|
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
super bajk čestitam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1234 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Cestitke na prinovi jos jednom. I sve kaj ocu reci je - jos slika! :-)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
pitanje, kako namjestiti stražnju mašinicu ? čini mi se kao nemoguća misija, nikako nemogu namjestiti da mi višu brzinu instant prebaci, dok nižu hoće prije je radilo sve kako spada ali mi je na najmanjem sprocketu imalo laganu tendenciju da se prebaci na veći, pa sam naravno sfušario to (odpuštao kabel, igrao se s High šarafićem) pošto mi je ipak prvi put ![]() ako nategnem kabel, odmah mi ima tendenciju u middle rangeu da se prebaci na veći sprocket
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1238 |
Strichek Moderator
|
Evo mali osvrt na bike nakon par dana korištenja. ![]() Uspoređujem stari Blast i Dawg. Vilja na Dawgu puno finije radi i lakše se podesi pošto je za razliku od stare zračna. Zadnji shox radi super, lijepo upija rupe, a kod penjanja se uključi Lockout i penje se skoro ko na HTu. Juicy 7 su jako skupe kočnice, kažu da su precjenjene, ja sam si ih podesio kak mi paše i rade odlično, makar pakne nisam spalio kak spada, modulacija super, snaga super. Gume su dost velike pa na cesti ne idem ko maratonac al nije ni bitno. rijetko kad se vozim po cesti. Sve u svemu zasad sam jako zadovoljan, bike je složen (ono što sam izmjenio) prema mojim zahtjevima i uravnotežen je skroz. Sad čekam neku lovu pa da kupim kacigu da mogu napokon na Sljeme. EDIT: Morao sam sad na par dana posudit staroj fotič pa dok se ne vrati do tad ga ne mogu slikat a onda će kasnije bit fotosesion ![]()
![]() |
#1239 |
Premium
|
http://www.youtube.com/watch?v=bNLZX...eature=related na 0:50 i 3:48 je zaniumljivo ![]() p.s. elvis si bio tamo? ![]()
![]() |
#1240 |
In the ghetto
|
Nisam ali ak ti saznas za lokaciju slobodno javis.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo, samo da javim da ću sljedećih 8 mjeseci otplaćivati nečiji Fuji Tahoe 08 LE - dakle, ukraden je u petak 3.10. ili u subotu 4.10. ispred sobe u SD Dr. Ante Starčević (Šara). Bio je privezan i zaključan OVIME za rukohvat stubišta ("gelender"). Rama je lagano ogrebana na gornjem dijelu (gdje prolaze sajle), isto tako i stražnji mjenjač (mašinica); desna pedala - lagano uvijena bočna strana. Od opreme ništa nije mijenjano (stavljen samo onaj štitnik na čičak da ne lupa lanac). To je samo mali info ako se netko kojim slučajem susretne sa mojim ex-bikeom. Naravno, slobodni ste javiti svaku informaciju na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() O.T. Frend je skutera zavezal sa tri lanca i ostal bez njega. Ja tim lancima ništa nevjerujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Kupnja bicikla u inozemstvu
Može li mi netko ukratko objasniti koji je postupak kad se kupuje bicikl izvana, recimo u Sloveniji, i koliko to košta, tj. koja su sve davanja? Također, da li znate kakve dobre dućane u SLO (poput marathona) ili neke pouzdane web dućane s kojima imate iskustva. Googlao sam malo po netu (hr.rec.bicikli, dropbike forum), ali ništa pametno nisam saznao... Da li se to uopće isplati? Ako je ikako moguće, zaobišao bih zajebanciju sa švercom preko grane... Naime, odlučio sam se za novi bajk i kupio bih nešto u stilu starog, "posuđenog" , ali je problem u tome da je kod nas ponuda i više nego skromna, tj. imaju u cjeniku, ali onda nemaju na skladištu, ili nemaju moju veličinu, ne znaju kad će im doći sljedeća pošiljka i što će im doći u toj pošiljci ( ![]() @flajpan - Dobro došao u klub, veselo, zar ne?... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ni ja taj lanac nisam smatrao apsolutnom zaštitom, nego tek malim osiguranjem. A ovo se najvjerojatnije dogodilo kad me nije bilo u sobi - jer, bicikl je bio točno ispred mojih vrata. I naravno, dom nema video nadzor (Stjepan Radić ima na ulazima - i to bi bilo dovoljno). Frendica kaže da je tako neka njena sestrična ostala bez bicikla, ali u toj zgradi u prizemlju neka je firma imala postavljenu kameru: I vidiš ono, ulazi dostavljač sa pizzom, a odlazi sa biciklom ![]() @ Mirko Takve stvari se događaju, nažalost (a to nije čak ništa prema onome što se danas dogodilo na Srebrnjaku i u Pavla Hatza). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
In the ghetto
|
Moj frend s faksa je imao istu situaciju ko i ti. Uso u sobu na 5 minuta i sa tri lanca zakljuco bicikl na šari za ogradu na 1. katu 5m od njegove sobe. Kad se vratio nije bilo nicega cak ni precvikanih lanaca. Moj jednini predlog za studente koji zive u domu i nemaju mjesta u sobi za bicikl je: uzmite si neki stari bicikl za 100 - 300kn koji je na ocigled odbojan, a nove bicikle nosite kuci.
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
@Mirko: Od jednog forumasa sam cuo ovakvu ideju: u Brezice ides busom, vracas se na novom biciklu. www.bicikl.biz , novootvorena prodavaonica malko juznije od krizanja Zvonimirove i Heinzelove. Imaju zgodnih stvari i jos su mi na 5min od doma. @flajpan: Jebga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
evo, i ja sam uspio sj*** svoj bicikl. otpala mu totalno pedala. na osovini. posto je star, ne isplati mi ga se popravljat. Jos su mu i lezajevi totalno otisli pa se cijela osovina mogla pomicati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nego... trazim neku preporuku bicikla oko 3500- max 4000 kn. volim dropanje sa rinzola, tu i tamo se sletim niz neke stepenice, volim se spustati niz razne padine... u planu je voznja po sljemenu kad i ako zapadne snijeg. zbog moje uzivancije spustanja niz sve i svasta je pozeljno cak i obavezno da ima diskove. dalje da podnosi nalet na rinzol itd. ako ima ista takvoga ![]() ![]() http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5044 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5063 http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5032 ako imate neki prijedlog, samo dajte... jer vidim da ima ljudi sto se razumiju u biciklove ovdje ![]() ![]() Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Bok ekipa,imam zamolbu za vas koji se razumijete u te stvari. Dakle radi se o tome da zivim na 3.katu zgrade bez lifta ili podruma,znaci imam samo svoj stan. E sad,kupio bih bicikl pa imam svega 2 uvjeta: 1. Treba biti lagan posto ga moram nosit poslije svake voznje na 3.kat 2. Treba biti do 3000kn maksimalno. Ja sam visok oko 182, bike mi treba uglavnom za furanje po zagrebackim ulicama,ali nije iskljucen ni pokoji izlet u prirodu, a makadam je vrlo vjerovatna staza, znaci odprilije allround bike nekakav da je lagan i ne preskup. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Premium
|
danas bio na oltaru domovine biciklom sa ekipom (nas 5) iskreno ejdva sam doso gore... umro doslovno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dizanje sa poda ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...0619715502.jpg pored bicikla (iako se tu nevidi kolko je tocno felga spigana ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...0619725866.jpg "poravnana" felga nogom da prolazi kroz vilicu ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...0619736230.jpg sad bar znam za sto ce sparat cjelu zimu ![]()
![]() |
#1250 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ne bi bilo zgorega da prije felge zasparas za kacigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
|
![]() |
#1252 |
Strichek Moderator
|
Ič na sljeme bez kacige... no no.. Ja sa novim bikeom još nisam bio na sljemenu jer nemam kacigu. Frend je pokazao prošle godine jednu masnicu kad je pao jer nije vidio korijen ispod lišča, srećom pa je imao kacigu inače bi bio i potres mozga... (glava <-> drvo)
![]() |
#1253 |
In the ghetto
|
Buljek kad buju obecane slike?
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Premium
|
@buljo: znam... al popeli se gore ja nisam znao da cemo downhillat dolje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1256 |
In the ghetto
|
Ozdravi brzo, pa se javi za koju voznjicu. Poz.
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
jer uvijek protrnem kad bolje razmislim sto mi je moglo biti. ali, svejedno se ludiram ![]() ![]() dok ne pokupim stup i izbjegnem frontalno sa autom kao moj frend ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
|
@zeljac: da to je istina! cim sa vidio da se idemo spustat po toj stazi reko zaj*** to ja cu polako... prvih 20-30m sam stvarno iso polako a onda kad sam vidio da sam zaosto sams e spusto normalno i stigo ih brzo jer su se odma raspali dvojca na samom pocetku ni 100metara spusta id alej sam ludovo kolko sam mogo i sad imam sta popravljat... i naravno nebi to bilo to da je samo felga i disk (koji je nakon sta sam ga skino sa spigane felge se izravno malo odma... tj cim sam popustio sarafe... mozda da sam to jucer napravio bi ga mogo spasit... al sad je gotovo... i kad sam iso spremit bicikl shvatio sam da mi fali rucica na prednjem mjenjacu za mjenjanje u nize brzine... :S pukla je... :S ne gine mi ni 200kn jos za prednji x7 mjenjac... :S koma... ![]()
![]() |
#1260 |
sto da napisem ?!
|
ahhhh... kad ides polako zapinjes po korjenju itd. treba imat neku optimalu ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|