|
![]() |
#11371 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Sve što je XT na njemu bez razmišljanja bih zamijenio za deore običan set i kupio bolju vilicu (recon sa turnkey damperom -.-) i kočnice. Još uvijek misilm da ti je najbolje prodat ramu i kupiti drugu. ![]()
![]() |
![]() |
#11372 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I ja bi samo zamijenio ramu, prvo zato što je veeeelika ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11373 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
imaš sektora - kupi neku HT ramu koja će moći njega iskoristiti (npr. ovaj voltage kojeg ima murina...), znaći, traži ramu koja podržava do 140mm hoda, a da se može pedalirati, tj. da nije za FR nego AM ![]() ja bi obavezno pogledao On-One |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11376 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
E da gledam xc bike zato sto 85% vremena vozim po ravnom, znaci dva puta mjesecno mi se desi avanturica kao ova na Sljemenu! Povremeno ni 2 puta nego i rjedje! A zasto sam uzeo ovako veeeeliku ramu, nisam pojma imao da je velicina bitna na bikeu! Probao sam jucer voziti s 140mm hoda i manje me ruke bole. Meni je na ovom bikeu ko da se vozim na rukama a ne na guzici! Kakvi su u DSG-u za natezanje s cijenom ako donesem pare u ruci? PS Nik jel danas zadnji dan prosao od 45 dnevnog roka? (btw procitao sam na jamstvu, 45 dana imaju za popravak)! Zadnje izmijenjeno od: tomiotok. 24.06.2011. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nije jos, taman do kraja mjeseca...imam reminder u mobu ![]() Jel netko sutra za kakvu voznjicu, standard, tunel 10h? Danas sam cijeli dan bio kod dede na radnim akcijama u 5. brzini, sto je otprilike kao da sam 3X za redom popeo Sljeme....kako cu se sutra popeti na Sljeme neznam, ali znam da mi se sigurno nece zuriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11378 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11379 |
Premium
|
Scott je faca ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GbVCCi8gtwA http://www.youtube.com/watch?v=ANH3y-isRRY |
![]() |
![]() |
![]() |
#11380 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Užas! NHF, ali recimo jedan Mojo je bolji na kvadrat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11382 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Ja bi karbonca HT-a! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11383 | |
Avocado
|
Citiraj:
The right choice to ride the mointains ![]() ![]() Odvalio sam ![]()
![]() |
![]() |
#11384 |
Premium
|
Evo mene nazad. Danasnja solo voznja. Vrijeme i zrak u sumi su fantasticni, a to ce potvrditi i elvis again s kojim sam se sreo na startu spusta na 57ici. On otisao zapadno, a ja na 57-52-55-serpentine da snimim rutu u komadu. Hebiga, da se sjetio nazvati ili javiti da ide gore dopedalirali bi zajedno, ovako je on stalno kaskao cca 10min iza mene jer je kasnije dosao. A ja opet kad idem solo ne stajem i vozim sve u komadu ![]() U spustu sam pak 3 puta zakacio granu s kamerom...1 x je trebalo vaditi memoriju i resetirati kameru, jedanput poravnati polozaj, a jedanput za divno cudo nije nije bilo nista...jos sam jedno 5x barem izmaknu glavu da kamera ne dobije po tamburi. Tko zna kako izgleda snimka ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 25.06.2011. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11387 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tu se dobro objasnjava taj hod vilice http://www.youtube.com/watch?v=FyOw3...eature=related Jedino mislim da je pozicija kad je na 185' losa nedo bok da malo jace zakocis odu yayca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11389 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
evo i mene sa medvedgrada ![]() ![]() staza u super stanju, onaj ulaz sam počistio svojim padom i tako... veselica, idealno vrijeme i samo dva kruga ![]() vilica mi je malo propiškila ![]() ![]() ![]() moram si nabaviti kamericu da i ja mogu snimati sve i svašta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11391 |
Avocado
|
![]() |
#11392 |
Premium
|
Pukao je bio jedan o-ring, a i Pazinjanin je nešto bio sjebao sa količinom ulja u TST-u i još je bilo neko čudno ulje u njoj. Prvi put je otvarao ovakvu vilicu i kaže da je ugodno iznenađen sa sistemom, ali je imao zamjerke na završnu obradu djelova (oštri rubovi i sl.) Uglavnom, presretan sam kako sad radi, puno bolje nego prije servisa. Vidjeti ćeš na sljedećoj vožnji, ni traga onom sticky radu u mjestu, izgleda da to ipak nije bilo normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11393 |
Premium
|
Danasnja voznja 57-52-55-serpentine. Ovo sam snimio da populariziram ovu slabo vozenu rrutu, pa sam ju linkao i na Dropbike forum. Neka istrazuju ljudi. Snimljen je skoro kompletan spust (fali cca 45sec)....a ovaj puta su se raspistoljili i zrikavci kod onih borova pa sam se osjecao kao da sam na moru ![]() I da...meni se jako vozi, iako se osjecam kao da me vlak pregazio. Vrijeme je idealno, istovjetno ce biti i sutra... ... pa cu se i ja nacrtati u nedjelju u 10h kod tunela. Tko dodje, dobro dodje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11397 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno ću i ja sutra bit u 10h na tunelu pa se vidimo ![]() EDIT: Nik, svaki filmić ti je sve bolja snimka na youtube-u ![]()
![]() |
#11398 |
Premium
|
Ovaj zadnji nije sigurno ![]() ...ali nasao sam dobitnu kombinaciju koju sam trazio sto se kvalitete/vel. fajla tice pa sam tu miran, a i YT mi se bas ne svidja jer dodatno srozava kvalitetu videa. Rekao sam da mi treba jedno 5 filmova da napravim i da ce mi onda neke stvari biti jasnije, to je to sad...najzalosnije je sto sam sfusao najbolji materijal - Kuzeljsku stenu...nema druge nego ponoviti i spust i snimku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11399 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Meni se čini da je tamo puno kvalitetnije. |
|
![]() |
![]() |