|
![]() |
#91 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
jesam, opet isto, neznam šta bi, je/%te u gov ma sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
|
dajte ljudi pliz pomagajte, napravio sam svaki korak do instalacije drivera. tj. završio sa flashanjem. kad upalim mob odaberem uključiti, unesem pin, nakon toga piše: KONFIGURACIJSKA GREŠKA. JAVITE SE SVOJEM MREŽNOM OPERATORU ILI DAVATELJU USLUGA. --->mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Registered User
|
ok, nego me još buni to da na skrinšotu od crnog xs izgleda drugačije nego moj, npr u 2. koraku kad odaberem w800 MORAM odabreti brute, fast, ili još jednu opciju, neznam šta ću. EDIT: još da dodam da svaki put pritisnem cancel kad mi je flash gotov(čeka sam 1 min i ništa se ne miče pa sam posluša crnog i udrija stop i yes nakon upozorenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Soul Eater
|
Pa ako te to tješi, kod mene xs ne pita ništa, niti brute force, niti breakin, ništa. A mob radi kao w800. Samo ti dobro prati postupak. edit : jesi u mogućnosti da probaš karticu koja nije t-mobile, pa vidi radili ti sa drugom karticom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Registered User
|
a koju verziju imaš, (ja iman 1.5) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Soul Eater
|
v 1.2, još stariji nego tvoj... I da, molio bih moderatore, da premjeste ovaj problem u zaseban topic da ne spamamo ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Registered User
|
ma i to sam, neradi, evo tražim xs v 1.2 pa ću vidit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
|
dajte ljudi pliz pomagajte, napravio sam svaki korak do instalacije drivera. tj. završio sa flashanjem. kad upalim mob odaberem uključiti, unesem pin, nakon toga piše: KONFIGURACIJSKA GREŠKA. JAVITE SE SVOJEM MREŽNOM OPERATORU ILI DAVATELJU USLUGA. --->mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
|
![]() |
#99 |
Registered User
|
ok evo taman ću probat, pa se javim ako šta bude, hvala na pomoći EDIT: ček ček ček, odaberem (1.korak) flash file sistem, učitam taj fajl i jel tada odaberem -costumize file system pa breakin metodu ili kad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Soul Eater
|
NE. Prvo flashaj file system, kad je gotovo makni mob, resetiraj, ponovno uključi pa tek onda customize file system. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Registered User
|
e crn hvala ti na ovim uputama koje su jednostavne toliko da ih i laik moze napraviti.Sada imam samo oklop,tipke i ostalu vanjstinu od K750i a unutra je W800i.Samo jos da skontam ovo sa kamerom i ostalim zezama mozda meni i ikone |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@Atic Prvo Flash File system i onda Customization (i tebi je tu problem, tu se neš zeznulo, taj dio ponovi) i nakon toga Firmware isponova stavi i mora radit. @Hare116 Koji je to točno dio postupka? P.S. Vi koji ste se igrali sa onim za poruke koliko mjesta sad imate? Ja sam na 30157 (+/- par poruka) ^^
![]() |
#104 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]() Evo jedan editirani fullscreen menu: ... ![]() ![]() ![]() ![]() DayAndNightOrange - link za download je u uputama Ubačena je walkman ikona, dodani alarmi u glavni meni a umjesto playnow stavljen je radio... U arhivi su još i zamjenske ikone za bateriju, signal, BT i IC, ActiveOrange thema i layout.xml sa sitnijim fontovima bez scrollbara i bez loga operatera.
Zadnje izmijenjeno od: crn. 21.06.2007. u 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Registered User
|
ljudi hvala vam, uspija sam, ma falija sam pri 2. koraku pa me wichita ispravija, jučer u 21:15 se rodio w750i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
The Geek Wants Out
|
Evo još jedna kombinacija: ... ![]() ![]() ![]() ![]() ... ActiveDesktop - link za download je u uputama U arhivi su dva menija (grid i fullscreen), zamjenske ikone za bateriju i Active Desktop tema.
Zadnje izmijenjeno od: crn. 21.06.2007. u 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Neradi link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#109 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....66&postcount=2 E sad ukratko U XSu trebaju biti floderi ovako: \XS++\files_to_upload\ifs\settings\camera i unutra driver od kamere, e sad pokreneš XS i napraviš kao na slici: http://img526.imageshack.us/img526/6791/fsxnh1.jpg I to je to, samo pazi na mob kad ga trebaš disconectat i ponovo conectat. ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Registered User
|
sve fajlove sam sredija(stavija u folder files to upload) al kad spojim mob, očita mi ga kao w800 i očitava memory stick, kako ću to sredit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Soul Eater
|
Pa skini drivere od w800 sa sony ericsson-ove stranice i njih koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Registered User
|
ma to znam, al kad idem stavit drivere u mob(npr.kriomag) držim c i spojim ga na komp, u xs-u se ništa ne dešava nego se nađe removable hardware edit: znači snimim usb flash drivere pa onda uštekam mob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Registered User
|
xs mi radi bez problema-pa flashao sam mob sa njim, al me bunilo to sa pokretanjem memorije. oće li mi nakon usb flash drivera računalo moć prepoznat mobitel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Strichek Moderator
|
Ako ti XS radi bez problema onda ne vidim u ćemu je problem. ![]() Kad ga spojiš jel ti se pokaže ovako? http://img405.imageshack.us/img405/5341/58943618jx9.jpg
![]() |
#117 |
Registered User
|
auuuu meni piše: connected phone k750, a color: red |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Registered User
|
trebam flashati k750i brown cid 49. mislim da moram sa gslideom konvertirat soft i takvoga ga flashat u mobitel kao u prvom postu. imam main i fs cid 49 w800i, sad što moram konvertirat main ili fs?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Registered User
|
i dali je sigurno flashat tu brown verziju?? |
![]() |
![]() |
|
|