lose meso, pas mater. Inace, jel ima i ovdje koga protiv Vegete? Mi je doma ne koristimo vec okruglih 5 godina, jupi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13177 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nije loše uglavnom ![]() Danas nastavljam sa sarmom ![]()
![]() |
![]() |
#13179 | |
JDM
|
Citiraj:
Vegetu nerebim godinama... Mrzim ju. Ubija okus hrane... 100% redneck with a shotgun ![]() ![]() ovaj desno klinac sa pljucom ti je nas AMDejac dok je bil mali ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13180 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13181 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Siroti dostavljač vraća lovu dok ti fino probavljaš mukte klopu a kuharica si u ostavi za metle reže žile.. ![]()
![]() |
![]() |
#13182 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
u kojoj pekari flex? meni je burek bio super u onom malom kiosku na trešnjevačkom placu no više ga nema ![]() jednom sam naisla na recept za domacu vegetu...bas cu to probati napraviti
![]() |
#13184 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma vegeta je meni oduvijek bila odbojna. Prejaka je i ubije okus jelu, plus one mrvice. Ja se držin toga da je što manje začina to bolje. Dokaz: Jel stavljate vegetu na pršut? Jel stavljate vegetu na pečeno janje/prase? Čime začinjate sudžuke? Samo sol i ljuta paprika Lešo teletina? Samo sol, možda ajvar.. itd...
![]() |
#13185 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mi delamo domaću vegetu već godinama. OK je, al dosta zazeleni jelo zbog celera i peršina, pa se kompenzira crvenom paprikom ili vrhnjem. Kupovna vegeta mi je OK, koristim je skoro svaki put kad neš kuvam, kaj vam je. Poduprite rvacko Židi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13186 |
Super Moderators
|
Klopa: Amdejac Hamm Daddy ako ne ode u Tuhelj Fleks Buljo MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU srale7 Zunzara Ništ od mene, voda sam do 19.00-20.00 ziher, ako ne i dulje ![]() Jebiga... Kaj da onda velim baki, koliko ljudi dolazi, vidim da je zapisano osam i tri mo-žda ![]()
![]() |
#13189 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Podjeli s nama obiteljsku tajnu spravljanja domaće vegete.
![]() |
![]() |
#13191 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Klopa: Amdejac Hamm Daddy ako ne ode u Tuhelj Fleks MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. Wolverine ak ne ode u VU srale7 Zunzara Dobio slobodni petak, naglo se izmjenili planovi, otpadam, sry... ![]() Možda cuga.
![]() |
#13192 |
JDM
|
Vec vidim da bu nas 6 na zderama. Ko ga sljivi, srale dolazi, budemo njega zejbavali kad nema Jelca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13193 |
Super Moderators
|
![]() |
#13194 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13198 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
DOMAĆA VEGETA "Trebamo razno povrće kao mrkvu, peršin s listom, celer, korabu, karfiol, kelj, prokulicu, brokulu, pasternjak, poriluk, a možemo dodati i koprivu, stolisnik, dobričicu, srijemuš, list komorača i kopra. Sameljemo u stroju za mljevenje ili naribamo u mikseru. Dodamo 10-20% morske soli, sve dobro izmiješamo, ostavimo da odstoji 1 sat i stavljamo u čiste i suhe staklenke. Na vrhu prekrijemo redom soli i poklopimo. Čuvamo u smočnici. Ovako pripremljeno može trajati i godinu dana. Poslije otvaranja čuvamo u hladnjaku. Stavljamo u sva slana jela."
![]() |
#13199 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Klopa: Amdejac Hamm Fleks MAHER SU rendula, ako se oporavi od norijade. srale7 Zunzara Ni mene nema... na nečju žalost ili sreću vidimo se na nekim drugim žderonjama
![]() |
#13200 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
više nema smisla..mislim da je najbolje da se odustane ![]() ![]() i još rendula odustane...SU zaglavi na poslu pa nas je 6... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|