Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2013., 13:24   #11221
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Arnie is back!

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je online   Reply With Quote
Staro 17.01.2013., 19:27   #11222
Mad_Duke
Guest

http://www.imdb.com/title/tt2166834/

Kako je dobaaaar bio Ufff. Taman se uživio Kaj bi dao da snime još nastavak animirani
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dar..._Strikes_Again

Ja bi bio hepi ko bebica hehe
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2013., 14:31   #11223
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Officer Down (2013.) ono...kao zanimljiv sam,imam mix flashbackova i sadašnjice u storylineu,imam neočekivanju radnju pič*e i sitne ruske mafijoze al svjejedno nekak...meh.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 17:13   #11224
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Here Comes the Boom

Ima prelol scena James sa svojom zbunjenom facom predobar, ostatak casta takoder vrlo dobar, ima sitnica koje mi se nisu svidjele al novi je film pa da ne spojlam. Generalno ispunio ocekivanja film
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:03   #11225
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Amelie - inače ne gledam romantične komedije, ali ovaj film je super. Preporuka svima koji ga još nisu pogledali.
LOL, jednom davno išao ja namjestit novokupljeno kućno kino (nije bitan ni model ni marka) i reknem toj curici da uzme neki film u videoteci, da mogu sve namjestiti i probat. I ona uzme taj Amelie!!!

U filmu nitko ni glasa povisio a kamoli da je bilo neke akcijske scene sa pucnjavom

tako da mi je taj film ostao u sjećanju kao jedan od gorih!!
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:07   #11226
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
To je baš čudno, pošto se film reklamira i vodi kao nabrijana akcijska pucačina puna nasilnih scena, hm...
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:11   #11227
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
LOL, jednom davno išao ja namjestit novokupljeno kućno kino (nije bitan ni model ni marka) i reknem toj curici da uzme neki film u videoteci, da mogu sve namjestiti i probat. I ona uzme taj Amelie!!!

U filmu nitko ni glasa povisio a kamoli da je bilo neke akcijske scene sa pucnjavom

Pa to je romantična komedija, trebao si joj odmah napomenut da uzme nešto akcijski. Jesi joj barem rekao da je bacila novce na surround ako misli samo ove meke filmove gledat?

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
To je baš čudno, pošto se film reklamira i vodi kao nabrijana akcijska pucačina puna nasilnih scena, hm...
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:12   #11228
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Jao pa ti si ovo stvarno napisao
Lud76 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 19:42   #11229
Thorax
Doomster
Moj komp

Thorax's Avatar

Datum registracije: Mar 2008

Od kad Superman ima moć drainanja life forcea iz prirode da bi se regenerirao?

-->
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kako je dobaaaar bio Ufff. Taman se uživio Kaj bi dao da snime još nastavak animirani
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dar..._Strikes_Again

Ja bi bio hepi ko bebica hehe
Dobro da si me podsjetio

Odlično je sjeo sinoć, epic fajt sa Supermenom nego, question:

CPU: AMD Athlon 640 under TX3
MBO: Asrock 870 Extreme3
RAM: 8 GB DDR3 Mushkin @ 1333, CL8
VGA: XFX HD4830
HDD: WD 6400AAKS
Monitor: Samsung 2470H
PSU: Fortron PNF 400W
Net: 12 Mbit/1,25 Mbit
Sound: Logitech X-530

CPU: Intel Celeron T3100
MBO: HP 1526
RAM: 2 GB DDR3
VGA: GMA 4500MHD
HDD: WD3200BEVT
Monitor: 15,6“ LCD
PSU: HP 65 W
Sound: Arctic Sound P281

CPU: AMD Athlon M320 undervolt @ 0.975 V
MBO: AMD 785
RAM: 2 GB DDR2 800
VGA: Integrated HD4200
HDD: Hitachi 250 GB
Monitor: LCD 15,6“
PSU: Delta Electronics 65 W
Net: 8 Mbit/768 kbit
Sound: integrated
Thorax je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 20:08   #11230
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:

Facepalm na kvadrat.
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2013., 21:53   #11231
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
baš gledam django unchained i ne kužim po čemu je film zaslužio imdb-ovih 8,7...
Valjda to što nisam ljubitelj tarantinovih djela....

fil po moje ne zaslužuje više od 5-6....
Staro 19.01.2013., 14:29   #11232
vranjba
Premium
Moj komp

vranjba's Avatar

Datum registracije: Aug 2009

dugo nisam vidio takvog pizdunskog lika kakav je Stephen

-->
Pogledao i ja jučer djanga i svidio mi se, jedino premalo radnje ima za film od skoro 3 sata. Ako na film gledaš kao na posvetu leoneovim i drugim špageti westernima, onda je film dobar. Glazba standardno dobra u tarantinovim filmovima, a Samuel L J je rasturio svoju ulogu.

CPU: AMD Phenom II X2 545 @X4 B45 + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Asrock a780GXH @ bios 1.70
RAM: Kingmax 2x2GB PC2-8500
VGA: Sapphire HD5570 1GB
Zvučna: Asus xonar d1
HDD: WD6401AALS + WD2000JB + WD3200AAJS
PSU: Corsair cx400W
Case: Gigabyte GZ-X6
Keyboard: Logitech mk520 + Microsoft Natural Wireless Mouse 6000
Daljnski: Mce ir
Zvučnici: Swans d1080mkii 08
Monitori: Philips 220SW + HP L1950g
TV: Panasonic TX-P50C3E
AIO: HP Deskjet F4280

HP Compaq nx7010
CPU: Pentium centrino 2.0 GHz
RAM: 1gb + 512mb PC2700
VGA: ATI Mobility Radeon 9200 32mb
HDD: wd 40 GB

CPU: Pentium 3 1.0 GHz + Glacialtech igloo 2520
MBO: Intel D815EFV
RAM: 2x 256mb PC133
HDD: Maxtor 80gb + Seagate Barracuda 7200.7 160gb
PSU: Codegen 400W
PCI Lan: Linksys cisco gigabit EG1032 v3
Routher: Thomson ST780i WL
Net: T-com Flat

Acernote lite 350pc
CPU: Pentium 100 MHz
RAM: 8 mb edo onboard
VGA: chips&tech f65545
HDD: ibm 540 mb

CPU: pentium 166 MHz
MBO: ga 586vx rev 3.37
RAM: 4x16 mb edo ram
VGA: Ati 3D rage II +dvd 4 mb
HDD: quantum fireball se2.1a 2.1 gb
PSU: seasonic ssa-200g
Monitor: Acer 13"

vranjba je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 14:51   #11233
Mad_Duke
Guest

Pa nema. Nisam puno razbijao glavu pošto je sporedna stvar, ali najvjerojatnije se toliko napio radijacije kako je bio u epicentru eksplozije da je valjda samo to pofurilo okolo dok nije došao sebi, odnosno regenerirao se. Što je išlo sporije kako nije imao direktni pristuo suncu zbog te iste nuklearke.

-->
Citiraj:
Autor Thorax Pregled postova

Pa nema. Nisam puno razbijao glavu pošto je sporedna stvar, ali najvjerojatnije se toliko napio radijacije kako je bio u epicentru eksplozije da je valjda samo to pofurilo okolo dok nije došao sebi, odnosno regenerirao se. Što je išlo sporije kako nije imao direktni pristuo suncu zbog te iste nuklearke.

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 19.01.2013. u 15:47.
  Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 16:28   #11234
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
MAlo gledam, lurkam pa se ne mogu oteti dojmu ...

Da li se to samo meni cini ili su ocjene na IMDb-u poceli frizirati?!
Prije je gdje koji film zasluzio >8.0 i to je onda filmcina, a sad svaki isprdak pobere dobre ocjene.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 16:45   #11235
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Dobro si primjetio.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 16:46   #11236
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pa sad svaki klinac od 5 godina ima net i zna za imdb i može ocijenit film. Nije ni čudo što su ocijene te koje jesu
Staro 19.01.2013., 19:41   #11237
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Slažem se sa ovom infografikom (tm by Jutarnji) uz ogradu da Djanga i Deathproof nisam gledao.

Citiraj:
Je li ona birala i kućno kino?

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
MAlo gledam, lurkam pa se ne mogu oteti dojmu ...
Da li se to samo meni cini ili su ocjene na IMDb-u poceli frizirati?!
Prije je gdje koji film zasluzio >8.0 i to je onda filmcina, a sad svaki isprdak pobere dobre ocjene.
Friziraju se uglavnom za nove filmove, za godinu dana sve sjedne na svoje mjesto.

Što sam gledao:

The 51st state - meni bezveze film, dosadna akcija

Walk the Line - izvrstan biografski film snimljen prema biografiji Johnnya Casha. Witherspoon zasluženo pobrala oskara, a i Joaquin Phoenix je izvrstan. Fascinantno je da su sve u filmu sami otpjevali, odmah sam morao nabaviti i soundtrack.

Ridicule - solidan francuski film. Vrti se oko dosjetki (eng. wit) na kojima se dobrim dijelom temeljio društveni život francuskog plemstva prije francuske revolucije. Zanimljivo, ali ipak fali štofa da bi bio vrhunski film.

Lake Tahoe - meksička drama, nije me baš oduševila, pomalo zamorno...

Offret - posljednji film Andreia Tarkovskog. Puno filozofiranja, puno monologa, malo radnje. Ima vrlo zanimljivih dijelova, ali dobrim dijelom ipak dosadno. Vidjet cu kakav ce biti za 10 godina.

The Score - krimic sa Robert de Nirom i Edwardom Nortonom u naslovnim ulogama i Marlonom Brandom u sporednoj ulozi (njegova zadnja uloga). Sva trojica odradila su vrlo dobar posao, prica je solidna, film u cjelini vrlo dobar.

Thin Red Line - (anti)ratni WWII film u režiji Terrencea Malicka. Nakrcan je zvijezdama tako se pojavljuju Sean Penn, Nick Nolte, John Travolta, Adrien Brody, Woody Harrelson, a pri kraju filma i George Clooney. Film nije sama akcija nego ima dosta "filozofskih" dijelova o ratu kao takvom, prirodi itd. kako to vec ide kod Malicka. Sa 170 minuta poprilicno je rastegnut i mozda ne bi bilo lose da je malo kraci pogotovo u tim filozofskim dijelovima. Film odlicno pokazuje kaos rata, psihicko stanje ljudi, dvojbe sa kojima se ljudi u takvim situacijama suocavaju.

Kelly's Heroes - brainless ratna WWII akcija/komedija. Clint i Telly Savalas pljackaju zlato iza neprijateljskih linija. Meni poprilicno dosadno i bezveze, nije mi dovoljno zabavan, a niti dovoljno ozbiljan. Jedino sto mi se ajde svidjelo je posveta spaghetti vesternima pred kraj, pogotovo glazba (potpisuje Lalo Schifrin).

X-Files - Mulder i Scully opet se bave zavjerama, izvanzemaljcima itd. I nije mi baš nešto jer mi je taj dio bio nekako najdosadniji kada je riječ o seriji.

Män som hatar kvinnor/The Girl with the Dragon Tattoo
Flickan som lekte med elden/The Girl Who Played with Fire
Luftslottet som sprängdes/The Girl Who Kicked the Hornet's Nest - jako dobra trilogija, fino su prenijeli literarni predložak na film. Jedino što sam prekasno shvatio da postoji i miniserija iz koje su zapravo napravljeni filmovi i koja traje nešto duže. Sad mi je žao što nisam odmah išao gledati miniseriju.

Halloween - ne znam kako da nazovem ovaj film nego glupim (mozda bedastim). OK, nisam niti očekivao neki film koji bi mogao zagrijati mozdane vijuge, ali preko nekih stvari nemoguce je preci. Znam da je to kao kultni horor, ali neke stvari su uvreda zdravom razumu

The Insider - vrlo dobar film Michaela Manna sa Pacinom i Croweom koji mi je nekako prosao ispod radara. Radi se o insajderu koji razotkriva duhansku industriju.

Good will Hunting - izvrstan film, uhvatio sam ga sigurno 5-6 puta na televiziji i nikako da ga odgledam do kraja. Izvrstan Matt Damon kao i Robin Williams.

Cider House Rules - solidan film, ali nista specijalno

Revolver - Guy Ritchiev film koji je pomalo zastranio. Film bi bio i akcijski sa cool efektima i dijalozima i zelio bi imati neke skrivene poruke i jaku simboliku, medjutim to ne funkcionira bas najbolje i dobar dio onog sto sam gledao na ekranu moglo bi se opisati kao zbrka.

Dip huet seung hung/The Killer - hongkoški akcijski klasik - John Woo je redatelj i Yun Fat-Chow kao plaćeni ubojica u naslovnoj ulozi. Naravno u maniri zanra gomila pucnjave, ali i humora. Mrvicu ga nagriza vrijeme, ali ipak vrlo dobar film.

Crossroads - pomalo dječji glazbeni film o klincu iz New Yorka koji traži izgubljenu pjesmu Roberta Johnsona. Dvoboj gitarama sa Steveom Vaijem na kraju je epski.

Backyard Poster/Backyard - zanimljiv meksički film o nestancima žena u Juarezu, gradu kojeg samo granica dijeli od El Pasa u USA. Prema podacima iznesenim na kraju fbrojke u filmu odgovaraju stvarnosti što je stvarno zastrašujuće.

Suchwiin bulmyeong/Address Unknown
- tipičan korejski film, seks sa životinjama, mučenje istih, incestuozni odnosi, ali još dodatno upakirano u setting američke prisutnosti u Južnoj Koreji. Vrlo dobar.

Ye Yang/The Banquet - kineski spektakl sa zgodnom Ziyi Zhang u naslovnoj ulozi. Scenografija i kostimografija su impresivni (iako ne vjerujem da su povijesno tocni), kamera isto jako dobra, ima jako dobrih kadrova i film opcenito dosta polaze na vizualni dojam. Gluma je isto na visini. Obracuni se odvijaju u stilu Tigra i Zmaja. Meni je i prica bila zadovoljavajuca (bazira se na Hamletu) tako da mi je i film u cjelini vrlo dobar, da ima malo vise mesa oko price bio bi i bolji.

Waterloo Bridge - WWI ljubavna prica smjestena u London. Glume Robert Taylor i Vivian Leigh. Nije mi se svidio predug uvod u cijelu pricu, previse treba da se stvari pocnu zaplitati, a i onda slijedi poprilicno banalan zaplet. Kraj je pomalo neocekivan i mislim da dize film.

Great Expectations (1946)
- izvrstan klasik UK kinematografije, jedna u nizu filmskih adaptacija snimljena prema istoimenom djelu Charlesa Dickensa. David Lean je još jednom odlično obavio posao.

The Edukators (2004) - odličan mali film o antikapitalistickim aktivistima koji djeluju pomalo u stilu 60-ih te se dovedu u svakojake nevolje. Još jedan film u kojem glumi naše gore list - Stipe Erceg i to sasvim solidno. Za redatelja Hans Weingartner jos nisam cuo, ali obratit cu pozornost i vjerojatno pogledati jos koji film.

Dead Poets Society - ovo je vec klasik sa Robin Williamsom u naslovnoj ulozi. Uglavnom pomalo neobican srednjoskolski profesor nadahnjuje ucenike da budu ono sto zele.

The Fountain - zanimljiv film koji se odvija na nekoliko razina i kroz nekoliko priča. Teško ga je pohvatati pogotovo ove imaginarne dijelove. Ima zaista odličnih kadrova, samo pomalo previše tih CGI imaginarnih scena za moj ukus.

Big Heat - krimić iz '53 u kojem se nepotkupljivi policajac bori protiv mafije. Noir klasik Fritza Langa kojeg se svakako isplati pogledati.

The Woman in the Window - još jedan jako dobar film noir Fritza Langa sa Edward G. Robinsonom u glavnoj ulozi. Simpatičan kraj.

Random Harvest - romantična drama iz '42, na momente pomalo previse melodrame, ali svejedno izvrstan film.

La choses de la Vie - izvrstan francuski film Caludea Sauteta. Michel Piccoli i Romy Schneider odlični u naslovnim ulogama.

Symphaty for Mr. Vengeance
- još jedan tipičan predstavnik korejske kinematografije - brutalno nasilje, pomalo poremećen humor, glavni lik kojem sve ide nizbrdo. Inače prvi iz poznate Oldboy trilogije. Na momente ga je pomalo teško pratiti jer neke stvari su na gledatelju da sam zaključi.

The bride came C.O.D. - romantična komedija sa Cagneyem i Bette Davis u naslovnim ulogama. Nije neko remek djelo, ali u cjelini sasvim OK zabava.

Moartea domnului Lazarescu - Zanimljiv film, ali i dosta zahtjevan za gledanje zbog dokumentarističkog stila i spore radnje. Ono što me zbunilo je to što je film okarakteriziran kao komedija. Zaista ne vidim elemente komedije (pa ni crne komedije) u ovom filmu. Ovo je realno prikazana kronologija jednog umiranja čak ne bih rekao u Rumunjskoj nego na Balkanu. Glavni glumac odglumio je odlično, a i ostatak ekipe bio je na visini.

Dogville - vrlo dobar i neobičan film Larsa von Triera. Nicole Kidman odglumila je jako dobro.

Spoorloos
- vrlo dobar nizozemski triler iz '88
morph je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 22:53   #11238
Mad_Duke
Guest

Pogledao Svećenikova Djeca. Preporuke. Dobra komedijica i par put sam se fakat dobro nasmijao
  Reply With Quote
Staro 19.01.2013., 23:11   #11239
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Maximum Conviction

Preporuka ako želite vidjeti kako se Steven Seagal dva puta od srca nasmije
Osim toga, tipičan njegov film + Steve Austin

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 02:59   #11240
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Män som hatar kvinnor/The Girl with the Dragon Tattoo
Flickan som lekte med elden/The Girl Who Played with Fire
Luftslottet som sprängdes/The Girl Who Kicked the Hornet's Nest - jako dobra trilogija, fino su prenijeli literarni predložak na film. Jedino što sam prekasno shvatio da postoji i miniserija iz koje su zapravo napravljeni filmovi i koja traje nešto duže. Sad mi je žao što nisam odmah išao gledati miniseriju.
Dar iz nebesa, baš sam stavio trilogiju da mi bude spremna za sutra, ali ću ipak na mini seriju.
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 12:23   #11241
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
MORPH

Ček, kaj onda radije gledat, seriju ili trilogiju?
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 14:11   #11242
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
MORPH

Ček, kaj onda radije gledat, seriju ili trilogiju?
Filmovi su izrezana miniserija. Nije da im zbog toga nešto fali, ali radije bih da sam pogledao dužu verziju.

Wiki kaže:

Citiraj:
Each episode of the series is about 90 minutes long, which makes the television series about 110 minutes longer than the movies, with more depth in both the stories and the characters.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 15:48   #11243
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Here Comes the Boom

Ima prelol scena James sa svojom zbunjenom facom predobar, ostatak casta takoder vrlo dobar, ima sitnica koje mi se nisu svidjele al novi je film pa da ne spojlam. Generalno ispunio ocekivanja film
stvarno dobra komedija!
  Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 16:35   #11244
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006

Više manje se slažem sa ovim, ali ne znam što je bilo Tarantinu dok je stavljao ghetto rap u vestern. Ostatak filma je super, ali je neke scene totalno pokvario takvim odabirom soundtracka...
Sad ću poslije ovoga morati (opet) odgledati špageti vesterne iz arhive u HDu, nema boljeg
-->
Citiraj:
Autor vranjba Pregled postova
Pogledao i ja jučer djanga i svidio mi se, jedino premalo radnje ima za film od skoro 3 sata. Ako na film gledaš kao na posvetu leoneovim i drugim špageti westernima, onda je film dobar. Glazba standardno dobra u tarantinovim filmovima, a Samuel L J je rasturio svoju ulogu.

Više manje se slažem sa ovim, ali ne znam što je bilo Tarantinu dok je stavljao ghetto rap u vestern. Ostatak filma je super, ali je neke scene totalno pokvario takvim odabirom soundtracka...
Sad ću poslije ovoga morati (opet) odgledati špageti vesterne iz arhive u HDu, nema boljeg
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 18:49   #11245
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003

sam rockwell jel...

-->
u duhu tarantino rasprave sinoć pogledao sedam psihotičara... e to je fakin zabavno i smiješno i krvavo i bizarno i generalno pametno.

odlična gluma, odlična radnja i jedan od najboljih twisteva koje sam ja gledao u zadnje vrijeme.

sam rockwell jel...

Zadnje izmijenjeno od: syss. 20.01.2013. u 19:05.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 18:56   #11246
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Daj nabroji par najboljih.
Rade0n je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 19:01   #11247
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Here Comes the Boom

Bass Rutten je najlol dio filma što dovoljno govori o njemu(filmu)....
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 19:02   #11248
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 19:20   #11249
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

Ako ste dovoljno stari da ste gledali i cijenili Terminator 2, ne trudite se s Looperom. Copy paste. A ja kao žena vulgaris dajem benefit of the doubt Joseph Gordon-Levittu zato što je zgodan i 500 days of Summer.

Scena seksa jest bila nepotrebna, potpuno je izdvojena od svega. Imam feeling da su mnogo toga izeditirali u postprodukciji i da je trebalo više poradit na njihovom odnosu. Al veselila bih se nastavku filma!!! Zamisli: mali Rainmaker-to-be prolazi kroz trice i kučine puberteta, žena, droga, nepravdi, a sa onim svojim moćima. The people will love it!!

Django Unchained

Odličan!!! Sve ostalo je rečeno već u threadu. Dakle, gluma, i mjuza (da, rep je super stajao uz Jamie Foxxa!), i priča i baš sve. Leonardo DiCaprio i Samuel L Jackson stvarno ne znam tko je više nadmašio sam sebe...

DiCaprio kao seljak u duši koji je došao u grad i pravi se kozmopolitom i naučenjakom, a opanak mu viri iz žepa... Ona scena monologa s lubanjom, strašno nešto! Frenologija lubanje crnca i bjelca... Poluznanje popularizirano u svakodnevnom životu da bi fino pasalo uz ignorantni život licemjera i nazadnjaka. Osobina čovjeka koja paše i u 21. stoljeće!

SLJ kao house slave koji misli da je slobodan i sretan i uvažen u društvu zato što je najbliže svom gospodaru, povampireni kimavac glavom koji se skriva iza tuđe sjene i živi od tuđih života. Opet - osobina čovjeka koja paše i u 21. stoljeće!

Krvave scene smanjene na minimum, iako sam nekako očekivala više silovanja i mučenja od strane onih polidegeneričkih predradnika s onim psima.

Ne znam zakaj je Spike Lee popljuvao Tarantina, samo zato kaj Tarantino nije crnac koji radi film o ropstvu, nego je eto bijelac?
Afrocentrizam i obrnuti rasizam? No, to je Amerika koja svoju cijelu povijest zahvaljuje crncima a daje im samo jedan mjesec u godini.
-->
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Filmovi su izrezana miniserija. Nije da im zbog toga nešto fali, ali radije bih da sam pogledao dužu verziju.

Wiki kaže:
Thx, onda bih radije miniseriju, dosta mi je više ovih filmova koji traju po tri sata. Kaj nitko više ne zna u sat i pol napravit film, nego rade egotripove od 3 i pol sata...?

Looper -

Ako ste dovoljno stari da ste gledali i cijenili Terminator 2, ne trudite se s Looperom. Copy paste. A ja kao žena vulgaris dajem benefit of the doubt Joseph Gordon-Levittu zato što je zgodan i 500 days of Summer.

Scena seksa jest bila nepotrebna, potpuno je izdvojena od svega. Imam feeling da su mnogo toga izeditirali u postprodukciji i da je trebalo više poradit na njihovom odnosu. Al veselila bih se nastavku filma!!! Zamisli: mali Rainmaker-to-be prolazi kroz trice i kučine puberteta, žena, droga, nepravdi, a sa onim svojim moćima. The people will love it!!

Django Unchained

Odličan!!! Sve ostalo je rečeno već u threadu. Dakle, gluma, i mjuza (da, rep je super stajao uz Jamie Foxxa!), i priča i baš sve. Leonardo DiCaprio i Samuel L Jackson stvarno ne znam tko je više nadmašio sam sebe...

DiCaprio kao seljak u duši koji je došao u grad i pravi se kozmopolitom i naučenjakom, a opanak mu viri iz žepa... Ona scena monologa s lubanjom, strašno nešto! Frenologija lubanje crnca i bjelca... Poluznanje popularizirano u svakodnevnom životu da bi fino pasalo uz ignorantni život licemjera i nazadnjaka. Osobina čovjeka koja paše i u 21. stoljeće!

SLJ kao house slave koji misli da je slobodan i sretan i uvažen u društvu zato što je najbliže svom gospodaru, povampireni kimavac glavom koji se skriva iza tuđe sjene i živi od tuđih života. Opet - osobina čovjeka koja paše i u 21. stoljeće!

Krvave scene smanjene na minimum, iako sam nekako očekivala više silovanja i mučenja od strane onih polidegeneričkih predradnika s onim psima.

Ne znam zakaj je Spike Lee popljuvao Tarantina, samo zato kaj Tarantino nije crnac koji radi film o ropstvu, nego je eto bijelac?
Afrocentrizam i obrnuti rasizam? No, to je Amerika koja svoju cijelu povijest zahvaljuje crncima a daje im samo jedan mjesec u godini.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2013., 21:07   #11250
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

sam rockwell jel...

bizaran i cudan . ali stvarno, u jednom trenutku sam se zapitao "jebote, pa jel ovo americka produkacija? naviknut sam gledati ovakve stvari najcesce od EU filmasa........". ili od nekoga a-la tarantina ciji bi mozak i razmisljanje bilo vrlo zanimljivo promatrati i istrazivati .

bas ga pogledao veceras i ja sedmoricu, vrlo dobar i preporuka. i moram priznati da mi je ovo prvi put da mi woody nije iritantan, taman mu je uloga.
-->
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
u duhu tarantino rasprave sinoć pogledao sedam psihotičara... e to je fakin zabavno i smiješno i krvavo i bizarno i generalno pametno.

odlična gluma, odlična radnja i jedan od najboljih twisteva koje sam ja gledao u zadnje vrijeme.

sam rockwell jel...

bizaran i cudan . ali stvarno, u jednom trenutku sam se zapitao "jebote, pa jel ovo americka produkacija? naviknut sam gledati ovakve stvari najcesce od EU filmasa........". ili od nekoga a-la tarantina ciji bi mozak i razmisljanje bilo vrlo zanimljivo promatrati i istrazivati .

bas ga pogledao veceras i ja sedmoricu, vrlo dobar i preporuka. i moram priznati da mi je ovo prvi put da mi woody nije iritantan, taman mu je uloga.

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
PC Ekspert Forum
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno