|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Oduševljen sam aplikacijom za windowse, 100 puta je lakše komunicirat priko compa nego mobitela, koristim ga 80 % na compu |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Meni radi u browseru cijeli dan i to 2 acc (službeni i privatni mob)... Puno lakše nego tipkati poruke na mobitelu. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dižem temu iz mrtvih. Koristim whatsapp desktop već dugo i u poslovnoj i privatnoj komunikaciji. Instalirana je na dva desktopa i laptopu. Do nedavno je sve radilo ok, kad je počelo štekat na način da tipkam poruku, a on prvu polovicu poruke uopće ne utipka, nego kad dignem pogled na ekran, vidim fali početak rečenice. Sad mi je još na laptopu počela iskakat poruka da reconectam laptop na net, jer sam offline, a sve ostalo radi normalno, spojen je na internet. Radila je super do nedavno, ali ne mogu se otet dojmu da sve polako ali sigurno na usranim win11 odlazi u qratz. Da li je do win11 updatea ili je do same aplikacije, ne znam, ali počelo je štekat s implementacijom faking AI-a u whatsapp. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nije do windowsa, jeboga, za sve su vam oni krivi ![]() ubili su nativnu app, sad radi užasno, uopće mi se neda palit https://www.reddit.com/r/Windows11/c...on_windows_11/
|
|
|
#37 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam baš volio nativnu jer mi se neda stalno imat browser upaljen, moj use case je takav jbg a ova app sad no comment, na svim poljima užas, oš što jede ram pa do toga da se loada sve sto godina alternativa nema, barem meni poznata
|
|
|
#38 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam davnih dana maknuo desktop app jer je ćesme koje šteka i brejka se, i od onda koristim web app i sve je 5. Video pozivi mi ne trebaju na kompu, tako da mi to ne fali a sve ostalo radi fluidno i nikada nikakvih problema. Browser se ne gasi, konkretno stalno imam 3 prozora sa otprilike 50ak tabova u svakom trenutku otvoreno ![]()
|
|
|
#39 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
To vjerojatno izgleda još i gore kod onih koji stalno gase/pale browser ![]() BTW, postoje alternative za whatsapp client. Npr: https://github.com/oOthkOo/whatsapp-desktop
|
|
|
#40 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Meni je browser stalno upaljen i to sa cca barem 10 tabova. Tako da je meni nativno FF upaljen stalno.
|
|
|
#41 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Znam da je možda blasfemija, ali je recimo imam defaultni browser u kojem surfam Firefox, a paralelno imam Edge u kojem je Wapp homepage, tako da njega samo koristim za Wapp. Ako se i sruši ili nekaj, opet se brzo podigne jer je samo on u njemu. Tako da možda nije loše tako paralelno imati
|
|
|
|
#42 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Bacaš skupi RAM uludo Većina browsera danas (da ne kažem svi) su u stanju limitirati rušenje na tab koji je imao problem. Iako ne znam kada sam zadnji put imao situaciju da mi se srušio tab u bilo kojem browseru. Znalo je biti usporavanja ili da nešto zaglavi, pa bih dobio prompt da potvrdim zatvaranje predmetnog taba.
|
|
|
#43 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Piksa mi preporucio da bacim oko o cem se ovdje pise... Ima valjda godinu dana da sam koristio desktop Whatsapp app, ali s obzirom da je poceo katastrofa sporo raditi u zadnje vrijeme, prebacio sam se nazad na web app... S obzirom da imam slozen RAMDisk i da mi je sav cache, temp i ostalo (ukljucujuci i od browsera) na tom RAMDisku, sve radi prilicno brzo... Napominjem da imam 64GB RAMa na jednom stroju i 32GB na drugom pa se mogu igrat sa RAMDiskom...Ima tu moja tema o RAMDisku ako koga zanima... https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=322514
|
![]() |
|
|