|
![]() |
#12181 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Bok ljudi, ima ko zainteresiran sutra za nes laganini, tipa Maksimir? Brijem da mi rame ne dopusta sljeme jos neko vrijeme. Mislio sam prijepodne malo po maksicu zapedalirat pa trazim drustvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12182 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Kako stvari stoje bude i Seek na prodaju...a lova u fond za novi bajk. Probat cu da ostane u garazi jer ga je zbilja gust ganjati po cesti...to tak juri po gradu da nije za vjerovati, a juri i niz Sleme, samo kad predje 55km/h tesko se zaustaviti s bubanj kocnicama ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12183 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ekipo ima danas ko za neku voznjicu? Sljeme, greben, dotka, grma, sve prolazi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12185 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
pozz ekipo..novi sam tu inace..rekli su kisu sutra,preksutra i tako dalje pa ak se da nekom ici danas na sljeme po sumi nek se javii.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12187 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
http://dropbike.com/forum/viewtopic....a082e63724f7f3 evo jos ako netko nije vidio slucajno ![]() ![]()
![]() |
#12188 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo update vezano za puškice sa igličnim ležajevima: Danas pokupio ležajeve 9x13x12.2mm (unutarnji x vanjski x duljina) ![]() U početku su na knap unutra išli jer je čini se puškica sa standardnih 15mm na shocku napravljena u imperijskom sustavu od točno pol inča, ![]() Malo je falilo da može ući kako treba, pa sam malo poturpijao rukom, ne prejako. usput skinuo onaj unutarnji premaz gumom/loctiteom/što već je i nabio čekićem lagano unutra to: ![]() ![]() ![]() Kod stenjevca ima gospon tokar, sutra će mi napraviti puškice sa 9mm na 6mm i to bi onda u konačnici trebalo jako fino izgledati, a o dojmovima onda sutra ![]() EDIT: etogac, funkcionalno, ali nisam zadovoljan jer rukom nisam uspio jako precizno proširiti puškicu shocka pa je na jednoj strani bilo previše lufta. K tome, materijal tih puškica je jako mekan u usporedbi sa inoxom, tako da je nakon samo jedne vožnje pokazao oštećenja od lagera. Sad sam i to dao izraditi, pa da konačno mogu voziti, više mi pun kufer. Sve izgleda ovako: ![]() ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 10.08.2011. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12189 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ljepo iskoristavanje dobre ideje. Ak bus zadovoljan rezultatom, vjerojatno cu te kopirati ![]() Ali s drugim dimenzijama puskica, imam vec planove neke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12190 |
|
evo deda napokon odradio jednu tehnicki zahtjevnu voznju s diskovima... kratki rezime, zahvaljujem svima na tupljenju da je V-brake ipak pojelo vreme ![]() svo kocenje odradeno jednim prstom (XTR rules) i nakon voznje lakse se podnosi zenino kvocanje sta se sve moglo kupit za te novce ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12193 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#12195 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sutra tko za furku uz breg ak ne pada poslijepodne? Malo blata...i tako to....??
![]() |
#12196 |
Registered User
|
ej..mislis na sljeme?ja bi iso al najranije mogu u 3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12197 |
|
danas jedva cekam da odjurim s posla i odem na voznjicu ![]() ![]()
![]() |
#12198 |
Why So Serious?
|
![]() |
#12199 |
Registered User
|
moze,u 16h kod tunela..jedino ak bude kise nejdemo..iznad sljemena su sad neki kisni oblaci..do 4 se mozda raziđu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12200 |
Why So Serious?
|
Ja idem, vidimo se u 16h kod tunela.
![]() |
#12201 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Da probam tu: Koliko bi mogao dobiti za DT Swiss kotače - obruči XR4.1D, nabe 240s, žbice ne znam koje - crne, valjda isto DT Swiss. Došli uz bicikl, napravljeno 20ak kilometara asfalta i makadama. 6 bolt su.
![]() |
![]() |
#12203 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ebiga nemam vagu ![]() http://www.ciklus.hr/katalog/view/1212/ Malo vintage, ali bude poslužila ![]() Pitao sam i na hrb-u pa ako je netko i tamo aktivan dovoljno je odgovoriti na jedno mjesto. Još koje pitanje: Prodavao bi ih isključivo radi prelaska na UST (RM3 ili Crosstrail sam imao u planu), sada me zanima da li mi je bolje uzeti neki tubeless kit i namontirati na ove? Ako da koji? Samo druge obruče? Koje? Imam 73kg.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 09.08.2011. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12204 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Po meni bi ti bilo najbolje uzeti tubeless kit i napraviti ghetto tubeless, jer su UST kotači i UST gume skupe ko vrag. Imaš odlične kotače, tubeless kit i dobar serviser će ti od toga napravit čudo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12205 |
Premium
|
Danas sam potegnuo do Brezica, biciklom naravno i natukao 86+km. Fini cestovni trening. Ruta: Dubrava-Centar-Vrapce-Zapresic-Laduc-Brezice Prema Brezicama sam gazio ko sumanut, a nazad mi je malo splasnuo entuzijazam pa sam laganini usporio...pogotovo kad me spopala nesnosna glad. Taman prije Laduca projurim pored jedne kruske, krcate debelim zutim plodovima. Samo 20m kasnije bremzam, polukruzni okret i eto me nazad - nikad bolju krusku nisam pojeo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12206 |
Why So Serious?
|
Eto danas danielzg i ja odvozili Sljeme. Lojstek rego, a "57-52-55 full" dolje. Obzirom da nisam ručao prije, maznuo grah s kobasicama i Union od crvene naranče ![]() Staza idealna, vlažna, a tu i tamo tek toliko malo vode da poprska da se može raći kako smo bili na Sljemenu. @Nik - znaš da je tuđe najslađe ![]() ![]() @Murina - daj baci tog Marža i kupi si RS ili FOX ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 09.08.2011. u 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12207 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Danas sam odvezo stazu sa zadnje lige, bolje receno "horror stazu" ako danas nisam poginuo necu nikada ![]() Jos se ja cudim natjecateljima kad sam gledao reportazu na SPTVu. Svi kukaju kako je tehnicki vrlo zahtjevno, kvarovi, polomljene kosti, ovo-ono. Evo original path sa lige ... ![]() Evo moj ... Staza ima tri spusta, okomita, al doslovno okomita. Ne znas koji je gori od kojeg ![]() Kad krenes nema stajanja ![]() ![]() Morati cu ju uvjezbati malo zesce ![]() LP ![]()
![]() |
#12208 | |
|
Citiraj:
![]() dedi stigel paketic, a u paketicu... ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 09.08.2011. u 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12209 |
Premium
|
Pa ne znam di si doma ![]() Inace sam se malo podcijenio glede tekucine i uzeo samo 1l izotonika, kad sam dosao doma bio sam lagano dehidriran, iako je bilo frisko i nisam se preznojavao po putu bit ce da sam ipak presahnuo. Rezime svega je da se jos uviek hidriram i dolazim k sebi...izgleda da lakse pregazim istu kilometrazu preko Sljemena nego po cesti ![]() Tako da bi jedna dodatna "Tankstelle" dobro dosla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12210 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |