|
![]() |
#12961 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mic, javi mi 15ak min prije, dočekam te na ulici. Naravno svi su pozvani. Mislim da pričamo o 17-18 sati E sad, što se tiče kopanja: Nisam ni mislio radit kao ono na 57-mi, kicker nasred staze. Točno znam djelove gdje bi nešto napravio, a da ne smeta nikome, najmanje planinarima. Postoje, kako bi ih nazvao, uzvišenja uz stabla, preko korjenja. To malo zagladiš i eto kickera. Ne znam zašto bi to kome smetalo. Naravno, Vucina ideja je još bolja. Očistiti lišće i napraviti svoju stazu koja prati planinarsku. Ne treba veliki nagib staze, po meni, još i bolje za uživanciju ako je blagi pad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12962 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Uvijek sam htio pogledati kaj se krije iza Tomislavca. Mada ni sam ne znam koliko bi puta trebali proći negdje da se "napravi" staza. Ok počupati sitno raslinje i maknuti lišće (piljenje drva ne dolazi u obzir jer je to park prirode). Al nekak mi se čini da se 2 tjedna svi pješke spuštamo po istoj stazi i da bu to dovoljno ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12964 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bas to sta Murina kaze.... Ne da se kopa itd po stazi nego ta shema, preko nekog postojeceg kamena, korijena itd itd, a naravno uvijek se staza moze i skrenut 1m paralelno uz postojecu, ako je tamo npr neki kamen, pa preko njega napravit kicker koji vraca na stazu itd, itd... A i to nije skok, tek tolko da baci kojih metar u zrak, a u dalj, kolko imas muda (citaj, kolko brzo doletis) ![]() Ugl ima bezbroj mogucnosti naprait svasta a da se to zapravo ni ne kuzi (barem da planinar ne kuzi sta je to, odnosno da mu to ne narusava setanje po navedenoj stazi i uzivanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12966 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam naletio par puta na nekoga poslje njivica ![]() Da se napravit paralelno uz neku stazu i bajk staza, samo za to bi nam trebalo jako puno vremena i ideja ![]() Ja sam za kopanje ali totalno nove staze. Za pomoc mogu priloziti topografske karte (25000) pa da se vidi di bi se mogla urediti staza. Grablje i lopatu imam skup sa voljom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12968 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
imam ih u digitalnom obliku ali se ne mogu namjestiti da se mogu koristit sa GPSom jer fale rubovi karte. Uglavnom moze se snac po njima iako su stare jedno 30ak godina ![]() a mozda na njima ima nekih staza koje se danas opce ne koriste |
![]() |
![]() |
![]() |
#12970 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12971 |
Moderator
|
Ta sa Arkoda ima neke staze ucrtane (dosta njih), ali neke kaj bi trebale biti tamo - nema. Primjerice prva na koju nisam tamo naišao jest ona od Kraljičinog zdenca do 12ice, odnosno dalje prema Grafičaru, Omladinska staza.
![]() |
#12972 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Koliko mi se cini to su ti 25000 od bivse JNA, ak se sjecas te karte su se prije par godina sirile newsima pa su neki zavrsili i na muriji. A karte su iz jedno 70' pa su se u medjuvremenu mozda napravile i neke druge staze, a mozda ima nekih skrivenih na koje je ekipa zaboravila. Trebalo bi se to usporediti malo. Naso sam sada linkove za download tih 25000. Da li je to sada legalno il ne ne znam. Skidate na vlastitu odgovornost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12975 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja kad sam kupio bajk ta je vilja na njemu , mislio sam da je skupa , al tolko nisam znao. Ja još imam remote lockout na volanu ![]()
![]() |
#12977 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() I ima neka cudna staza koja pocinje sa lojsteka prema vrhu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12980 |
SCSI Freak, deda :P
|
deckovi prije nego dam oglas na drop... lula ritchey WCS 120x6mm 25,4 prihvat volana, sitne ogrebotine od brzinomjera 150kn... PRO (shimano podfirma) crne lockon gripove, koristeni 2 tjedna, sve skupa 6 sati voznje ako i tolko, 100kn...
![]() |
#12984 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Sruši na 1100, daj 50kn za poplock ručicu sa sajlom i u igri si. Taj lik je piconja, samo se poslikava a totalni je noob, pročitaj mu garažu malo. Samo pazi, on nije prvi vlasnik. Na tom Cubeu je dobio nekog XCM-a ili neki drek, tako da je i on to kupio rabljeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12985 |
Moderator
|
Nekaj sam sad bacil oko na vilice i od 2010 godine su Tore ove slabije dobile bušinge. Znači da su maknuli jedan nedostatak i u pravilu sa umetanjem Motion Controla se dobije puna 318-ica (pogotovo ako ima Uturn). Samo ono, nisam 100% ziher. Razlog što ovo pišem ![]()
![]() |
#12986 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12990 |