|
![]() |
#12811 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, svi bi kruha preko pogace - ostavis auto negdje dalje i koristis javni prijevoz ili prosetas. Par kuna kosta poludnevna karta kod Poglavarstva a treba ti 15-20 minuta pjesice ili bitno manje munjovozom. Ili definiras sto je "blizu", jer sve iznad Salate se ne naplacuje a mjesta ima na pretek...
![]() |
![]() |
![]() |
#12812 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Garaža u Importanne Galeriji, tamo sam se povremeno parkirao dok sam radio u blizini. Nije bilo vremenskog ograničenja, a za 8-9 sati parkiranja je bilo oko 60-70 kn. Vjerojatno je sada jeftinije. Dnevnu kartu mislim da nemaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12814 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12815 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ken Block je izdao Gymkhanu 7. Ovaj puta vozi Mustanga od 845KS i pogonom na sva 4 kotača. Uživajte!
![]() |
#12817 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Najljepsi kadar i video je na samom kraju filmića... Kako McLaren dere gume i bljuje vatru. Talijani na kraju jedini pametni sa 458 Speciale. Daj im hrpu guma, hrpu vremena sa autom i gle di su na ljestvici. A Youtube komentare nemojte gledat, bilo mi je malo zlo kad sam ih par pročitao. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 18.11.2014. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12820 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12822 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
I nemaju zadnje pozicije... nit vozac bolje vidi s daylightsima niti njega bolje vide ljudi oko njega kad nema zadnje pozicije... i meni se cini ![]() danas bas gledam autoskolu s nekim i20, led daylights, pozicije ne rade..
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 19.11.2014. u 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12824 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
neki dan iza mene frajer samo sa upaljenim maglenkama,ništa drugo..magle,naravno,nije bilo.
![]() |
#12825 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
Naime, slažem se da treba imati upaljena svijetla po magli i lošoj vidljivosti, ali da murja kažnjava ekipu sa dnevnim svijetlima u uvjetima dobre vidljivosti to mi je kretenska fora za punjenje proračuna
![]() |
![]() |
#12827 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pred par minuta se pored mene uparkiro Sportage sa dnevnima vec je debelo mrak.. Meni danas baba rezbila macije oko na braniku i malo ga izgrebala, na parkingu. Nisam bio tam nesrecom pa ne znam tocna ko se kaj dogovorio al sam lud totalno od tog masakriranja po parkinzima. Iduce auto koji cu kupit ce bit tenk sa bullbarom sa elektrosokerom kad ga takne nes metalno.. Nakon godinu dana auto ima i prednji i straznji branik dobro izgreban ni kriv ni duzan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12829 |
Premijum AMDebil
|
Dobro, to je drugi par cipela ![]() BTW, Ako je bio novi cee'd, onda te "maglenke" su zapravo dnevno svijetlo kod jeftinijih modela bez LED-ica.
![]() |
#12830 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ja bih forsirao paljenje kratkih uvijek i u svim uvjetima. Nevjerojatno mi je kako se neki još uvijek bore protiv svjetala. edit: Nemaš se šta zeznuti i uvijek je očito jel upaljeno kratko ili ne. Imaš zeleni indikator u svakom, ili gotovo svakom autu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12831 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Stavit na oznaku za kratka svjetla i zaboravit da to postoji. Mislim da ljude bune devna svjetla i ne znaju kak rade ili bolje receno nerade automatska svjetla na novom sjajnom njihovom autu. https://flic.kr/p/pQij5F Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.11.2014. u 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12832 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
mislim ne znam kada će ljudi shvatiti da je ljetni/zimski režim svjetala APSOLUTNA IDIJOTARIJA kojoj je cilj samo zgrnut pare... mislim ko da ti netko kaže - e gle po ljeti ne moraš imat dobre kočnice, ali po zimi moraš ipak jer je red te običaj. ljudi se uljuljaju u nepaljenje svjetala i HOP eto sada ih morate paliti odjednom - zaboravili ste? e na žalost po genijalnom zakonu hrvatistana morate platiti određenu sumu novaca. ja sam polagao u sistemu di je bilo pali svjetla onda auto i nakon xy godina za volanom kod kišnog dana srebrni auto bez svjetala je za mene parkiran i ne miče se sve dok ne bude prekasno za reakciju... mislim taj zakon je prošao pod izlikom kako se u svijetu uštedi xyz co2 jer se ne troši benga na upaljena svjetla, da samo u normalnom svijetu ljudi daju žmigavce, ne prelaze prek crvenog i ne sjedaju sa 20 promila u guzici za volan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12833 | |
Premium
|
Citiraj:
Često se valjam od smijeha kad "vozači" ne znaju krenuti u firminom šaranu, a ne pada im na pamet pogledati malo oko sebe. Još su bolji oni koji siluju stražnja vrata ![]() Kad pokušam pomoći, "pravim se pametan", a kad sjebu bude "šta nam nisi rekao". Nikad na zelenu granu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12834 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12835 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#12836 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Možda sam ja staromodan/nesposoban, ali volim vidjeti upaljena svjetla na autu koji mi dolazi ususret dok je iza njega sunce. Vidljiviji je. Nekome možda nije bitno, ali meni je ![]() Po mraku treba i kratka upaliti, ali to neki ne kuže. Barem po slavoniji i u ZG. Za ostale ne znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12837 | ||
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#12838 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad bi svi bili normalni, ne bi nam trebalo toliko zakona ![]() Nije mi namjera flejmati, ali svjetla spašavaju živote. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12839 |
Brat od Đon Vejna
|
Zadnje pozicije su ono kaj kod daylightsa ne valja...to kaj ti vidis ispred sebe ok, ne znaci da si ovima iza savrseno jasan, puno brze i jasnije ces nekom iza upast u vidno polje u prometu sa pozicijama nego bez... Sukladno clanku 101. na vozilu s prednje strane moraju biti upaljena najmanje dva bijela ili zuta svjetla i paran broj crvenih svjetala na straznjoj strani. Svjetla za oznacavanje vozila (clanak 107.) upotrebljavaju se kad je vozilo zaustavljeno ili parkirano na cesti, a moraju biti upaljena dok su upaljena bilo koja svjetla za osvjetljavanje ceste ili posebna svjetla za maglu.
![]() |
#12840 |
Bazinga
|
U subotu sam vidio ovo čudo na cesti. Auto je baš pojava. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|