|
|||||||||||
|
|
#12541 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
@Neo-ST Gle stvarno 2014... Na Google mi je prikazivalo da je zadnji update stranice 2026 pa sam mislio da je to to, nisam ni procito bas to sto pise u clanku... Ajd odi poslusaj te polovne D3V kod covjeka uzivo pa onda odluci... Ali inace, ako kupujes zvucnike, to kupujes tako da ih poslusas uzivo... Nije bitno kako zvuce kod njih u ducanu jer tamo nece niti biti podeseni za taj prostor, nego ce biti slozeni po defaultu... Ti ces ih ionako doma posloziti... Trik kod AudioPro je da sa njima mozes dogovoriti da vratis ako ti ne pasu pa zamijenis za nesto drugo, ali onda bih ti stvarno preporucio da otidjes i poslusas vise varijanti dok ne nadjes nesto sto ti pase... To ce ti i onda i doma dobro zvucati kad ih podesis za svoj prostor... Ja i dalje mislim da su A7v preveliki za tvoj setup... Ako ces ici na setup sa subwooferom, onda je to tipicni 2.1 sustav pa mozes uzeti sta god hoces od manjih Adama - D3v ili A3v/A5v... Sto se subova tice, imas od Adama T10s ili Sub8 pa vidi sto ti vise pase... https://www.adam-audio.com/en/adding-a-subwoofer/
|
|
|
#12542 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ti si gledao Master Edition - on nije 895 Eura a po meni je i to previse. Ja sam rekao da bi ga sebi kupio ali rabljeno, 350 Eura max. Nakon sto sam ulozio cca 1500 u sve ostalo. Kupi vec jednom Adame kao sto smo i u startu preporucili - samo zvucnike najprije. Kad ces cuti kako zvuce sam odluci jel trebas sub ili ne. Nemoj sve odjednom. Ako slusas samo s kompa ne treba ti nit streamer nit sta drugo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12543 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Jbte... na kraju bu kupio soundbar ![]()
|
|
|
#12544 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Momci...mislim da se finalna solucija napokon nazire na horizontu. Shvatio sam da većina zvučnika nije za mene i snizio kriterije. Hoće ovo biti ok? Na to treba nadodati, khmm... Eversolo DMP-A6 Gen2 DAC jer Topping mi se jednostavno ne sviđa, ali s ovim bih trebao biti pokriven 100% i komponente su međusobno dobro balansirane. Glavni zvučnici nisu preveliki za moju sobu - čak imaju vlastite spužvice, sub pokriva šta oni ne mogu, a DAC radi obradu + EQ tuning. Javim ovima u Audiopro da znam calypsa sa foruma i da hoću dodatnih 10% na komplet... ![]() |
|
|
|
|
|
#12545 |
|
Premium
|
Citiraj:
Mozes im rec da si dobio odlicne preporuke za Adame na forumu pa eto, ako ti daju neki popustic budes to odmah i narucio...A ovo za taj Eversolo - gle, ako ces slusat sve preko kompa, koji ce ti vrag streamer? To za slusanje dok je komp ugasen? Onda se postavlja pitanje, a zasto gasis komp? ![]()
|
|
|
#12546 | |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Komp je često ugašen pa slušam radio. Komp gasim kad ga ne koristim, nervira me kad radi bezveze. Tada dolazi u igru DAC/steamer...a ako mi se svidi streamanje preko nekih lossless servisa, možda i to budem koristio (nisam nikad imao steamer). D3V su isto ok, ali jednostavno imam fobiju od malih zvučnika. Jebiga. |
|
|
|
|
|
|
#12547 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Iskreno kaj će ti streamer s ekranom? Mali ekran koji ne vidiš s udaljenosti kaj svira? Ili da si samo blešći u kmici dok si sa djevojkom?
|
|
|
#12548 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() D3V mozda jesu mali, ali za taj tvoj stol su sasvim dovoljno veliki... Usput, zvucnici svakako trebaju biti ISPRED ekrana, a ne iza ekrana... I okrenuti prema tebi, a ne da stoje tako da gledaju iza tebe negdje... Aktivni monitori su ko slusalice koje nisu na usima, nema nikakve koristi od njih ako nisu usmjereni u tebe... Nisu to hifi zvucnici pa da moras pronac mjestu u prostoru gdje ces stavit fotelju za slusanje... Kod aktivnih monitora je cijela poanta da su oni podredjeni tebi i da glume ogromne slusalice... Zato i imas sa straznje strane kontrole za stosta tako da ih mozes precizno podesiti za poziciju u prostoru gdje se nalaze... Inace, samo da znas... Zvucnik kada ga stavis uza zid, bude dosta glasniji nego kad je u prostoru... Ako je pak u kutu bude jos glasniji nego kad je uza zid...
|
|
|
|
#12549 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ma ja u tvom slučaju nebi sub nikako. A s obzirom da se u blizini prodaju D3V, svakako bi njih uzeo, pa isprobao sa onim Schiit DACom, čisto da vidiš jesmo li mi svi u pravu i je li to doista dobar smjer za tebe. Ako ti se svidi zvuk, ali shvatiš da su ti zvučnici premali, naručiš veće Adame, a ove ili u drugu sobu ili na prodaju. Ili Calypsu ![]() EDIT: a jeste brzo dodali još par postova ![]() EDIT2: a vidi ove fensi foam padove za zvučnike! a ja k'o seljak stavio onu gumu za vešmašine ![]() Zadnje izmijenjeno od: Lourdin. Danas u 16:04. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|