|
![]() |
#1201 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako ?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
Premium
|
Traži me password , koji sam zaboravio !!!! Ne mogu ništa bez toga . Nakon zahtjeva za obnovu lozinke dobijem ovu poruku : A confirmation email has been mailed. Please allow a few minutes for the mail to arrive.Remember to look in your junk/spam folder! Zadnje izmijenjeno od: Kristijan1. 18.10.2009. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
|
Molim dobre ljude da mi daju pozivnicu za THR ! Vratiti ću vam 20 000 karma bodova i dati ću vam još 10 000 karme kao nagradu ako mi date pozivnicu za THR . U gornjim postovima sam naveo razloge zašto se ne mogu logirati a imam svoj korisnički račun na thr-u ali sam izgubio i ZABORAVIO zaporku ! Ne mogu vjerovati da nitko ne želi pomoći ! Zadnje izmijenjeno od: Kristijan1. 20.10.2009. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
mogu ja poslat pm staffu, samo mi pošalji nick na pm i reć ću da ti pošalju novi pass na mail, onda to nebi trebao bit junk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo upravo sad se pokusavam logirat na @Waffles i kaze mi da clan ne postoji ? ![]() Ratio mi je bio oko ~2, ne sjecam se tocno. Nickname stuc, pa ako netko moze pogledati kod staff-a u cemu bi bio problem, zasto sam obrisan ? Predpostavljam da sam obrisan jer ne mogu zatrazit ni podsjetnik za lozinku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad se već poprilično pomučite za nabavit nekakav account, pa se onda još dodatno mučite za održat dobar ratio, ne pravit HnR, napravit popriličan buffer i onda nakon sve te puste muke vam je tolii problem strpat sve te torrent trackere koje posjedujete u jedan folder bookmarksa i otvorit taj folder dnevno/tjedno ili svako 2, 3 tjedna makar, nego dopustite olako da vam sva ta muka propadne ![]() cccccc BTW. Ne prozivam ja tebe ni ikog drugog, samo reagiram i savjetujem ovu šemu sa Bookmarkom jer sam u malo vremena naišao na par slučajeva u kojima ljudi accounte gube zbog neaktivnosti, a i IMHO to je najgluplji mogući način za izgubit tracker.
![]() |
#1215 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ma znam... jednostavno tamo rijetko idem tj. tu i tam nešto ciljano skinem kad zatreba... hebiga, bilo malo više terena u zadnji 2-3 mjeseca i zaboravih na njega. Baš su strogi po tom pitanju, bar neki mail upozorenja da sam dobio... Na TL, IPT i BiT-HDTV nikad problema po tom pitanju, neaktivnosti. Znači nepovratno izgubljeno ? Ne mogu taj acc vratit nikako ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Možda ako dođeš do njih i počneš cvilit i molit i rekneš kako ćeš platit donaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Tako da, kažem ti kako je najlakše eliminirat da te sjebu na neaktivnost, skupit sve trackere u jedan folder bookmarka i to je to ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1218 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom problem sam riješio (virus je radio čuda na kompu) . Stupio sam u kontakt sa adminima na thr-u i dobio novu pristupnu šifru koju btw nisam mogao dobiti automatski sa thr-a *****, što god pokušao povratna informacija nije dolazila na moj e-mail. Zahvaljujući nekolicini stvarno strpljivih i dobrih ljudi koji su mi pomogli dobio sam novi password . I da skratim ponovo sam korisnik thr-a . Svima koji su mi pomagali na ovom forumu zahvaljujem se na trudu i odvojenom vremenu . Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 24.10.2009. u 20:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nije baš prikladna tema za moje pitanje ali je najbliža za moje pitanje, konkretno zanima me da li ima neki torrent tracker di distribuiraju sadržaje tipa wsbk utrka, le mans i sl. Može i na pm! LP
![]() |
#1223 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
posto je ovo ucestalo po forumima u zadnjih par dana, bum vas spasil... zamunda je navodno zabranila spajanje na stranice svim ip adresama osim bugarskih, daklem nadjite neki besplatni bugarski proxy servis, slozite u firefox ili kaj vec koristite i udarajte do mile volje ![]() *********** Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 12.11.2009. u 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Premium
|
Ja se danas nemogu cijeli dan logirat na revTT;poslo sam request za reset passworda,probao sa novim i konstantno neće...javlja mi da mi je neispravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ps. Jedna savjet, pošto sam u "torrent svijetu" predugo....ostavite se tih kvazi trackera, rumunjskih, bugarskih, turskih, kineskih,...Ima dovoljno "naših" koji su u najmanje ruku identični, a uglavnom i bolji od nabrojanih...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 11.11.2009. u 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1228 |
Leteći medvjedić
|
Apsolutno se slažem, preodličan tracker a uvjerljivo podcijenjen, što neznanjem što predrasudama valjda. Plus mu je još jedna stvar no nećemo o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ![]() Uostalom kad smo se TLa dotakli? Šta mu fali? Za razliku od drugih sajtova koji prečesto padaju, TL uglavnom radi 24/7, seedanje je takvo da i bez bonusa i svih ostalih đinđa se i s ovin našim jadnim brzinama odseeda recimo HD film do 1:1 za 3, 4 dana, dok divx vratiš isti dan. Šta si uopće tražio, a da nisi našao? ![]() ![]() ![]() Uglavnon, da ne produbljujem raspravu jer mi nije cilj pamotovat ikome već samo "početnicima" ukazat na to, da se ostave bugara, rumunja i kineza, jer su "naši" sajtovi uglavnom ili identični ili bolji, te ih nitko neće jebat sa IPovima i sl. pizdarijama, dok ovi hoće, jer rumunji su ionako banirani na svim normalnim sajtovima, pa je normalno da osnivaju svoje i za dišpet baniraju sve ostale s njih. To je dakle savjet, nekoga ko je predugo u svijetu torrenta, pa znam šta pričam, ništa više, ništa manje. Ali bože moj, nek svak radi šta oće, meni ni iz džepa ni u džep ![]()
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mr.Ex., neću sad sve citirati, ali slažem se sa 90% toga što si napisao. Ja osobno malo koristim TL, ali sam zato što sam ga dobio dosta kasno (zapravo sam ga imao i prije 4-5 godina, ali nisam ga koristio zbog spore veze pa su me izbacili), od prije imam hrpu specijaliziranih trackera koje koristi iz navike a i zbog toga što ih dugo imam i naviknut sam skidat s njih. ALi tu i tamo se nađe nešto što, gle čuda, ne nađem uglavnom nigdje osim na TL-u, demonoidu ili čak na javnom PTB-u. Tako da za nekog tko se ne želi previše zamarati s trackerima, s TL-om ima sve na jednom mjestu, ima dobre brzine i relativno je lako vraćati skinuto Što se zamunde tiče, meni je puno puno lošija od TL-a, po svemu - nepregledno, sporije, a čini mi se da mu baza nije veća nego na TL-u. Ne mogu provjerit jer zamundu nisam otvorio već valjda godinu dana, bit će da su mi zatvorili account ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|