|
![]() |
#91 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Prva dva pointa u Act 2, druga dva u Act 3. Ostalo neznam još uvijek sam u Actu 3 normal. U Actu 2 praktički moraš završiti jedan Sanctum. Ako si igrao POE 1 znaš što je to. Kao warrior sretno ti bilo jer je dosta teško za meele klase. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Naletio sam na zgodnu stvar danas, nisam još probao ali bacam tu jer će mi se izgubiti u moru videa a mogla bi nekome dobro doći. Loot filter. Možda sutra to isprobam p.s. Kako napravim da se video "vidi" u postu? Thx Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 09.12.2024. u 22:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Ajde sada sam već lvl15 i postaje zanimljivo, sad se već ponekad pomalo i trci po mapi a ne da samo lurkam iza svakog zida ![]() Igra je ono sto je trebao biti diablo3, odlicna ![]() Ako se tko premišlja, kao što sam se ja lomio hoću neću.. uzmite, brzo se ulovi shemica
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zanimljivo. Meni je D4 najgora igra koju je blizzard izbacio a da sam ju ja igrao. Ta igra me držala svega 1h hypea, i onda dosadila i nikako da se natjeram dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ima naravno D4 dosta problema, ali PoE2 definitivno nista novo/revolucionarno ne unosi u zanr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja dosao isto do acta III gustam u svakom momentu, danas je izasao i patch malo su buffali drop rate i baš se veselim endgame-u. @ansha a šta je to inovativno u d4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ovdje mi se recimo svidja souls-like utjecaj, boss fightovi posebice, malo prelagano je doduse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
..starija garda
|
Poe2 nije inovativan, dapace totalno jednostavan nasljednik D2 i zato mi je super ![]() Kopija D2 sa super grafikom i razvijenim skillovima , i popravljeno sve ono sto mi je islo na zivce na D2 Ja sam taman usao na ACT2 ..sorc mi baš paše, spamanje spellova na kv ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Daleko od toga da je POE2 savršen gejm, nije da nebi bilo da sam simp, ima tu puno mjesta za napredak loot je bija katastrofa do acta III mi je padalo samo smeće a od boss fight-ova isto samo smeće. Pustili su patch danas pa cemo vidi kako je sad stanje, jednu stvar ljudi zaboravljaju a to je da je ovo early access odnosno beta, i da nije full release game, imamo godinu dana testiranja broken bildova buffanja i nerfanja svega dok je ne ispeglaju, tako da je ovo sve faza testiranja i tako je treba shvatit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
svi cendraju... ali ova težina mi je sjela kao budali šamar. Bossevi su strašno zabavni, mini dark souls momenti. prvih deset lvla sam krv pišao.. ali sad postaje lakše. Witchhunter trenutno lvl 30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
Nema smisla uspoređivati D4 i ovo. Igre su različite, meni su obje ok na svoj način, iako sam D4 izgrajndo maksimalno pa mi je i dosadio totalno. Ali upravo zato se bojim ovo preporučiti svojim D4 prijateljima jer se bojim da im nebi sjela. Meni je ok, guštam za sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Prvi pravi nasljednik d2 <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam dečki, meni to uopće ne ide u rečenicu sa diablom, nijednim, ok - ARPG su obje, sam combat je kao da igraš elden ring, ali ne baš toliko teško - balansirano, nije ni blizu diablu di samo ideš i sve pada, realno u diablu doslovno nikad ne umireš, ovdje bome umreš, ako ništa - na bossu, pa kad ga skužiš nakon par smrti ga riješiš meni se za sad sviđa, warrior sam i najveća tlaka mi je što nema swordova, jebo ih mace ![]()
![]() |
#106 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ti nisi umirao u diablu 1 i 2? Ne znam, ja sam jednako tamo padao, bilo od butchera, milijuna vjestica koje me bombardiraju, ili duriela i stygian dollsa sa -75% resistance. Ovo mi je bas po tome i najvise nalik diablu, sto kad ides ne pada sve kao pokoseno, tj. nije kao poe1 ili d3/d4. Barem zasad, na lvl10 sam tek, i sa warriorom moram posteno mlatiti da umru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
|
Nekima je igra pre teška, nekima pre laka. Realno, dovoljno je pogledati jedan ili dva build guida i malo pohvatati konce i mehanike i ide puno lakše. Evo meni se prvi puta desilo da sam doslovno 10 puta za redom umro na zadnjem bossu act 2 (a i zadnji s act 1 me namučio). Pokušao pohvatati mehaniku, sredio gear (i potrošio ono malo matsa šta sam imao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#109 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne znam, meni je igra za sada lagana, na pola acta 2 sam cca. Ali me isto tako pustio hype, tako da, vidjet ću do kuda ću dogurati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
This, kad izjavljujete da je lagano, napišite i koju klasu igrate + jel igrate po build s neta ili po svome. Ja sam warrior lvl 30, negdje pred kraj acta 2 rekao bi, zadnje sam ubio onog velikog colossus bossa za kojeg sam vidio da uglavnom one-shota ljude ako ne izbjegnu nešto. Ka sam ko bedevija stajao i lupao ga, samo sam od oni miniona što eksplodiraju morao bježati. Krkan s 50+% armor i block ![]() ![]() ![]() I da, igra mi je TOP, glavni prigovor je refundanje pasivnih skilova, stavite ih da su bespla pa bi ekipa možda i probavala malo a ne keopirala 3 ista meta builda s neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
..starija garda
|
Sheby, malo prije sam prošao tog colosus bosa, jedan od laksih ![]() Ja sam sorc, malo sam pogledao smjernice i sad igram po svom.. Sad uglavnom igram frostbolt + frostbomb .. Najvise sam izgubio vremena do sada na final act1 bosu , i na ona dva bosa u pustinji.. Trenutno gubim vrijeme na act2 trialu. Dosao malo prije do 7 koraka, i nisam ni skuzio sta je taj honour, padnem trial iako imam full health i shield.. i ugasim igru ![]() Sad gledam upute, i smijem se, ja se cudio zasto je trial tako easy , a u tom honour sustavu i je caka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
..starija garda
|
Vec sam bio trosio na orb i quad stash.. Ostalo nesto sitno pa uzeo jos premium tab i gem tab , i to je to. Za sad je ok.. By the way evo sorc lvl42, uz ice bolt i bomb, sada je tu i wall.. Taktičke kombinacije i u smislu držanja distance i u smislu bonus dmg s ovim wallsima exponencijalno rastu.. Fali mi mozda dmg za sad kod nekih bosonja ide sporije, pa su potrebne razne taktike. Najnezgodniji su bili ovi koji imaju masan energy shield, ali generalno nema za sada bitnijih zastoja, taman je napeto da nije dosadno. Nego, sličnosti sa D2 su toliko očite.. diablo2 ekipa - ova je igra za njih obavezna lektira ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
..starija garda
|
Ma brijem da svaka klasa ima nešto. Meni paše ovako taktizirati iz pozadine ![]() Evo upravo prešao act3, lvl48. Ostale mi neke gljive u inv moram skuzit koji quest sam zaobisao (sreca lako se vracat u bilo koji act) ![]() Od kako sam dobio skill comet sad je još lakše jer imam i solidan dmg ![]() Uglavnom sve blokiram sa ice wall i sa sigurne distance razbijam sa ice cometima.. uzeo sam sve pasive za cold i critical koje sam mogao, nesto malo za energy shield i sad vec gledam gdje da skrenem. Treba skuzit koje su kombinacije dobre, skill/gem i passive skill i onda ide lakse.. Vidio sam na YT ljudi sa svim klasama igraju dobro.. igra nije teška već taman onako fora
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
..starija garda
|
Evo kratki preview, refresh ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 14.12.2024. u 21:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|