|
![]() |
#11191 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa ući će u legendu i ona najgora scena filma ikad na jutubu kad frajer promijeni 15 duhovnih stanja u 45 sekundi, što ne znači da ima ikakvu vrijednost osim samu sebe. još debeli onaj mexikanac... bolje da se šanka držao kao i inače nego tako groteskno trčkarao naokolo. ali oke velim eto netko cijeni takav filmski izričaj, ja ipak trebam nekaj normalnije i dublje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11192 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pa tipična treš scena,dubina i treš nejdu nikako skupa,tako to je. Kruške i jabuke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11196 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ima tona primjera ovome. trashu i jest cilj pretjerivanje, prakticki nevjerovatne komicne blesave scene bilo cega. zato je meni npr jedan Iron Sky zabavan, jedan Nazis at the Center of the Earth - cist ok ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11198 |
Guest
|
"mačeta" mi je zakon film. Gledao ga jedno 7 puta ![]() |
![]() |
![]() |
#11200 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Maceta je bas smece od filma, i ja sam ga takoder ugasio na pola jel takve pizdarije nemogu gledati da se neznam kako zovu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11201 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() i dalje se meni cini da vi ne razumijete da nije problem u filmu, nego u vama......... bez ikakve namjere svadanja ili uvrede, jer stvarno nije tako namjenjeno ![]() i ponavljam jer nisam dobio jos niti jednom odgovor - za koji klinac gledate sve sto skinete sa neta i ocekujete da ce vam se svidjeti? govorimo o zanru filma. btw, nije maceta niti meni nista posebno jer je to moderan trash (nije niti hobo sa sacmom ni bas nista posebno), ali meni nije niti smece.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11202 |
Guest
|
Svaki žanr ima odlične i dobre filmove. To kaj netko nemre pregrmiti određeni žanr. Eto ga. Njihov "problem". ![]() |
![]() |
![]() |
#11204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To me bivsa natjerala da idem gledat u kino, jos kad je izaso i sry not for me... Django je je za mene filmcina godine. 3 puta sam ga pogledo i svaki put me fascinira. Nigeri, juznjaci, zidov, spageti western sa spletkarskom radnjom koja ide na sramotu amera i na sve to jos stih Tarantina + brutalna gluma, pejzazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11205 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Vi koji pljujete po mačeteu, niste vidjeli đe si kualbu u filmu? ![]() Ma film je smeće, a ovaj "brižan" nikako da snimi hit film gdje igra glavnu ulogu. Gledao tog Djanga i ja zadovoljan. Napokon nešto što vrijedno pažnje.
![]() |
#11207 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Django Unchained - 5/10 - Di Caprio, Waltz i L. Jackson odlični, Foxx zakurac. Film je predugačak. Niš posebno, osrednje Tarantinovo ostvarenje. Ni do koljena Basterdsima, Reservoir Dogsima, a čak i Kill Billovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11208 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Jednostavno, on je all-style-no-substance-one-dimensional-videoteka-self-made-take-notes-what-people-rent-the-most-copy-paste-and-milk-it-till-death režiser (i btw, solidan scenarist krimića) i tko to voli nek izvoli. Što se režisera tiče, nekome to možda nije bitno, ali meni je dovoljno snimit da je riječ o ostvarenju braće Coen, i to mi je referenca za gledanje veća od nekih tesera s "glumcima" i efektima. Kao rijedak izuzetak i referenca dovoljna za gledanje sa čisto glumačke strane je Daniel Day-Lewis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11212 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11213 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11214 |
Moderator
|
je, je... nepravedno zapostavljen na ovim stranicama ![]() kad smo kod predanosti uvijek se sjetim balea u mašinistu i na šta je tamo ličio... majko isusova + naravno obavezno gledati. p.s. au pair = au pari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11215 |
Guest
|
Došao je Dark Knight Returns, Part 2 ![]() ![]() A kad smo kod superheroja. Jedva čekam Man of Steel. Zack Snyder. Iznenadi me ponovno ![]() |
![]() |
![]() |
#11216 |
Registered User
|
štob se reklo, glumački Dražen Petrović btw, bejl je bio dobar i u psihu, a pored svih scena, mene je najviše dojmila usporedba vizitki a nakon tog analiziranje onog albuma prije uzimanja alata.... au pair - ajoj.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11218 |
Registered User
|
a to...hehe, a ja mislio da pucaš na ili najnižu legalnu ili srednju/gornju granicu au paira ![]() američanskog psiha bih ti svakako preporučio i to najviše zbog sitnih detalja jer je meni bloodshed sporedan ![]() Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 16.01.2013. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11220 |
Moderator
|
budem svakako pogledao... bred pita baš sredio u kolekciju, brijem da je oke totalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|