Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.09.2011., 12:23   #12841
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
a ak mislis skakat moras kotace isto promjeni jer ce ti se spigat sve a uostalom imas xc ramu na koju pase 100hoda pa..na tebi je izbor
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 12:27   #12842
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ja ga imam ali je Marz i napokon opet radi

Cuks, uloži u vilicu ako možeš. Ne znam kakav ti je stil ali ako si za skokove, dropove i slične veselice, prijeđi na mračnu stranu i nađi nekog starijeg Marzocchija sa ETA-om, tipa Z1 ili Drop Off. Staviš ga na 130mm i spreman si za letove Govorim iz svog skromnog iskustva ali i ljudi koji su probali više vilica od mene.
E Murina ? Ti od kad si zamijenio onog starog Marza za novog i prešao na "skakačku" stranu više si u garaži i kod Ice nego na stazi, kamoli Sljemenu
Oglas

Oglas
Staro 05.09.2011., 12:30   #12843
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
a ak mislis skakat moras kotace isto promjeni jer ce ti se spigat sve a uostalom imas xc ramu na koju pase 100hoda pa..na tebi je izbor

Koliko sam citao po netu i pricao sa ljudima 130mm nebi trebao biti problem za trenutnu ramu. Preko tog mi bas i nebi bilo pametno.

Jel valja cemu Marzocchi bomber drop off IV 150mm? Jel se da "skratit" na 130mm?
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 12:52   #12844
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
E Murina ? Ti od kad si zamijenio onog starog Marza za novog i prešao na "skakačku" stranu više si u garaži i kod Ice nego na stazi, kamoli Sljemenu
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 14:55   #12845
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
[QUOTE=tomiotok;
S obzirom na tlak koji navodis 180/? prati si tlak samokontrolama kroz jedno mjesec dana i ako bude puno puta iznad 140/? javiti se liječniku radi terapije. Zasada si dobrim turama poceo, samo josh prehranu regulirati(manje čevapa, više povrća), te adekvatna hidracija na rutama, znaci piti svakih 5-10min po gutljaj dva unatoč tome što nisi žedan![/QUOTE]

Neće biti problema ubuduće, treba sporije ali sigurno skinuti cca 15 kg, pa će onda sve sjesti na svoje mjesto. Za sad me jedino iritira sjedalo, ali ću se valjda i s njim sprijateljiti. Danas pauza, sutra opet jašem
begi je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 15:07   #12846
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor cuks Pregled postova

Jel valja cemu Marzocchi bomber drop off IV 150mm? Jel se da "skratit" na 130mm?
Jesam RS fan no moj savjet ti je da kupiš bilo što samo ne Marzocchi.
Ako malo rezimiraš silne stranice ovdje, vidjet ćeš da samo ekipa sa Marzocchi-ma ima problema - non stop su na servisu ili neka banana.
Jesu možda jefitnije no gledaj dugoročno - što ti nije isplativije dat više para i nemat problema ili dat manje para i svako malo popravljati.

Evo ti moj primjer, RS Tora, od kada sam je kupio, buraz ju otvorio, pogledao i složio...evo do dan danas NIKAKVIH problema, za 2 mj. će joj biti godina dana od kako ju imam, a znaš i sam kak se vozim.
Buraz imao RS Recon i sada Revelation - nikakvih problema (Recon radi i dalje odlično kod hash-a), Nik se ne sjećam da ja imao ikakvih problema sa svojim Fox-om (ako je, bilo je zanemarivo nasprem Marzocchi-ju).

Kada ću uzimati vilju s više hoda, opet ću uzeti RS.

Radije skupi malo više para pa kupi bilo što samo ne Marzocchi.

P.S. Ne reklamiram RS

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 15:10   #12847
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Moram priznat da mi je draza solucija vilica sa 9mm QR prihvatom nego da moram jos i mijenjat kotac.

Sutra idem pogledat onog Recona. Nadam se da ce bit ok i da cu ga kupit.
Staro 05.09.2011., 17:07   #12848
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nisam htio opet ovu priču ali khmmmm bullshit!!!
Z1 i DO kad se sredi je vječan, o kakvim vi problemima pričate? Ja sam vozio i RS i Marza u ovom cjenovnom rangu i znam donekle razliku, a potvrdili su mi je i iskusniji ljudi (nije Zmijoljubac )
Što se tiče 9mm osovine, imao sam onog Drop Offa s njom i nije nikad bilo problema, a mislim da sam ga gazio pošteno. Jedini ajmo reć problem s njim je bio što nije imao podešavanje rebounda, pa se trebalo igrati sa uljima. S 55icom sam imao problema jer su bili oštećeni oringovi. Prekjučer su promijenjeni, jučer test na Dotki i radi ko duša

Ja bi na tvom mjestu uzeo tog Recona, i onda razmišljao o vilici za ekstremniju vožnju sa 20mm osovinom jer se i to dosta osjeti. Razlika je u radu između XC i FR vilice.
Dakle pusti priče o nepouzdanosti marza jer u ovoj kategoriji o kojoj pričamo imaju puno bolju ponudu od konkurencije Jedino, ne znam kako tvoja Kona podnosi više hoda od 100mm. Možda i ide 130mm ako je geometija kao na Hoss. Nju sam vozio sa Z1 na 130mm i dobra je, upravilja itd..
murina je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 17:12   #12849
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Vidjet cu sta ce sutra bit sa ovime. Ako ne kupim onda cu u potragu za nekim Marzom. Daj mi reci jel valja cemu onaj Drop Off 4 i jel se da smanjit hod sa 150 na 130mm?
Staro 05.09.2011., 17:16   #12850
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
Ako malo rezimiraš silne stranice ovdje, vidjet ćeš da samo ekipa sa Marzocchi-ma ima problema - non stop su na servisu ili neka banana.
Jesu možda jefitnije no gledaj dugoročno - što ti nije isplativije dat više para i nemat problema ili dat manje para i svako malo popravljati.

Evo ti moj primjer, RS Tora, od kada sam je kupio, buraz ju otvorio, pogledao i složio...evo do dan danas NIKAKVIH problema, za 2 mj. će joj biti godina dana od kako ju imam, a znaš i sam kak se vozim.
Buraz imao RS Recon i sada Revelation - nikakvih problema (Recon radi i dalje odlično kod hash-a), Nik se ne sjećam da ja imao ikakvih problema sa svojim Fox-om (ako je, bilo je zanemarivo nasprem Marzocchi-ju).

P.S. Ne reklamiram RS
Citiraj:
Z1 i DO kad se sredi je vječan, o kakvim vi problemima pričate? Ja sam vozio i RS i Marza u ovom cjenovnom rangu i znam donekle razliku, a potvrdili su mi je i iskusniji ljudi (nije Zmijoljubac )
Što se tiče 9mm osovine, imao sam onog Drop Offa s njom i nije nikad bilo problema, a mislim da sam ga gazio pošteno. Jedini problem s njim je bio što nije imao podešavanje rebounda, pa se trebalo igrati sa uljima. S 55icom sam imao problema jer su bili oštećeni oringovi. Prekjučer su promijenjeni, jučer test na Dotki i radi ko duša

Ja bi na tvom mjestu uzeo tog Recona, i onda razmišljao o vilici za ekstremniju vožnju sa 20mm osovinom jer se i to dosta osjeti. Razlika je u radu između XC i FR vilice.
Dakle pusti priče o nepouzdanosti marza jer u ovoj kategoriji o kojoj pričamo imaju puno bolju ponudu od konkurencije Jedino, ne znam kako tvoja Kona podnosi više hoda od 100mm. Možda i ide 130mm ako je geometija kao na Hoss. Nju sam vozio sa Z1 na 130mm i dobra je, upravilja itd..

Nda dečki, slažem se s murinom.

Problemi koje imamo su čisto normalne prirode na vilicama. Ako uzmeš u obzir da je moja vilica iz 2005., pustila ulje tek 2010. godine na gornjim brtvama uz regularan servis onda nema puno priče što je bolje.

Nisam preferent jedne ili druge strane. Počeo s marzom nekim, boljim od darta, ali malo ispod ranga tore, pa sam prešo na RS rebu koja je radila odlično kad sam ju nakon puno kerefeka naštimao kak treba. Na kraju rebu zamijenio za marza jer se fakat fleksala pod mojom kilažom i bilo mi je premalo hoda.

Iz mojeg iskustva, probleme sam imao samo sa RS

Z1FR1 kojeg sad imam mi je došao sa "rupom" u hodu jer je ETA opruga bila potrgana. Nakon zamjene potpuno nova vilica. Još sam stavio tvrđu oprugu na taj dio i dobio bottom out resistance dok je 120mm hoda čisti putar

U budućnosti bih volio imati lyrika na bajku, lagan a 160 hoda sa 35mm stanchionima, uturn/2step i kud ćeš bolje. Kakav FOX. blah

--

Čuks. Dropoffa ima mali milijun modela.

Inače ti manji broj znači bolja vilica, ali nerijetko sam viđao DO4 sa ETAom i SSV dampingom. Tak da to treba malo proštudirat prije kupnje.

Svakako treba probat jednu dvije vožnje vilicu starijieg godišta! Tako sam ja uzeo ovog Z1, odpeljao dva sljemena i čovjeku iskeširo još 200kn u zamjenu za jači prednji kotač
-->

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova

P.S. Ne reklamiram RS
Citiraj:
Što se tiče 9mm osovine, imao sam onog Drop Offa s njom i nije nikad bilo problema, a mislim da sam ga gazio pošteno. Jedini problem s njim je bio što nije imao podešavanje rebounda, pa se trebalo igrati sa uljima. S 55icom sam imao problema jer su bili oštećeni oringovi. Prekjučer su promijenjeni, jučer test na Dotki i radi ko duša

Nda dečki, slažem se s murinom.

Problemi koje imamo su čisto normalne prirode na vilicama. Ako uzmeš u obzir da je moja vilica iz 2005., pustila ulje tek 2010. godine na gornjim brtvama uz regularan servis onda nema puno priče što je bolje.

Nisam preferent jedne ili druge strane. Počeo s marzom nekim, boljim od darta, ali malo ispod ranga tore, pa sam prešo na RS rebu koja je radila odlično kad sam ju nakon puno kerefeka naštimao kak treba. Na kraju rebu zamijenio za marza jer se fakat fleksala pod mojom kilažom i bilo mi je premalo hoda.

Iz mojeg iskustva, probleme sam imao samo sa RS

Z1FR1 kojeg sad imam mi je došao sa "rupom" u hodu jer je ETA opruga bila potrgana. Nakon zamjene potpuno nova vilica. Još sam stavio tvrđu oprugu na taj dio i dobio bottom out resistance dok je 120mm hoda čisti putar

U budućnosti bih volio imati lyrika na bajku, lagan a 160 hoda sa 35mm stanchionima, uturn/2step i kud ćeš bolje. Kakav FOX. blah

--

Čuks. Dropoffa ima mali milijun modela.

Inače ti manji broj znači bolja vilica, ali nerijetko sam viđao DO4 sa ETAom i SSV dampingom. Tak da to treba malo proštudirat prije kupnje.

Svakako treba probat jednu dvije vožnje vilicu starijieg godišta! Tako sam ja uzeo ovog Z1, odpeljao dva sljemena i čovjeku iskeširo još 200kn u zamjenu za jači prednji kotač
Oglas

Oglas
Staro 05.09.2011., 17:21   #12851
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Mislim da je to najlošiji drop off, imaš koji link ili godište? Sve se daju jednostavno podesiti od 110 do 150 hoda sa spacerima. Naravno, trebaš biti oprezan kod kupovine. Na slijepo bi uvijek prije uzeo Recona, nego DO jer je veća vjerojatnost da je ovaj jače gažen. Ako možeš dogovoriti da serviser pregleda vilicu prije nego je kupiš, napravi to. Plati nekome servis i vozi vilicu praktički od nule (ako nije nešto iskrivljeno, slomljeno i sl.)

p.s. Vuco bio sam ja u skakačem timu i prije 55ice, ona je samo dala više sigurnosti. Dotka može biti puno izazovnija od Sljemena ako to želiš

p.p.s. nema potrebe opet o RS vs Zoki temi, ajmo pomoći čovjeku da preskoči korake koje smo neki napravili. Svaki put moramo opravdavati izbor Marza ispred ostalih, a znamo da je više od nekoliko tu prisutnih napravilo prijelaz sa RS na Marza (uključujući donekle i mene).
Staro 05.09.2011., 17:24   #12852
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Što se tiče 9mm osovine, imao sam onog Drop Offa s njom i nije nikad bilo problema, a mislim da sam ga gazio pošteno. Jedini ajmo reć problem s njim je bio što nije imao podešavanje rebounda, pa se trebalo igrati sa uljima. S 55icom sam imao problema jer su bili oštećeni oringovi. Prekjučer su promijenjeni, jučer test na Dotki i radi ko duša

Ma dobro, ja sam se zajebavao iskreno i nisam htio opet pokrenuti priču, jer realno i prije si imao Drop offa i radio je dobro, bez ikakvih problema.

Problem je kod Marzocchija što njihovi vlasnici doslovno shvate onu da se vilica ne treba u 10 godina niti jednom servisirati ili ulje promijeniti. Upravo zbog toga je kupovati polovnog Marzocchija rizik. Gro mlađe ekipe ima te drop offove i ostale vilice (Z1 su također česte) i realno - ne paze ih, grebu ih i ne servisiraju nimalo.

Osobno bih išao na nekoliko Marzocchija, ali bez otvaranja vilice prije kupnje - ne hvala mada se RC3 Ti prodavala za 500kn.

Kod RSa je drugačije malo iako isto ima problema. Na Reconu problema nisam imao, sad kod Revelationa su se bushinzi malo opustili (al to je bilo nakon prve vožnje, što znači da su im tolerancije opuštenije nego prije) i to što mi je lockout otišao (jedna brtva koja je valjda na svim modelima RS-a znala odlaziti). Ali ja isto nisam napravio servis nakon 50h, a sad već imam preko 120h vožnje. Nije se trebao lockout izgubiti, ali je. No i dalje se mogu bez problema voziti. Tako da nije uopće poanta RS vs ostali. Ali za 700kn, rađe uzmem Recona sa Motion Controlom nego išta drugo što se nudi od bilo koga drugoga u tom cjenovnom rangu. HSCV damper se kod Marzocchija ne može dobiti za tu lovu (može, ali rijetko i to prodaje netko tko pojma nema), a ipak MC je bolji od ostaloga što nudi Marz. Da se radi o 1200kn, već bi se dalo razmišljati.

Druga je stvar ako netko želi ultra laganu vilicu da onda tu Marzocchi ne može prismrditi. Ali tu o tome ne pričamo.

Citiraj:
p.s. Vuco bio sam ja u skakačem timu i prije 55ice, ona je samo dala više sigurnosti. Dotka može biti puno izazovnija od Sljemena ako to želiš

p.p.s. nema potrebe opet o RS vs Zoki temi, ajmo pomoći čovjeku da preskoči korake koje smo neki napravili. Svaki put moramo opravdavati izbor Marza ispred ostalih, a znamo da je više od nekoliko tu prisutnih napravilo prijelaz sa RS na Marza (uključujući donekle i mene).
Daleko od toga da Dotrščina nije zabavna. Je. Nik i Destroyer su mi pokazali još neke nove rute i sve je to super, ima i strmih padina, skokova, svega. Ali brat bratu, meni je najdraže ono što smo napravili MIK, Nik i ja prije mora, kad smo otpeljali veliku većinu Medvednice. To mi je bio vrh iskreno, čak mi žao što nije bilo blata malo. Ali bude sad, valjda ćemo to ponoviti . Uostalom, ja i dalje tvrdim da niste probali strmo Sljeme jer se niste spustili po 55ici.

A znam kako je to kad se pređe sa 32mm noge na veće. Čak nit osovina ne igra toliku ulogu (barem kod mene sa 9mm TA), ali 35-36mm noge se osjete užasno.
I Grma je meni super, stvarno su dečki uložili puno truda, ali to je minuta i pol vožnje. Dosadi brzo, a i ne volim kad mi se kotači odvajaju od poda .

Kupujte što želite, (ne)vozite se gdje želite, kako kome paše. Ali stalno pričati kako imate nekih sitnih problema radi kojih ne možete voziti bicikl normalno (bilo jer rebound nije dobar pa se treba kupovati ulje i što sve ne, jer ništa nije đabe ili pak da ti brtva pušta i da se ne možeš voziti normalno), pa onda reći da je vilica vrh vrhova je po meni glupo. A tako krene svaka priča sa Marzom na PCE-u.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 05.09.2011. u 17:39.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 17:33   #12853
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Eto, praktički smo rekli isto Moj stari Drop Off je bio 700kn (prodan za 900 ) a radio je jako dobro, pogotovo nakon standardnog servisa.

Ultralake vilice i FR ne idu zajedno. Moja je 2,2kg i to je minimum, nisam našao lakšu sa 35mm nogama i 165mm hoda

EDIT: e da, znam da se zajebajemo, forum je malo škrt što se tiče ekspresije

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.09.2011. u 17:39.
Staro 05.09.2011., 18:11   #12854
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
sad sam se sjetio da kad sam iso proslu srijedu sa sljemena dolje(cener)isli smo nas 7,8 na stazu mislim broj 4,na zadnjem djelu su dh skokovi i zavrsis u sestinama.ugl bio je s nama jedan lik,ima no saint ramu i RIGID vilicu i odvozio je to tak da bi se vecina tu ljudi posramila(ukljucujuci mene)tak da ove price o vilicama su mi postale smjesne nakon toga..
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 18:36   #12855
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
sad sam se sjetio da kad sam iso proslu srijedu sa sljemena dolje(cener)isli smo nas 7,8 na stazu mislim broj 4,na zadnjem djelu su dh skokovi i zavrsis u sestinama.ugl bio je s nama jedan lik,ima no saint ramu i RIGID vilicu i odvozio je to tak da bi se vecina tu ljudi posramila(ukljucujuci mene)tak da ove price o vilicama su mi postale smjesne nakon toga..
Daj tom čovjeku kvalitetnu vilicu i bit će još brži, sporiji sigurno neće bit .

Svatko ima svoje želje. To što bi Danny Hart (nije više Sam Hill ) bio brži od mene brži na Poniju niz Sljeme, to je druga stvar.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 05.09.2011. u 18:46.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 18:52   #12856
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Jesi vidio Dannya što radi sa rigidom?
Staro 05.09.2011., 19:10   #12857
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@murina; ne, šta radi?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 19:27   #12858
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
SileTzar je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 19:47   #12859
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Daleko od toga da Dotrščina nije zabavna. Je. Nik i Destroyer su mi pokazali još neke nove rute i sve je to super, ima i strmih padina, skokova, svega. Ali brat bratu, meni je najdraže ono što smo napravili MIK, Nik i ja prije mora, kad smo otpeljali veliku većinu Medvednice. To mi je bio vrh iskreno, čak mi žao što nije bilo blata malo. Ali bude sad, valjda ćemo to ponoviti . Uostalom, ja i dalje tvrdim da niste probali strmo Sljeme jer se niste spustili po 55ici.

A znam kako je to kad se pređe sa 32mm noge na veće. Čak nit osovina ne igra toliku ulogu (barem kod mene sa 9mm TA), ali 35-36mm noge se osjete užasno.
I Grma je meni super, stvarno su dečki uložili puno truda, ali to je minuta i pol vožnje. Dosadi brzo, a i ne volim kad mi se kotači odvajaju od poda .

Kupujte što želite, (ne)vozite se gdje želite, kako kome paše. Ali stalno pričati kako imate nekih sitnih problema radi kojih ne možete voziti bicikl normalno (bilo jer rebound nije dobar pa se treba kupovati ulje i što sve ne, jer ništa nije đabe ili pak da ti brtva pušta i da se ne možeš voziti normalno), pa onda reći da je vilica vrh vrhova je po meni glupo. A tako krene svaka priča sa Marzom na PCE-u.
Mislim da sam vozio 55icu ali nisam siguran, kad idemo?

DO je otvoren dva puta (nakon što sam ga vozio pola godine) prvi put radi promjene ulja, a drugi malo nakon toga, da bi pomiješao sa uljem veće gradacije.
Sa 55icom se oteglo, što zbog nedostatka vremena, što zbog (ne)nabavke oringova. Tu sam ja bio kreten jer sam 3 puta odlazio do Zmije, bez novih oringova, pa bi on nešto iskemijao što bi držalo neko vrijeme i opet otišlo. Onaj konop je pukao kod njega u garaži prilikom proučavanja iznutrica. Znatiželja ubila mačku Sad bi trebalo biti ok, a i dalje mi je otvorena opcija da vratim vilicu ako nešto svirne, tako da ne opravdavam neku svoju grešku u kupnji

Destro, što se tiče Dannya, stavi na 7:20
Ne mogu vjerovati da ga još nisi vidio, bacit ću još par linkova. Lik je čudo!

http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw (moj favorit)
http://www.youtube.com/watch?v=ShbC5yVqOdI

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.09.2011. u 20:00.
Staro 05.09.2011., 20:04   #12860
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Svih zadnjih par videa sam vidio, pratim DB a tamo svi crpimo ovakve legendarne poteze

Čovjek je dropao sa prvog kata zgrade, tak da kapa do poda. Jedino mi njegova zapešća nisu baš izgledala sretno pri padu.
Staro 05.09.2011., 20:11   #12861
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Istrenirano je to. Da se dogodi tebi ili meni, imali bi vanjski prijelom na 3 mjesta.

Vuco, jeste planirali opet neku dužu AM turu?

Samo da dodam na gornji tekst: ja volim kotače u zraku. Nije mi sama brzina i strmina toliko napeta koliko umjereni skokovi i što zahtjevniji tehnički singletrackovi. To me loži

Ovako se želim vozit kad narastem

e jbg sad sam zapeo u fejvoritsima na jutubu, i ovaj video mi je odličan.

još jedan edit:
upao mi lik iz neba u rebra na dropbikeu sa pitanjem kakva je DO4, vjerojatno ista ova koju si i ti Cuks vidio. I on ima voltagea, pa je našao u garaži da sam ga imao. Gdje je taj oglas, imam i ja jednoga koji tražii vilicu? Popriličan broj ljudi sam već navukao na šumu. Osnovat ću svoj klub

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.09.2011. u 20:59.
Staro 05.09.2011., 21:00   #12862
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
kratak osvrt na marz vs. rs...

u XCu sam od 1993, presao stvarno svega i svacega...
i jedan i drugi su se pokvarili nakon cca 2003 poplavom modela i podrucja primjene...
gledajuci od 2009 do danas, rs vs. marz je vrlo slicna kvaliteta, marz je imao bolje inzenjere koji su s moto vilica znanje i iskustvo prenesli na bicikle, a rs je spajanjem puno kompanija dobio hrpu inzenjera i svi rade dobro, tako da je sada jedino bitno dobro odrzavat vilicu i nemres fulat koju god uzmes...

imho kad bih birao izmedju sida i marathona uzel bi sid, imao obje i uvek bio zadovoljniji sidom, al to sam samo ja

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 21:53   #12863
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
To što bi Danny Hart (nije više Sam Hill ) bio brži od mene brži na Poniju niz Sljeme, to je druga stvar.
Citiraj:
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Dekle ja sam mislio da govorimo o ovom Dany-u o kojem smo i počeli, odnosno na kojeg je Vuco aludirao?
Citiraj:
Ne mogu vjerovati da ga još nisi vidio,
Dakle ti pričaš o nekome o kome na ovoj stranici ni riječi nije bilo???!!!!!!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 22:03   #12864
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Dekle ja sam mislio da govorimo o ovom Dany-u o kojem smo i počeli, odnosno na kojeg je Vuco aludirao?

Dakle ti pričaš o nekome o kome na ovoj stranici ni riječi nije bilo???!!!!!!
Tak sam i ja mislio, štoviše, ne znam otkud me murina povuko u razgovor kad nisam nigdje niš komentiro

Al neka, spamara do bola
Staro 05.09.2011., 22:05   #12865
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Nisam uopće skužio da je Vuco spomenuo drugog majstora Dannya, my bad

Ali kako je Sile skužio? hehe samo je jedan pravi Danny na rigidu

hahaha spamara Danielu sam govorio, ti si se sam uvukao
BTW Daniele, jesi ti bio s nama na Dotki jučer? Ne znam jesam dobro zapamtio nick

Ima li tko iskustva sa Formula ORO K18 kočnicama? Prijatelj je zainteresiran za njih, pa da pitam usput. Vuco jesi imao koji primjerak u kolekciji?

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.09.2011. u 22:15.
Staro 05.09.2011., 22:17   #12866
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Citiraj:
Mislim da je to najlošiji drop off, imaš koji link ili godište?
Nasao na dropbike-u. Izgleda da je obrisan oglas jer ga vise nema.

EDIT: nasao sam izvorni link. Bio sam u pravu, obrisan je oglas.

Citiraj:
još jedan edit:
upao mi lik iz neba u rebra na dropbikeu sa pitanjem kakva je DO4, vjerojatno ista ova koju si i ti Cuks vidio. I on ima voltagea, pa je našao u garaži da sam ga imao. Gdje je taj oglas, imam i ja jednoga koji tražii vilicu? Popriličan broj ljudi sam već navukao na šumu. Osnovat ću svoj klub
Nasao sam jos jednu u plavom oglasniku. Evo link.

Btw, namjeravam si uzet neku vilju koja ce me malo duze sluzit, a ne da sad kupim neku pa da opet za pola godine gledam neku novu za kupit.

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 05.09.2011. u 22:30.
Staro 05.09.2011., 22:26   #12867
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova

E ovo biciklo mi se sviđa?
U čem je fora?Nema kočnica kolko vidim?
I di ima slično tak nekaj za kupit?
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 22:31   #12868
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Citiraj:
Nisam uopće skužio da je Vuco spomenuo drugog majstora Dannya, my bad
Hahahaha, skužio sam odma čim si spomenuo rigida. Koji si ti lik Murina
Citiraj:
Vuco, jeste planirali opet neku dužu AM turu?

Samo da dodam na gornji tekst: ja volim kotače u zraku. Nije mi sama brzina i strmina toliko napeta koliko umjereni skokovi i što zahtjevniji tehnički singletrackovi. To me loži
Ma dobro, znam ja da Vama više pašu FR elementi na stazi. Možda imam krivi bajk, ali u zraku se ne osjećam baš sigurno. Vjerojatno jer sam par puta išao tako neš skočit i uvijek sam preživio za dlaku, s time da je bajk upio sve moje pogreške.

Što se tiče rute, ja sam za. Mi smo se zadnji puta popeli na vrh za neka 3h ako se ne varam od početka Bidrovca. Znam da nismo išli brzo, fakat smo uživali i laganica, a kad smo došli na vrh čudili smo se kak smo tak brzi.
Samo, tad nas je bilo 3 od toga MIK se ne javlja (valjda hladi jaja u moru), a Nik nema bajk .
Sad je pala i kiša, sad je brutalno zabavnije brijem. Nije toliko teže, samo je veselije ako je stražnja guma čelenka.
Citiraj:
Ima li tko iskustva sa Formula ORO K18 kočnicama? Prijatelj je zainteresiran za njih, pa da pitam usput. Vuco jesi imao koji primjerak u kolekciji?
Mislim da ti njih ima Renesis.
Staro 05.09.2011., 22:32   #12869
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Fixed gear bicycle, popularno fixie

http://en.wikipedia.org/wiki/Fixed-gear_bicycle

Imaš kupit svuda, možeš i u kućnoj radinosti napravit od stare specke ili sl.
----
Vuco, kuha se neka transverzalica za vikend, bit ćeš obaviješten.
SileTzar je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2011., 22:36   #12870
tomiotok
Registered User

Datum registracije: May 2009
Jao cuks, nisi normalan! Kad vidis kolika je razlika nove i stare, a budes imao ista novaca, biti ce ti ma nema veze sto mi netreba hocu je! Uzivaj i dalje u letovima po stazi!
tomiotok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno