|
![]() |
#12272 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Brijem da bi ti se svidio Sunshine. Možda i Moon. IMO puno bolji filmovi od Prometheusa. Prometheus mi je bio ok čisto zato što sam fan Alien serijala i što mi je tematika istraživanja svemira još od spomenute 2001 odiseje jedna od dražih filmskih tema. Ali... previše rupa u radnji, niz nelogičnosti, nezanimljivi likovi, čak i vizualni efekti koje jesu prekrasni djeluju već viđeno... Čitavi niz Vjerojatno je to sve skupa stvar skripta, jer je to moglo puno bolje ispasti. I ja se veselim nastavku zbog tematike, iskreno se nadam da će bolje ispasti.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12273 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
MOzda oni koji su tvorci Monolitha? (znam da se ne spominju nigdje u filmu...)
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#12274 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A kaj se tiče "aliena u 2001 Space oddisey", ma mislila sam na taj monolith koji je prisutan svaki put kad se dešava neki evolucijski skok... Već sam zaboravila da nema fizičkih aliena u filmu... Odlično je što je dosta toga ostavljeno na čovjeku da razmisli što je to točno vidio... EDIT: evo T.I.L.E. već rekao na koje aliene sam mislila... ![]() Ugl, Prometheus sam gledala s tolikom fascinacijom prema Engineersima i njihovoj zivotnoj "filozofiji" da želim gledati još... Ne znam jesi li pogledao In Time, sličan slučaj ko Prometheus. Uglavnom, izvedba filma i gluma su blaga katastrofica, ali ideja za radnju, zapleti i urote bogatih da drže siromašne siromašnima mi je toliko genijalna da mi je film ostao u odličnom sjećanju i ne bih se bunila pogledati nastavak. Naravno, bez pjevača/nadriglumaca ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 14.08.2013. u 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12275 | |||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ah, malo dobrih SF-ova se snima. I Oblivion me razočarao.
![]() |
![]() |
#12276 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I da. Danas sam zadnji put otisao u kino pogledati "pametniji" film od necega tipa wolverine, transformera i slicno. Klincima je dosadno i kolicina buke je bila nevjerojatna. Ono stresem babama napred sic i nista. Balavurdija ispred, balavurdija iza. I to 16 godisnje kokoši. Decki su kolko tolko tihi, ali balavice... Pogledao Majstore iluzije upravo.
Stvarno dobar film. Od pocetka do kraja sam uzivao. I da. Danas sam zadnji put otisao u kino pogledati "pametniji" film od necega tipa wolverine, transformera i slicno. Klincima je dosadno i kolicina buke je bila nevjerojatna. Ono stresem babama napred sic i nista. Balavurdija ispred, balavurdija iza. I to 16 godisnje kokoši. Decki su kolko tolko tihi, ali balavice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12277 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pain & Gain Po meni za sada film godine, super film. Kako je Rock skinuo ulogu, predobar je bio. Ko nije obavezno pogledati. p.s. možda će se nekome činiti film "malo" prenategnut ali govorimo o filmu, poanta mu i je da nas zabavi i to vrlo dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12278 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Ecips Dlo. 15.08.2013. u 02:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12279 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Jes bogami. Al zato ovako nešto razveseli čovjeka. Al ima nade: http://www.firstshowing.net/2013/a-n...-fi-is-upon-us |
![]() |
![]() |
![]() |
#12280 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Pain & Gain...po meni Bayev isprdak godine...katastrofa kako je jedna istinita priča napuhana na filmska platna...film nije dostojan njegovog renomea. Toliko napuhano,nabrijano,izfantazirano da ne drži vodu za jedan uradak koji je sniman po istinitom sadržaju...radnja razvučena...situacije pojedinih scena neuvjerljive. Naravno...ovo je moja kritika jer sam očekivao ozbiljan fillm pa se mnogi sa mnom neće složiti. Ajde zbog par zgodnih guza sa bazena dajem ocjenu 4/10. Nažalost...razočaran sam...očekivao sam puno više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12282 |
aka Edo, aka Syncros
|
Poštujem tvoje mišljenje, po meni neka svatko zaključi sam za sebe. Meni film predobar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12283 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pola ovih SF-ova meni nisu SF-ovi. Npr. Distrikt 9 je meni dobar film, ali to nije pravi SF. Ukoliko u filmu space aliene zamijeniš našim domaćim alienima (tuđincima), dobiješ običnu dramu ![]() Pain and Gain meni razočaranje, očekivao sam više. No ipak je to Bay ![]() Od njega mi je kolko tolko dobar bio jedino Otok. Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 16.08.2013. u 10:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12284 |
Guest
|
Pain & Gain = solidna zabava. Lovelace 2013 neloša drama o Lindy Lovelace, osobno mi je malo previše nasilja nad ženama tu, ali redatelj kaže "realnost"...svejedno, ne očekujete novi "Boggie Nights" Wolwerine 2013 -ne znam, prethodni Wolwerin mi je bio dosta bolji. Red 2 Vrhunska komedija sa odličnom glumačkom postavom! Iceman 2012 kapa do poda za Michaela Shannona! Utjelovio je plaćenog ubojica (inače istinita priča) toliko realno da sam se naježio par puta na onaj njegov "pogled" . Preporuka za ovo svakako! |
![]() |
![]() |
#12285 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporuka 2 vrhunska filma: Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring 3-Iron Nisu za svakoga naravno.. Prvi mi je malo bio dosadan pošto dosta dugo traje, ali svejedno je remek djelo. Drugi je poprilično zabavan, na momente i komičan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12286 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pogleda jucer Elysium - film je ajmo reci ok, no odmah na pocetku se ne slazem sa lajtmotivom filma, a to je da su ljudi gamad na globalnoj razini. i da, u filmu imamo chucka norrisa iz buducnosti. ![]()
![]() |
#12287 |
Premium
|
Meni se Elysuim svidio. Priča ima glavu i rep, glumci su dobri, efekti su vrlo realni i nisu pretjerani,... Možda je glavni negativac Kruger previše negativan i prejak za ostatak ekipe. Sve u svemu, nije mi žao utrošenih 25kn na Ljetnoj pozornici. Pogledao i Red 2. Onaj tko je gledao Red zna da starci (Retired, Extremly Dangerous) i dalje rasturaju. U prvom dijelu ima više akcije i komedije. John Malkovich i Helen Mirren su zakon kao i Mary-Loiuse Parker. Catherine Zeta-Jones razočaravujuća - izgleda podbuhlo i totalno umjetna.
![]() |
#12288 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12291 |
Premium
|
E ovakav film bi volio da izadje ![]() edit:sad skuzio,ima kratki fan made film i po komentarima je na nadprosjecan http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=xy5LizCEGF8 Zadnje izmijenjeno od: blava. 19.08.2013. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12292 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12293 |
DIY DILETANT
|
Weird shit iz Litve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12294 | |
Guest
|
Citiraj:
C'mon... :/ Gledao Zgrada straha... da barem nisam, lošiju realizaciju inače neloše ideje dugo ne pogledah... Preskočiti ovaj "film". |
|
![]() |
![]() |
#12295 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
saving grace - vrhunska komedija, kako sam samo to propustio ![]() p r e p o r u k e ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12296 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
biće pogledano ![]() ja sam isto ovo ljeto pogledao dosta dobrih, ali moram sjest i smisleno nešto napisati... znam da sam imao tons of fun sa asaltom na vol strit ![]() koji monster kill, makar mi je onaj uwe bol ili kak već zadnji izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12299 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
![]() |
#12300 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|