|
![]() |
#12571 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 30.10.2014. u 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12572 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš nove gume te Plus verziju na kojoj su to poboljšali. Uglavnom skuži se kad malo jače kreneš (tipa neka uzbrdica) da vole proklizati, kao i kod naglog kočenja se brže upali ABS. Pa probaš druge i vidiš da se ipak tamo pokazuje to malo manje. No u 95% normalne i malo jače vožnje je sve ok. Definitivno je guma za svoju cijenu super, to nema diskusije. Još kad se vidi na snijegu kako ide, onda je sigurno dobar zimski ulov.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12573 | |
Premium
|
Citiraj:
No vjerojatno bi mi bilo kakve bile ok jer mislim da su prijašnje mišelinke, uzevši u obzir kak izgledaju, bile prva ugradnja na auto (260t km). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12574 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ne vozim kao idiot, ali proklizavaju pri međuubrzanju sa 40 na 70 km/h kad obilazim traktor na mokrom kolniku. Na Cliu imam nekakve Fulde (ne znam specs) i nema slučajnog proklizavanja. Na petici proklizava stalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12577 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nije poanta "rejsera", nego glavne razlike pri naglom kočenju, ako se već voziš defenzivno. Istina, imao sam običnu S3 i vožena je isključivo zimi. Prve 3 sezone još kako tako po kiši, ali zadnje 2 su bile prilično loše. Auto je relativno i težak, s teškim nosom, ali opet takvih pojava nema na UG8. Vjerujem da je S3+ poboljšan, i slažem se da je S3 u vrhu šta se tiče snijega, ali koliko često ste na snijegu, a koliko na kiši i bljuzgi? 5m razlike u zaustavnom putu je prilično slupan auto, za više da i ne pričam. Zadnja rečenica ne ide Save direktno, nego općenito guma koje su lošije po kiši.
![]() |
#12578 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jucer stavio d3 i momentalno sam primjetio kako sam imao tihe ljetne ![]()
![]() |
![]() |
#12579 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12580 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nazovi ih i nek naruce, tak je stari jedne ljetne neka nestandardna dimenzija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12581 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Vozio sam S3 stare 2 sezone koristene cijelu godinu od sredine 4.og do 9. mj ![]() po kisi sam morao provocirat proklizavanje bilo kod kocenja bilo kod zavoja...naglo kretanje na rotoru nikad problem, ni mali rotori kod Arene i kod zrinjevca na Kajzerici nisu davali naznake klizanja preko nosa ili tako nesto... A na autu sam praksao opasne situacije kad bi se vracao iz nocne u 3-4-5 ujutro...
![]() |
#12582 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iskreno, meni je auto poprilicno ruzan, ali je reklama odlicna! http://www.youtube.com/user/HondaVideo hint - R ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12583 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12584 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12586 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
da,pitali se gdje bi bilo najrealističnije snimit pljačku..? pa svi viknuli;rvacka! ![]()
![]() |
#12587 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12588 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljepi su vam svakakvi francuzi i japanci i korejci, a sad je odjednom ovaj R ruzan, auto je prebolestan, izgleda kao Cup car za cestu :drool:
![]() |
#12589 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Nek bude kako su rekli prvi na nirbu fwd auto i meni dosta sto se tice perf. A izgled je totalno vrazji neki i meni je odlican, nemogu se odlucit da li mi je ljepsa crvena ili plava varijanta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12590 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zelim da bude uvjerljivo prvi na Nirbu da Renault jos doradi Meganea. I to tako da ne kosta nenormalno puno kao ovaj sa Ohlinsom i ostalim... Al to je tek koncept auta... Ne mogu odredit dal mi se sviđa il ne. Baš je poseban. Treba ga vidit uživo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12591 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12592 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zelim da ih netko odere toliko da ga ne mogu samo "doraditi". Malo sam se ipak krivo izrazio, reko sam ono kaj nisam mislio. Pod "doraditi" sam mislio kompletno izmijeniti. Na stranu sto je i ovako jako, jako sposoban. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12594 |
Premium
|
Neki križanac Megyja, A45 i GT-Ra bi bio zanimljiv. ![]() Bojim se da Renault nema ni para ni tehnologije za tak nes, Merc je iz A45 napravio to kaj je napravio nazalost... Ja sam iz generacije koja voli dobar automatik. ![]() ![]() možda u prvom jarku Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.11.2014. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12595 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma kakav automatik u hot hatchu, nije to superkar od 500ks da si prespor šaltat. Kreni od klija, jeftiniji je ako planiraš posjećivat jarke. Ima sad par ph2 182 u oke stanju za nikakvu lovu, da nije zakon takav kakav je prodao bi ovo govno uzeo klija i bok. Još uvalit plin unutra i eto daily rejs kar za 4kn/litra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12596 |
Premium
|
Kad cu uzimat necu nista ispod Meg III. Tad ce II biti prestar, i sad mi je na granici. Ne palim se na rejsanje, staze, Grobnik i slično - iz tog razloga automatik, jednostavno mi se više sviđa. A i opet rađe bi dobrog turbaka nego N/A.. Sav sam naopak. ![]() Hehe, necu po grabama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12597 |
Premium
|
Prodal bum ti ja Meganea za 3 godine pa pocni skupljat lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12599 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja mislim kak ljudi stare,više ih uzbuđuje manji broj (potrošnja) na BC,nego veci (brzina,okretaji) ![]() da mi napiše 4,9l sav bi se uzbudio ![]() ![]()
![]() |
#12600 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
to sto je moja zenka jedan sasvim prosjek ne znaci da automatski moram neku manekenku smatrati krasoticom ![]() isto tako kazem da bi ja to sve provozao, i aute i zene ![]() dok za type r........ stvarno ne znam, auto mi je zdepast, kratak, sabijen sav, zadnji kraj mi je kao iz neke djecije igre i ocekujem da ce se pretvoriti u nekog transformera..... generalno mi je cijeli auto nekako vizualno prenapadan, preorijentiran iskljucivo za mlade kojima se takav dizajn svida, ne znam. osobno inace radije preferiram (kada bi mogao birati) nesto poprilicno duze i ponavljam - ne ovoliko fensi-smensi napadno i upadljivo. mislim, ako ovaj crveni mozes reci da je suptilan auto, onda u k ![]() radije imam izvana skoro pa stock auto, "skriva" se pravo lice auta, dok je pod haubom poprilicna zvijer kao i ispod blatobrana i ostatka. nikako ja ne kazem da je auto los, ne mogu niti tvrditi da je los kad ga nisam vozio niti imao uopce, samo kazem - meni se ne svida iskljucivo zbog vanjskog dizajna. dok mi se scarlett prekrasna s koje god strane ju pogledao ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|