|
![]() |
#11731 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, ja sam upravo došel doma sa dobrotvorne priredbe u Jasci. Prvo pogledao demonstraciju borilačkih vještina, a onda nas je domaćin fino ugostio i poslužio sa švedskim stolom. Uglavnom, sve je bilo za pet. ![]()
![]() |
#11732 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
kao što je hamm rekao uboli burek u romaji za večericu i sada još doma gledam pljeskavice i nećkam se :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11737 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tak ti i treba kad nisi istreniro kak spada. zna se da poslje klope muško mora prileć. to je jedna od osnovnih bioloških razlika među spolovima. žemsko može u šetnju ili oprat suđe. argument: "i pas legne dok se slegne".
![]() |
#11738 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U-bi-o sam se sa puricom i mlincima ![]() Namrtvo. ![]()
![]() |
#11739 |
mrzi zimu
|
pečeni brancini, krumpir police (bez špeka samo s maslinovm uljem ![]() ![]()
![]() |
#11740 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
baš i nepišem ovdje, ali nemogu odoliti da ne napišem kako je žena napravila fine lazanje. dimenzije jednog komada su 15x15x5cm Utrošeno je cca 1kg mljevenog. šta da vam kažem? ![]() Stuko sam 2 komada i sad odoh ležat. Sva sreća je to da je i moja žena pojela SKORO jedan cijeli komad pa nema ništa od šetanja ![]() Eto tor-e, moraš dobro hranit ženu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11743 |
Super Moderators
|
![]() |
#11745 |
Suit up!
|
Za ručkić + doručak, barilla pasta špageti #1 (nije bilo većih ![]() Sve posuto parmezanom i zalivenom Leffe Brun-om ![]()
![]() |
#11746 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11747 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Matori admin i ja smo još uvjek u potrazi za dobrim ćevapima... Danas samo brza hrana...vrećica one Slavonske juhe (malo špeka, suhog mesa i žuljba) i nekakav smrznuti bulšit od mesa lignje poslje...
![]() |
![]() |
#11748 |
Moderator
|
Ja u zadnje vrijeme čevape samo iz Rubikona krešem. Ne znam hoće li ti dopeljat to do novog Zagreba ? No, imaju oni i mislim restić kraj bivšeg Pastora na Selskoj (iza njega, kroz onu ulicu nasuprot Tratinskoj di sječe Selsku)
![]() |
#11749 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Pitanje : Kaj hladetina radi na balkonu ? - Hladi se ! Sastojci : jedna obična i jedna dimljena nogica, 2 vuha, komad kajzerflajša s kožom, začini, mrkvica žuta i 2 glavice luka, biber, lovor i to je to.
![]() |
#11750 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ja se spremam malo u proljeće obilaziti neka mjesta koja su na glasu po čevapima, barem među mojim znancima, baš mi se žderu čevapi ![]() Po forumima vidim da je na dobrom glasu i neka pečenjara kod doma na Cvjetnom, zna li netko kakva je tamo klopa? Isto je na glasu neki srbin na Ravnicama i trovač u Ilici. Je li netko od vas imao čast jesti na dotičnim urban legend mjestima?
![]() |
![]() |
#11751 |
Moderator
|
Okus ? Malo ih znaju zapeči, malo su ljući (ono, sitno) - uglavnom meni pašu kao takvi. Ima ih deset u paketu, veličine, hm, švicarskog nožića ![]() Lepinja nije namočena u maščobu, već je ko kruh u krušnoj napravljen. IMHO, svaki puta zaboravim pitati jel se može naručiti posebno par komada lepinja. Cijena 30kn, s time da se dobije i pomfri i luk (ili riža i ajvar ili neka kombinacija toga). Uglavnom, ako pojedeš sve u paketu, mogu reći da se prežderem i nakon toga imam par sati otežano kretanje. Starom mom su također odlični. Iskreno, ja se spremam otići u Shoping Centar Prečko, 3. kat. Par puta sam vidio porcije i činile su mi se ogromne, tako da obavezno moram probat tamo hranu. Ja sam podosta puta jeo čevape na Trešnjevačkom placu, iz jedne od onih kućica (koje, nemam pojma). Uglavnom, cijena je mislim 17 ili 20kn za velike čevape (mislim da ih se dobihe 10 komada + dobra lepinja, natopljena sokom čevapa + količina luka po želji). No jedan čevap iz rubikona komotno ima mesa ko 3-4 (ako ne i više) od tih s placa.
![]() |
#11753 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
jel ima rubikon dostavu i tel. broj ako netko ima plz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11754 |
Moderator
|
Ima dostavu, to i je u pravilu catering - 3691 450. Osim čevapa, probao sam kod njih dostavu prženih lignji (lignje su ok, tartar je odličan ![]()
![]() |
#11755 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jep fontana se zove pečenjara ![]() tam su odlični ![]() ja sam se sinoć najel domačih kobasica i šunke i tak sam žedan da cijelu noć ustajem piti vode ![]() ali fakat sam puno toga pojel..i da je to samo bilo...evo krenimo redom a) dva tanjura graha (uz to luk) b) komad bečkog (ostalo od jučer i uz to ajvar) c) onda šunke i kobasica..i uz to ajvara..i malo luka kaj mi je ostalo od graha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11756 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pa nije baš da su Pastor i Traninska jedna do druge ![]() http://www.tportal.hr/imenik/map.dll...15&w=640&h=410
![]() |
![]() |
#11758 |
mrzi zimu
|
Hamm, ti ces isto zavrsiti kao AMDejac ![]() ...ja sam za gablec klopala pečenu piletinu i grah salatu...
![]() |
#11760 |
Super Moderators
|
Ja sam nastavio potragu za ćevapima...danas sam odgmiljio do onog kioska na Savici kojeg su neki spominjali. Onak, nije ni loše. Pločice su male, šiš je veliki. Hrpa luka. Lepinja malo previše namočena. Maznuo dvije pločice i dva šiša, popio odurni Cool ![]() Za razliku od Čujića-bar sam napunio škembu. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|