|
|||||||||||
|
|
#12661 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Paaaaaa...sad....riskirat cu da me se malo pokaki ali mislim da ako pricamo o Class AB vs Class D treba uzeti u obzir naravno i cijenovni razred pojacala. Class A nemogu komentirati jer nikad nisam isprobao (bar ne doma na duze vrijeme) ali izmedu NAD 3020 v2 (D), Wiim Amp (D) s jedne strane te Marantza PM6007 (AB), Yamahe A-S501 (AB) i NAD 316BEEV2 - u kombinaciji sa starim Grundig Box 450 Professional pa kasnije Dali Oberon 1+sub kombinacijom defitivno preferiram Class AB pojacala. Jednostavno imam osjecaj da dozvoljavaju siri spektar zvuka i da zvucnici prodisu punim plucima uz manje napora i na nizoj razini glasnoce. Imao sam kroz godine cuti razne kombinacije u shopovima i kako se dize cijena ja u kratkorocnom slusanju (1-2 sata) sa raznim zvucnicima iskreno nisam neku vecu razliku u zvuku mogao cuti izmedu Class AB i Class D pojacala iz iste cijenovne kategorije i od istog proizvodaca. Chifi Class D pojacala koja se nadu po 100 Eura nebih u isti kos stavljao iako mogu za jeftiniji desktop setup zvucat sasvim pristojno. |
|
|
|
|
|
|
#12662 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Naravno da se neće uspoređivati najjeftinije jedne klase sa najskupljim druge. Nemoguće ih je razlikovati i bitnije je da je pojačalo dobro izvedeno. Sva 3 mogu zvučati izvrsno. Samo što su neki uvjereni ako je A klasa da je to odmah i najbolje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |