|
![]() |
#1202 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Danas Utd dolazi na Anfield znatno oslabljen, bez Vidića, Ferdinanda, i najvažnijeg igrača - Howarda Webba Nadam se dobroj utakmici, bar to ima šansu postati jer neće biti Webba na terenu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1204 |
|
Baš sam sinoć na pivu sa frendom raspravljao malo o jučerašnjem Arsenalu. On je bilo mišljenja kao i ti da treba znat izgubit pred kraj prvenstva ali Sunderland je ove godine uzeo skalp i jačima tako da mislim da nije sramota izgubiti ili odigrati nerješeno više od njih kao niti od Blackpoola koji redovito nakanta "najjače" Ja nažalost danas na poslu cijeli dan pa neću biti u mogučnosti pratiti derbi ali ajdew, samo neka završi sa pobjedom Liverpoola i ja sretan k'o malo dijete ![]()
#1205 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj se čudite za arsenal, zadnjih par godina ako pratite, svaku tekmu kada su imali priliku preći u vodstvo na tablici su izgubili/igrali nerješeno ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Liverpool bez Gerrarda, United bez Ferdinanda i Vidića. Teško išta prognozirati, United mora stisnuti i gotovo. Nakon onog s Chelseajem očekujem bar pošteno suđenje. Liverpool kako god loše igrao ove sezone protiv Uniteda odigra solidno tako da oćekujem dobru tekmu tj. ukupno 3 ili više golova i pobjeda Uniteda. |
![]() |
![]() |
#1207 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Tekma ko tekma....engleska ![]() KUJA ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1208 | |||
Pod naletima kopita zla
|
Kaj je to odmah prognoza za blackpool-chelsea u ponedjeljak? ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Vjerujem da će united dobiti. ![]() UJ pa počela je tekma. ![]() ![]() ![]() UJ 2:0 |
|||
![]() |
![]() |
#1209 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
2:0 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1210 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
|
Moguće. Blackpool igra vrlo dobro protiv jakih momčadi lige. Iskreno, navijam za Chelsea u tom dvoboju samo da maknu Jewttenham iz moguće četvorke ![]() Popularno nazvano "until we score" injury time ![]() 2:0 Kuyt x2 ![]() Utd je zrel za pad.
#1212 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nemogu vjerovat, nadam se preokretu utd-a. Da baš Blackpool igra dobro zato stalno i gubi od dobrih, jedino su totenhama dobili.. |
![]() |
![]() |
#1213 |
|
#1216 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma nemoj mi raditi to, prokleti imbecili. Jednom ulažem tolke novce i sad mi ih imbecili pojedeju |
|
![]() |
![]() |
#1218 |
|
Da, moj bed, to je bila jedna od onih Unitedovih until we score utakmica kad su sa 2:0 preokrenuli na 2:3 Blackpool ove sezone igra vrlo dobro i posebno je nabrijan kad igraju protiv favorita. 3:0!!!! Kuyt hat trick!!!
#1220 |
Premium
|
Dao bog da ove godine ne osvoje prvenstvo ![]() Tako sam fino jučer izbjegao arsenal i dinamo, stavio na milan, porto, barcelonu, x2 na utd i jankovićku i onda me ove sotone potope. Nikad nisam volio engleski nogomet, al sramota je da ovaj man.utd. danas nije napravio ni jedan normalan napad, sve samo nabacivanja na silu ko da igraju stolni nogomet, fuj. Daboga se fergusonu uklještio čeljusni živac. |
![]() |
![]() |
#1223 |
|
Odgledao sažetke. Dečki su stvarno pružili spektakl! To je derbi! Prvo poluvrijeme prilika za prilikom, drugo za nijansu slabije. Suarezu kapa do poda, šta je čovjek radio toj obrani ![]()
#1226 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Baš gledam, Sport Klub prenosi. Malo prije vas je stativa spasila ![]()
#1227 |
Pod naletima kopita zla
|
Vas? ![]() ![]() ![]() Napomena uplatu sam napravio oko 12h. Ako sutra nema love zovem i "krv pijem..krv žderem". ![]() Penal za cfc. Lampard iz penala. 2:0. U tom chelsea svi daju golove osim napadača. ![]() Curica...rotfl ![]() ![]() Dobro je liverpool napravio. Prodao curicu i kupio si suareza. ![]() Lamaprd 3:0. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.03.2011. u 22:26. |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Još fino bila fora, kako pratim na e-mailu dal su uplatili, tako su me fino nasanjkali, čekam čekam, i ono dođe poruka od supersport, ma ok uopće neću ćitat kako nijedanput ni nisam do sada, idem napravit si listić fino završim kad želim uplatit nema love, ma koji qu idem pročitat poruku kad tamo za nekkavih 200kn za nekakvo osiguranje, da popizdiš ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 08.03.2011. u 08:17. |
|
![]() |
![]() |
#1230 |
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 08.03.2011. u 08:53. |
![]() |
|
|
Oglas