|
![]() |
#11431 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Phone booth Stuart Shepard finds himself trapped in a phone booth, pinned down by an extortionist's sniper rifle. Collin Farrel u glavnoj ulozi. Super film, napet i zanimljiv. Semi-Pro Jackie Moon, the owner-coach-player of the American Basketball Association's Flint Michigan Tropics, rallies his teammates to make their NBA dreams come true Dobra komedija za ljude koji vole crni humor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11432 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke mi je drive bio, gledao sam ga solo ![]() ![]() ![]() liberal arts i waltz su chick, ostalo se baš i ne bi složio... ako i jesu chick flickovi onda su advanced chick flickovi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11433 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ajde ne kakati ako niste pogledali. taj "chick flick" Liberal Arts je fenomenalan film. A kvalitetne komedije u filmu koliko god ti srce poželi. A danas je prava komedija u filmovima prava rijetkost. 9/10 ko iz šale, hvala syss-u na preporuci, ja i draga smo uživali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11434 |
Moderator
|
meni je isto najviše sjeo upravo taj sa cijelog popisa... prije svega kvalitetan film, nevezano za žanr, odlična radnja, kvalitetna komedija, uvrnuta romantika sa genijalnim onim travarskim likom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11435 |
Premium
|
Da, Nat, frajer je moćan. A i onaj IQ freak Dean se super uklopio u filmić. A tek ona scena sa klasičnom glazbom i pokušajem komponiranja iste u hodanje kroz grad, ako se mene pita -> EPIC ![]() Nije mi jasno zašto sam ja tek od tebe prvi put čuo za taj film, žalosno. No dobro, to je već jedna sasvim druga tema koju ne želim načinjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11436 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
win-win prisilit ću se odgledat do kraja,još 20min,a onda se napit ili nešto,kako je dosadan i proziran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11438 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Meni je In time bio dobar filmić. A Matt Bomer :ljubavnaprvipogled: (doduše puno prije navedenog filma) ![]() A Ryan Gosling mi je baš kjut ![]() Jel netko gledao pjevajte nešto ljubavno? Ja se spremam pa nikako ulovit vremena
![]() |
#11440 |
Premium
|
Gledao sam ja. Neš fulat s tim filmom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11441 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Sad ste spremni za slijedeći lvl, ako ga pozitivno položite čujemo se za ozbiljan biznis. ![]() A zadatak je Street Thief, trailer je bezvezni, ali ima početak filma da odmah vidite je li to za vas ili ne. I u vezi vožnje: DRIVE Analyzed - Movie Review (SPOILERS) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11442 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() @Ladybug Nakon ove tvoje izjave sumnjam da se mozemo oko puno toga sloziti. Vidjeti cemo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11444 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Gosling kao glumac mi nije prenio sve ovo kaj se u reviewu opisuje. NHF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11445 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
alex cross, neloše,neloše,nešto kao Luther samo cjelovečernji film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11446 |
Moderator
|
alex ako voliš filmove tipa alex cross, nemoj ni gledat moje preporuke... mislim čisto da ti uštedim vrijeme ![]() @bagica... ne izvlači se sada, drive je jako dobar film i gosling je tu meni čist fajn odglumio i da... ne izvlači se sada! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11448 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11449 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Drive - stvarno izvrstan film ![]() .. a nevjernici, neka pogledaju taj link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11450 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11451 |
Premium
|
isto ko sto ekipa ne oprašta pattinsonu twilight ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11452 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
veceras se pocastio sa dosta dugo odgadanim Terminatorom 2, special edition. film mi je i dalje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iako znam da danas stvarno rijetko tko nije pogledao T2, ja sam jednostavno morao ga pogledati opet i niti najmanje nisam pogrijesio. jedan od onih koji nakon puno godina ne gube sjaj i zanimljivost.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11453 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pogledao Prometheus, genijalan film, 9/10. Vidi se da su Ridley i ekipa proučavali sumeransku i ostale drevne kulture, čitali Erik von Danikena i Zechariu Sitchina i pretočili to u jedan jako dobar film, iako tu ima još gomila prostora za doradu priče i nove nastavke. Uopće u film nisu ni trebali petljati aliena i cijelu tu plitku tematiku, potraga za planetom odakle su potekli inženjeri ljudi (Anunnaki) je sama po sebi predobra i daje gomilu prostora. Nadam se da će se i nastavak orijentirati više na 'inženjere' baš kao i prvi dio, ako ga uopće bude. P.S. Film slične tematike pod nazivom 1anunnaki se trebao prije par godina pojaviti pa je pod nerazjašnjenim okolnostima cijeli projekt prekinut, navodno zabranjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11454 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Baš sam nedavno pogleda Arnijeve klasike tipa Conan, T1&2, Total Recall i stvarno su kadrovi jebeni ![]() Ti filmovi nemaju puno različitih setova i kadrova kao današnji, ali zato se svaka scena ureže u pamćenje.
![]() |
![]() |
#11455 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
čovjek zaslužuje svaki mogući oskar za koji je nominiran, bio mi je već dobar u Inglorious Basterdsima, ali ovdje, legendaran ![]()
![]() |
![]() |
#11457 |
Moderator
|
kad smo kod njega unatoč tvajlajtu reko ajde da bacim pogled na cosmopolis... majko mila 20 minuta sam izdržao, shift-delete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11458 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji je Patissonov film dobar LOL? Ni Water for elephants mu nije na čast. Od novijih mladih glumaca mi je dobar Joseph Gordon-Levitt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11459 |
Moderator
|
nisam vidio dotično slonovlje, ali kad sam vidio kombo patinson, veterinar i putujući cirkus dobivam čudnovati sadomazo poriv da pogledam tu prometnu nesreću ![]() bagica 50/50 i heshera si gledala pretpostavljam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11460 |
Premium
|
meni je bio čist solidan water for elephants. ps. gledao sam neki interview gdje patinson govori kako je presretan što više nema twilighta, kako je jedva dočekao kraj s tim. Uglavnom gadno je flejmo po twilightu. Inače, super lik ![]() evo, ako nekoga slučajno zanima: http://www.youtube.com/watch?v=HBpNps3xATc poor guy ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|