|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Fala, Fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
|
Evo jos jedne Sve su to samo prijedlozi a kad dodjem doma onda bum se malo u photoshopu zabavljal da to bude kak spada. Zadnje izmijenjeno od: marac. 09.12.2014. u 14:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1293 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() kaje, bus dosel nam popraviti prosjek vu petek?? ![]() moglo bi biti hujahaj imam laganini feeling,niko se nis ne buni ,svi su (pre)brzo pristali.... ![]() mogli bi lupit i Inicijaciju koju,ha??? samo bez Tequile,prosim, jel je parket vu Kalimeru osjetljiv na jacu kiselinu..!!! ja bum pital guzdaricu ak bu kaj donirala mesnog ak nas se skupi u povecem broju il barem da nam da "studentski" popust...onak, za nas siroceke "mrsave"!!! a posto i ona zgleda kak "SUMO"rvacica,pretpostavljam da bu imala vise obzira...hehehehe... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Premium
|
LOL ![]() Neznam bum li došo jer kao prvo neznam di je taj birc "notengo dinero" ![]() Kaj se tiče tekile nemoras se bojat, ne pijem više alkohol a ni manje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() hja,sve Zderonje su za stolom i obzderavaju se,a ja "siroce" moram sljakat!! al zato,kad dojdem doma...........: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : imam nekaj "djetnega"... ![]() samo, dok ja dojdem doma..... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
iz Vukovarske .desno prije Mose,ulica je I Lucica ak ti kaj znaci...tam di bu Mamic gradil nebodere.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Eto... u FJBG duhu, šaljem pozdrave svima!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1299 | |
Premium
|
Re: KALIMERO...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
stovanog koljegu i "supatnika"za/pod//iza sankom/stolom..... naime,postovani Zderonje,u razgovoru sa uzim vodstvom i nj.ex. ,ambasadorom dobre volje-DR RAKOM- stupio sam u kontakt sa gorenavedenim Gospodinom i njegovim drustvom, da bi mogli siriti obzore znanja i saznanja,izmjeniti iskustva i adrese-gdje se dobro i jeftino "konzumira"(citaj zdere i pije!!),te kolke i kakve boje ima dlake koja konobarice,di je rasprodaja HW, di su degustacije jela i pila....etc... hebiga, i jest i pit sam, stvarno (ponekad) dosadi,ne? a i s gazdaricom Kalimera morem se "pogadat" ak nas bu vise..... ![]() ![]() na kraju krajeva moremo se i napit i popevat skup, moremo se i pobratit il potuci ...kak nam dojde,ne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1301 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: KALIMERO...
Citiraj:
u "moje" doba zvalo se Radnicko Sveuciliste "Mosa Pijade!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Re: ahaaaa...
Citiraj:
![]() no svejedno, želim vam ugodnu zabavu, a mislim da vodstvo FJBG-a neće razočarati u gorenavedenim aktivnostima... zapravo.... siguran sam da neće... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1303 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
no i kaj onda kad se bumo našli? Taman da se odmorim od ponovne golgote s jebenom memorijom! Nije ni Corsair ono štoje nekada bio! ![]() No dobro da ne kvarim dalje svetu dužnost trpanja kalorija kak bi toneki zlobnici nazvali ili ti umjeća uživanja u hrani i piću. kad ?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Re: KALIMERO...
Citiraj:
Ak već idemo vadit nazive: Trg narodnog heroja Jože Vlahovića, Ulica Socijalističke revolucije,
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Re: ahaaaa...
Citiraj:
![]() ja dolazim u petak :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Citiraj:
Žderonje nebudeš našel za šankom nego za stolom sa beštekom u ruci. Za šankom su alkoholičari. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1309 | |
Prigorec po defaultu
|
ane,ne nemreš nas fulat....
Citiraj:
![]() mrmlj..., a ja se basš i nemrem setit zadnjih 20 let, da me je negdo stukel,steral z birtije ili nadglasal... prema tome,dragi Jožek...kad me čuješ,vidiš...da.da.. to su Žderonjeeeeeee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Moderator
|
Štel sam povedat da sam još bez auta jer mi u banci još nisu riješili kredu, a auto sam zakaparil i stoji u garaži dok ga ne isplatim. Kalimero je malo predaleko za moje slabašno srce.
![]() |
#1314 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma hajde Mitzek...bil si tak u strahu od ženice da se nisi usudil ni drugu Žuju naručit ![]() ![]() ![]() I to malu ![]() A još nisi moral ni voziti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
btw,kad se i naločem,to je jako grdo i za čuti i za videti...pa bi vas štel jednostavno poštediti toga..uostalom,seča se Paske kaj smo delali nakon 3-4 Žuje kad smo trgovali..jebo me cucek,pol birtije skup z konobaricom je pobeglo vun od mojeg deranja i smijuljenja dobro znam da niš neznam,ali znam da sam opičen kad se naločem...pa da izbjegnem nepotrebne troškove(izlozi,šankovi,stolci,stolovi,strgane ruke,nogr,krivično za napad na službenu osobu...etc..)rađe si male popijem a več pojem...he.he,he... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
Moderator
|
Ja sam se vučil na tvojim greškama pa sam joj kupil polovni laptop. Nemreš si ni zamislit kak je sretna. Više niš ne mrglja, ne postavlja mi čudna pitanjan ne galami na mene. Čistom druga osoba. Imam takav mir da mi se je i tlak stabiliziral. ![]()
![]() |
#1318 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čuj-govorimo o jednoj velikoj i jednoj maloj žuji ![]() Dobar je strah komu ga je bog dal:burn: Kaj se tiče petka-ak bum pri zdravlju i u ZG-u dođem. Malo mi se krajca sa nekakvim poluposlovnim/polu ajmo se nažderat i napit ručkom/večerom kod Masnog. Lako za ubit se od mesine, janjetine i oblokati se lagano-alji avaj...idem skupa sa zlatom svojim ![]() Nisam bil tamo već sto godina, valjda se papica nije pokvarila ![]() Navijam da bi to ipak sutra navečer rješio...bumo vidli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Prigorec po defaultu
|
joooj, siroček!!!
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Izostanci se ne mogu opravdati. Već je sastavljen dnevni red plenarne sjednice. Nadam se da će predsjednik donesti statut da se ovjeri. To je idealna prolika dok smo svi tamo. Za one koji ne znaju kak Žderonje izgledaju, znati će. Ne zovemo se uzalud Žderonje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|