|
|||||||||||
|
|
#1201 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ekipa, preko koje platforme dugoročno ulažete u SP500 i NASDAQ? Trading 212 ili neka druga? Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
|
#1202 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
T212. Druga opcija ti je interactive brokers ali t212 je najjednostavnija za pocetak. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1204 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trade Republic |
|
|
|
|
|
#1205 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#1208 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Inače nisam baš očekivao ovakvo kretanje indexa... Očekivao sam žešći pad, pa sam onaj jedini ozbiljniji pad kad je nafta naglo otišla na 120$ (skoro +50% u par dana), a ETF pao nekih 7-8 posto iskoristio za jedan malo veći buy, dok sam većinu keša ostavio za idući, a idući se nije dogodio jer smo od tad napravili par puta ATH i trenutno smo na +12%. Čak sam nešto nafte, digitalne jel kupio kad je bilo jasno da će rakete početi padati po Iranu, ali sam relativno brzo izašao iz tog trejda jer previše je inside tradinga da se igram s većom lovom, a s manjom su dobici nedostatni rizika...Suma sumarum, iman veću alokaciju keša nego inače, ali nisam to naplatio, još A pitanje je i hoću li...možda je onaj pad krajem ožujka bio najbolji lokalni ulaz.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|