|
![]() |
#12181 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12182 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.07.2013. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12183 |
Guest
|
Kakve veze ima IMAX sa 3D-om sam po sebi? ![]() Pogledao Justice League: The Flashpoint Paradox. Fora je filmek ![]() Jedva čekam Justice League: War, Son of Batman i ponajviše Batman: Assault on Arkham. Ali ima još dosta vremena do toga ![]() |
![]() |
![]() |
#12186 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12187 |
Guest
|
Počivao u miru! Meni jedna od najdražih uspomena iz djetinjstva, baš sam proljetos pogledao obe sezone ponovo: Crime Story |
![]() |
![]() |
#12188 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Njesra malo veće. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12189 |
Guest
|
hahah "njesra malo veća". yeah right. Evo snima se FF 7,8,9 god forgives ubija vizualno kao Kurosawa u "Snovima". |
![]() |
![]() |
#12190 |
Premium
|
Ajde molim te nemoj opet ti. O ukusima se ne raspravlja. Ja ne komentiram tvoje komentare, jer bi to smatrao nekako suvišno. Film je umjetnost, za umjetnost svako ima svoje oko. Tako da, lagano, ideš mi na živce, iskreno. Nismo mi svi tako pametni i inteligentni da vidimo ono nešto u takvim filmovima. Mi smo ti samo normalni ljudi... ![]() Pa ću samo ignorirati. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.07.2013. u 21:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12191 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12192 |
Premium
|
Ignorirao sam provokacije. A ne mislim konstruktivno objašnjavati nekome zašto da ili zašto ne, jer je to na njemu da odluči. Imam pravo na svoje mišljenje kao i svatko ovdje. Zato smo tu. Komentari filmova. Moj komentar je da je film sranje. Meni dovoljan. Koga zanima zašto, ima mnogo načina da me pita. Ali stavljanje svojeg mišljenja ispred drugih, je idiotarija. Jer je mišljenje o filmovima i svemu takvome relativno. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.07.2013. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12194 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja pogledao Mud bez nekih velikih ocekivanja i 90% filma mi je dobro. Scenografija je po mom ukusu, old school feeling i Matthew McConaughey koji mi je od jednog od naglupljih i najdosadnijih glumaca postao jedan od boljih. U zadnja dva filma kaj sam pogledo totalno briljira. Nema razvaljenih lubanja i bespotrebnih nasilnih scena ko u ovom gore a ima jednako dobru ak ne i bolju scenografiju i sigurno jacu glumu, bar glavnog glumca. Kraj bi mi mogao bit malo bolji ali ok. Taj stil is "Art is Violence" se meni u Only god forgive uopce ne svida, ne svida mi se opcenito mada u Pusherima pase. Pobrat fore od raznih mastera i na to dodat HC nasilje meni nije dovoljno da film automatski bude "umjetnicki". Cim sam vidio prvu scenu u fimu znao sam da ce bit razvaljenih lubanja i slicnih gluposti koje nisu nikakva umijetnost. Meni je jasno da ce se mnogima taj film svidit jer je drugaciji i jer ima takvu scenografiju, koja je btw. vec videna ali meni to ne znaci puno ak je ostatak filma smece. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.07.2013. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12195 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Pogledo Oblivion- vrlo dobar film sa Tom Cruise-om - preporuka. Ranije pogledao Jack Reacher - također preporuka, a u planu World war Z. Tom Cruise rula da vidim što nudi Brad Pitt :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12196 |
Guest
|
Ma, mogu pričati ljudi kaj hoće (meni Oblivion tak tak film), ali Tom je glumac i pol. Sve kaj lik dobije odradi profesionalno i odlično. To kaj mi scenarij ne paše mnogo puta i kaj mi film ne sjedne nema veze. Lik kao glumac (isto kao Brad) je odličan. Inače, da se ponavljam. Debele preporuke za ovaj odličan film. Pogledao ga opet danas. http://www.imdb.com/title/tt0353969/reference |
![]() |
![]() |
#12197 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12198 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Za vikend, Oblivion bluray, 7.1 hd audio, dijete kod bake, piva i kokice i još samo da ženu riješim negdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12200 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kud je svijet došao kad se Toma Cruisea stavlja među dobre glumce. Bez uvrede ikom, to je samo moje skromno mišljenje. Što se Obliviona tiče, ja sam imao opaki deja vu cijeli film. Kasnije sam se sjetio da je uzrok deja vua jedan drugi film, http://www.imdb.com/title/tt1182345/?ref_=fn_al_tt_1 Moon je kudikamo bolji što se tiče i priče i glavnog glumca. No kako god bilo, za ubit vrijeme u ovom za filmove sušnom ljetu poslužit će i Oblivion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12201 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ovo mi se čini cool |
![]() |
![]() |
![]() |
#12202 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Btw, Moon je pomalo dosadan i bedast film, eto to je moje mišljenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12203 | |
no fear
|
Citiraj:
![]() Rain Man , Born on the Fourth of July, A Few Good Men , Jerry Maguire , Minority Report , Valkyrie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12204 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tom cruise odlican glumac? hm, meni je odlican glumac skoro pa......... ma ne, meni nije odlican. meni je dobar, ali mi nema ono nesto sto moze docarati lik kojeg glumi. mislim, odvojimo kvalitetu filma od same glume. kad je vec spomenut, a few good man........ sta je onda nicholson? isto tako u istom filmu, demi moore. nije losa, nije prozirna, ali - nije niti odlicna. cak stepenicu ispod cruisea, ali isti je barem stepenicu ispod nicholsona. meni tom cruise nije u niti jednom filmu ostavio wau efekt......... eod od mene, nije top kalibar glumca.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12206 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12207 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12209 |
Guest
|
Mislim da o kvaliteti njegove glume (manje kaj glumi u dosta dobrih, ali ne odličnih filmova) govori činjenica da je glumio stvarno raznolike uloge. A reći nešto pokraj jednog ovakvog filma o njegovoj glumi mi nema smisla Born on the Fourth of July. i lik skoro sve svoje stuntove radi. (including Mission Impossible). Koji je vrhunski glumac u onome što glumi, ali isto kao jedan Clint Eastwood 90% vremena glumi istog lika! |
![]() |
![]() |
#12210 | |
no fear
|
Citiraj:
Edit: Sad zamislite gore navedene filmove da glume neki od prozvanih glumaca Nicholson, DeNiro, Al Pacino, Sean Connery... npr Top Gun u glavnoj ulozi Sean Connery ![]() Zadnje izmijenjeno od: MIK. 26.07.2013. u 19:11. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|