|
![]() |
#12631 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#12632 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pih, već godinu dana i nikak da predstaviš svoje koleso uživo. Neka neka, provozat ćemo mi tebe prema veternici čim se odlučiš s nama ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12633 |
|
ak nik moze s vama zdrzat mogu i ja :P on je ipak stariji nekaj sitno, al je u boljoj formi ![]()
![]() |
#12635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma deda uopce nije deda, samo se tak izvlaci...dojma sam da ce najmanje pol vas studosa ostaviti iza sebe ![]() Inace danas smo Blue_Fatal1ty, logitek, njegov buraz i ja otpeglali u turistickom tempu Sljeme po cesti. Strudla od visanja na Lugarnici (svi osim mene jer sam ovaj mjesec sveo secer na 0, tak da ni sok ne pijem a strudlu niti ne gledam, ![]() Al sam opalio dvije rupcage s rigidom i gumom na 7 bara da mi je skoro volan izletio iz ruku. Ubuduce nosim lampu ![]() Inace spust po onom novom asfaltu je prava fantazija, cesta zatvorena i samo opleti nizbrdo. Ekipa juri po zavojima cca 67km/h, a ja se ne usudim preko 57km/h jer se ne mogu zaustaviti s bubanj kocnicama, em se pregriju, em hoce "zacvikati" i ispustaju karakteristican zvuk, tocno osjetim granicu i onda moram spustiti brzinu na pristojnih 50km/h...he he. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.08.2011. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12636 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
bila je to prava turisticka voznja ![]() ![]() eh da sto se tice onog novog dijela cesta hmmm nesto predobro. Jest da sam samo vidio trake po cesti al nema veze bilo je zabavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12637 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
Probao bih gore preko tjedna ali na tunelu bi mogao biti tek oko 18,30h. Jednom me uhvatio mrak na spustu cestom, lampa BBB mi je pomogla nešto malo više od upaljača... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12638 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Zalazak sunca ti je već oko pola 8, a u šumi se jako brzo smrači. Ne riskiraj jer da ti i treba manje od 1h do gore, nećeš stići do dolje, ako uopće kreneš prije mraka. Nabavi si što je moguće jaču lampu naprijed. Nik, zašto uopće ideš gore ako ne na štrudlu? Ti si neki mazohist? Pa da nema štrudle ne bi me Sljeme vidlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12639 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Štrudla na sljemenu je carica! ![]() Spust je bio ludnica. Novi asfalt je predobar! Bilo je par riskantnih situacija, al o tome nećemo. U svakom slučaju volim osjetit laganu bol u nogama i vidjet da si svakim odlaskom gore dižem tempo. Samo još da kile padnu i mila majka! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12640 |
Premium
|
visak je vec u fondu (racunu) za novi bajk -->
![]() Pa ja gore idem prvo zbog graha i kobase, a tek onda strudle...ali moze i obrnuto
![]() Samo kaj sam se sad prejeo doma, a posto samo ovisnik o seceru testiram samokontrolu i pokusavam 2 mjeseca ne jesti slatko (unatoc svim mojim aktivnostima dogurao sam na 98-99kg, iako se to ne vidi, vaga ne laze). Mjesec dana sam izdrzao bez problema, slijedi jos jedan mjesec. Rezultat "secer na nuli" je 3-4kg manje. Moram priznati da sam iznenadjen...a osjeti se i na budgetu ---> visak je vec u fondu (racunu) za novi bajk ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 30.08.2011. u 21:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12641 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Evo i mene sa jedne nocnje voznje ![]() Otiso na Bajram sa bajkom i nakon janjca i pive reko idem napraviti jedan djir. Laganih 22km, kad bi barem mogao tako svaki dan ![]() Jos trebam postimati kocnice jer mi sve vibrira, a nemrem uhvatit nikak vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#12642 |
|
mene najvise boli kaj je krepala birtija u eko selu, imali su super bazul s kobasom i zapecene strukle, to mi je bila super tura, gore se naklopal, odmor i vozi nazad ![]() ako nisam imal nekaj oko kuce za delat, svaku nedelju sam isel gore...
![]() |
#12643 |
Registered User
|
bas sam mislio sile da cemo sutra zajedno na cenera pa na 18/20 dolje..jer je tko razmisljo probas u subotu ici na jesenku ligu na dotki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12645 |
Registered User
|
istina..a bit ce i drugu srijedu pa...mozda nas se vise skupi od tud od sljedece srijede.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12647 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Evo uspio ga složiti. Uložio za dva rabljena kotača, nove gume , nosač sjedala , sjedalo i majstor oko 580kn. Imam više vožnji iza sebe, prezadovoljan. U fazi 2 namjeravam nabaviti kvalitetnije točkove. Budem dodao i sliku. Evo slike starog-novog ljubimca, te ako može dva pitanja da ne idem po drugim forumima: http://imageshack.us/f/801/picture001b.jpg/ Kojim redom da kompletiram opremu (za biciklo i oprema za mene pošto nemam ništa od iste mislim odjeća, obuća i sl.) Drugo pitanje kojim programom presnimiti svoje rute na komp., te da li za to treba GPS uređaj. Zadnje izmijenjeno od: begi. 31.08.2011. u 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12648 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
1. Prvo si nabavi prednje i zadnje svjetlo ukoliko se vozis po noci radi svoje sigurnosti. Isto tako si mozes nabavit i neku kacigu ako radis puno kilometara, nije na odmet imat ju na glavi ![]() Nakon toga gledaj da si nabavis rukavice, bicke i sinteticku majicu zbog vlastitog zdravlja. Onda neka na red dodje sve ostalo: pumpa, alat, rezervne zracnice, itd. 2. Ja koristim Endomondo (radi na iphone-u i androidu) na mobitelu (koji ima gps) i onda preko wireless-a ili 3G-a prebacim na net rute. Sto se tice nekakvog posebnog lupanja love u taj bike ja ti to nebih preporucio. Radije se vozi na ovom dok mozes, a onda kad skrpas bar nesto malo vise love uzmi si neki noviji bicikl sa standardnim headsetom itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12649 |
Premium
|
Hvala na odgovoru, opremu ću nabavljati kako si mi predložio. Evo upravo se vratio s vožnje te se iznenadio kad sam vidio da sam rutu od 36,58 km od 4.7.2007. popravio s prosječnih 15,43 na 22,16 km. Jel moguće da je to do bicikla, prije sam koristio jeftikaner iz Intereksa od 600 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12651 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Da li mi možete reći koliko vrijede nabe: 1. Stražnja naba Shimano FH-M475, 32 rupe, 6-Bolt Disc Rotor Mount, sa QR 2. Prednja naba Formula Disc, 32 rupe, 6-Bolt Disc Rotor Mount, sa QR Nabe sam odmah skinuo sa Kone Cinder Cone, tako da su praktički nove. Thanks.
![]() |
#12652 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Koliko vrijede je posve različito koliko možeš dobiti za njih, moja pretpostavka je 100kn po komadu, ako nađeš kupca uopće. Cuks, postoji neki tracker koji bi se dao instalirat na non-android telefon tipa SE C905? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12653 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12654 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@Sile - probaj sa ovime. Nisam bas nesto upoznat sa GPS aplikacijama na java telefonima. Btw, mislim da bi trebao imati na mobu neku aplikaciju po imenu "Tracker" pa potrazi. potrazi i Mobiletrace aplikaciju ( ne znam da li je free) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12656 |
Registered User
|
Jaoooo nik da imam 3k kn sad odmah bi ga uzeo...Ja nisam ni znao kakav je to bajk seek, mislio neka xc jurilica, nikad nisam proguglao, al sad kad vidim.... AAAAAAAAAA!!! Ovo je ko stvoreno za mene...boja, oblik, kotaci, kocnice, ima neku osobnost, rijedak, savrsen za commuting..... Nemoj da prodavat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12657 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Oće sutra tko gore?
![]() |
#12659 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12660 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Samo čekam da netko počne, trazim sve izlike da svog pretrganog Spešlajzda odmorim, i da se počastim...Konom nekakvom smrdljivom ili sl. p.s. - tko ima najlošiju vilju od vas "sljemenaša" ? Usput dajte nekakav minimum minimuma što bi bilo optimalno? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|