|
![]() |
#12602 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pogleda napokon Pacific Rim - a ono zajebancija tipa when transformers meets mutated godzilla pack. Odmaranje mozga, odron od glume, dijaloga i scenarija, dosta digitalne akcije - sve što odrasloj muškoj djeci treba ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12603 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
hehe pravi opis filma, sat vremena mozak na pasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12604 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Idući tjedan mislim pogledati Ender's Game Mislim da bi moglo biti neloše.
![]() |
#12605 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pogledao danas Machete Kills. Puno bolji od prvog dijela, baš je prezakon! Kome se svidio prvi dio ovaj će biti jooooš bolji. ![]() Machete Kills Again In Space će bit prejak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12606 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12609 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12610 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
pozdrav drustvo, frendica trazi jedan film, a google mi izbacuje sve osim filmova. pa rekoh da pitam vas. radnja filma se vrti oko nekog psihologa/psihijatra kojem se sin ubije, pa se on povuce u sebe, pocne raditi sa nekim silovateljem jer treba izraditi njegov psiholoski profil pa se taj silovatelj spetlja s njegovom kcerkom da bi izvukao informacije o njemu da ga j**e u mozak. nesto tako. ideje? ne znam ni glumce, ni godinu, ni nista. ovo je sve cega se ona sjeca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12611 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Bilo je par stvari koje su ono, ne realne ali nema veze, to ćemo zanemariti! Još kad bi 3. dio.. Upravo završio gledati RED 2 Što reći? "Takvi se više ne rađaju rađaju" kako je reko jedan čiko u prvom dijelu. Film je bio odličan!! Ekipa savršena! Marvin i Sarah su zakon!
Bilo je par stvari koje su ono, ne realne ali nema veze, to ćemo zanemariti! Još kad bi 3. dio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12613 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
RED 2 je ok, lošiji od RED 1, ali još uvijek dobar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12614 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.imdb.com/title/tt0762138/ Pogledao sinoć i daleko više od njihove ocijene 5,5- stvarno kvalitetan film |
![]() |
![]() |
![]() |
#12615 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#12616 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
isuse koji trash film ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12617 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12618 |
Guest
|
RED 2 sam pogledao u kinu i bio je fenomenalan! |
![]() |
![]() |
#12619 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnja 2 koja sam pogledao su Rush i Pacific rim. Rush je 10/10 film,i broj jedan za ovu godinu.Izasao sam iz kina odusevljen u jednu ruku,ali i malo tuzan sto je morao zavrsit. Pacific rim 4/10 je los,iako inace mogu gledat takve filmove tipa Transformers,ovo sam jedva izdrzao do kraja.Toliko je losa rezija i gluma,cak i za ovakav tip filma gdje mozak mora biti skoro iskljucen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12620 |
The mighty pirate
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Pogledao Gravity u 3D. Očekivao puno zbog preporuka i visokih ocjena na imdb-u. Iskreno, I want my money back. Isplati se pogledati ako ste ludi za specijalnim efektima. Sva moć američke kinematografije je ovdje prikazana, ali radnja mi je skroz šuplja.
![]() |
#12621 |
Suit up!
|
Jučer pogleda RED2 kući. Ok je, ništa previše urnebesno, više kao neki akcijski film sa tu i tamo malo komedije ubačeno. Prvi dio mi je bija smješniji. Danas upravo iz kina sa Machete Kills. Film je urnebes živi ![]() ![]()
![]() |
#12622 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
RED2 mi se svidio, bolji nego prvi dio. No Elysium me razočarao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12623 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Koji hororac za večeras ? Brzo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12624 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12625 |
Suit up!
|
Večeras malo Verhoevena Starship Troopers
![]() |
#12627 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Moze preporuka par filmova da su po istinitom dogadaju, tipa the intouchables i hachi a dog's tale. Novijeg datuma, a mogu i stariji filmovi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12628 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje pogledano: The Special Relationship The Baader Meinhof Complex (Winston Churchill Drama 1) The Gathering Storm (Winston Churchill Drama 2) Into The Storm Kill the Irishman The Way Back The Kings Speech Scent Of A Woman Into The White Lincoln Zero Dark Thirty - iako sam ja teoretičar zavjera i ne vjerujem u taj bulšit prisilio sam se pogledati, a btw, završna akcija je tako puna rupa da nisam vjerovao koliko.. (Radnja filma je odlična, i film kao film je odličan, ali daleko je to od istine).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12629 |
Suit up!
|
Baš pogleda Ender's Game. Pa, film je poprilično ok, samo nemojte ići ako očekujete akcijski spektakl. Mali dobro glumi, jedino je razrada drugih likova i veza manjkava, ali tako to uglavnom bude kad se adaptiraju knjige ![]() Nije nešto pamtljiv film, ali u nestašici SF-ova, sve dobro dođe.
![]() |
#12630 |
Guest
|
Znači, čekanje bluraya se preporuča ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |