Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2013., 15:05   #11161
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Eto, meni je avatar filmčina
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 15:06   #11162
ivan77
Guest

QT je meni majstor filma.
Da istina je da se referira na klasike sve od Kurosawe , Leonea , Forda , ..ima svega.
Ali odličan mu je taj "copy paste" stil. Jednostavno ima "ono nešto".

Shansawk je dobar , odličan štoviše. Zašto? Barem meni zato jer su mi nevjerovatno vjerno ocrtani likovi unutra. Od glavnih do sporednih. Emocije od beznađa, depresije kada dospije nevin u zatvor , nadanja , razočarenja pa čak i euforije. Jednostavno kad sam prvi put gledao proživljavao sam zajedno s likovima.

Ne može se radit nikakva usporedba između QT i tog filma.
QT filmovi JESU GLUPLJI , i to je bit svega. Ali da bi ih se poptuno doživilo treba pogledat neke kultne filmove i klasike svih žanrova koje on , što parodira što kopira.
Poštujem da ga ljudi ne vole , ali kad "kritike" o QT opusu dolaze od ljudi koji nikad nisu pogledali nijedan "spahgetti western" , ili francuski noir film onda su te kritike neosnovane i glupe i "promašile su ceo fudbal".
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2013., 15:44   #11163
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
priznao sam to odmah i referiram se na njegove filmove novijeg datuma koje me ne impresioniraju ni u kom pogledu.

favoriziranje njega i njegovog rada je godinama već mainstream pošto sa jedne strane on voli cuclat ženske noge i sav je čudan i kak je sad to kul i odmah si ti kul kad kužiš taj uvrnuti svijet, a sa druge strane filmovi su mu rapidno sve gluplji kroz vrijeme. meni njegovo ime ne znači ništa spešl jer me već dugo nije oduševio, a film gledam ko film i može ga napisat drug brko tu sa foruma što se mene tiče

nešto kao što su se ljudi osjećali jako pametnim kad su "skužili" inception i osjećali su se uber pametnima nakon filma kad su mogli objasniti nekome o čemu se tu radi... onak film je fakin easy shit, (nejednom sam rekao) pogledajte mr. nobody pa onda razjasnite takvu multi-layer priču.
hm..... iskreno, sada mozda izvucem nekakvu svadu, ali uopce nije tako usmjereno.

prvo, debelo se slazem sa ovim kako je on friki, pa ljudi to automatski sebi pripisuju kako su friki, pa je to in...... nesto kao marilyn manson koji mi prvo pada na pamet, kao ljudi koji ga slusaju su kul jer on je skeri i nasminkan i ima cudne oci i sav je uuuuu......... itd. meni je dobra njegova glazba, ali samo jer volim poslusati dobar industrijal i hc, i njegova glazba me vuce nekako na to.

nego, filmovi od tarantina imaju nesto sto se meni recimo svida. pogotovo trash (vidim da nitko ne spominje death proof, hm), ali meni je svaki njegov film na neki nacin - trash. remek djela? jedino mozda pulp fiction i to samo jer je film oda proslom vremenu koje je postojalo valjda samo na TV-u, plus sto je glumacka ekipa snova.

no, ici toliko koliko ste vi otisli je nezahvalno. razlog je taj sto niti jedan njegov film nije - remek djelo. cak niti izbliza. ali mi je svaki bio vrlo zabavan za pogledati, svaki je imao pocetak, imao je razradenu pricu, vidi se i osjeti da je u svaki, ali svaki film ulozeno truda! e, po tome se razlikuje od mase drugih filmova koji se stancaju iz americke kolijevke, holivuda.

tako da ono, pogledajte djanga i to je to. generalno necete zazaliti, i to je sve. ali trubiti da je film godine, IMHO nikako. ali reci da je glazba filma odlicno skomponirana uz samu atmosferu pojedine scene, e to definitivno. i tu je pushing jer je film mogao/trebao dobiti nekakvu nagradu za glazbu.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 15:48   #11164
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
E, super odgovori, thanks!

Nije da mi se Sh. Red. nije svidio, nego mislim da su napravili preveliki hype oni koji ga turaju pod nos, i da kao nisam pravi filmofil ako ga nisam pogledala blabla, i vjerojatno mi je bio flop jer sam očekivala ne znam šta. Kraj filma je magnificent i njihovo prijateljstvo je predobro prikazano, tak da vjerojatno je bio preveliki hype oko filma da mi je digao letvicu nerealno visoko.

I za Tarantina se slažem s Ivan77. Fascinantno je gledati evoluciju jednog režisera kroz godine, kad vidiš koliko je zaljubljen u nešto što još nije upoznao, i kako gradi svoje filmove na komadićima svih ostalih, kako izvlači inspiraciju iz naizgled nespojivih stvari.

Filmovi mu nisu ništa gluplji od filmova sa Freddie Prinze Jr. ili Kardashian dinastijom, samo je drugačiji tip glupoga, he leveled up in absurdity.

http://24.media.tumblr.com/X9nZozDde...NZV1o1_500.jpg
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 16:29   #11165
Mad_Duke
Guest

Quote od Jarmuscha koji je napravio Mystery Train u topicu o Tarantinu
  Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 16:52   #11166
Thundercool
Plebium
Moj komp

Thundercool's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jučer pogledao 3 filma koja odgađam već izvjesno vrijeme:
Prometheus - 3/10
- najgori film R.Scotta ikada. inače sam Alien-fan, ali ovo je strašno. Dobro zamišljeno, ali to je što u biti? Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom... ček, izgubio sam se, da ponovim: Remake Aliena koji u biti nije Alien, ali konceptualno je pola Aliena, ali u biti nema veze sa Alienom...
Sačuvaj nas Bože nastavka...
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Onda je blijeda kopija Aliena, što je još gore. Onaj kifla-brod i njegov pilot u onoj stolici, planet LV gdje je brod srušen (ok nije isti broj), androdi David koji je kao i Ash - glumi dobričinu a na kraju radi protiv ljudi, Weyland kompanija, ona lignja izgleda ko facehugger i na kraju ima istu namjenu, nekakav smiješni Alien sa dvoja usta i to jako loše napravljen.
I, šećer na kraju, Shaw se odjavljuje uz identičan izvještaj kao i Ripley u prvom Alienu.

Da nikada nije Alien (1979) vidio svjetlo dana, možda bi ovaj film bio bolji. Ovako... bleeee

"dvojka" je announced. Noomi Rapace i Fassbendover su opet tamo.

Iako, ja bi radije vidio Aliena 5 i NJIHOV home planet i odakle oni potječu.
Teško je čitati sve pokude na Prometeja. Istu diskusiju sam imao sa dva frenda kojima se također nije svidio film, da bi u diskusiji skužio da oni flim uopće nisu razumjeli.
I meni je pobjegao detalj ili dva u kinu ali drugo(i treće) gledanje kod kuće je dodatno popravilo dojam.
Ovo pogledati ako ste alien fan a nije vam se svidio Prometej.
Inaće ovaj film(ovi) će napraviti za Alien isto što i Hobbit(i) za LotR.
Over and out
Thundercool je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 17:50   #11167
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
A sad malo o crtiću

Pogledala sam jučer Secret of the wings ili ti ga Zvončica s krilima. Super crtić. Sve preporuke za klince ili za vas ako volite magične crtiće
Staro 15.01.2013., 18:10   #11168
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Citiraj:
Autor Thundercool Pregled postova
Teško je čitati sve pokude na Prometeja. Istu diskusiju sam imao sa dva frenda kojima se također nije svidio film, da bi u diskusiji skužio da oni flim uopće nisu razumjeli.
I meni je pobjegao detalj ili dva u kinu ali drugo(i treće) gledanje kod kuće je dodatno popravilo dojam.
Over and out
Liku je ono najbolja scena u filmu...

Ali eto, tko nije pogledao Prometeja, nek pogleda to jer je kraće, a lik ionak samo ide po scenama i govori što se događa i to na puno bolji način nego što film ide.

The Punisher - solidni akcić, pogledao ga jer se najavljuje remake ili nešto.

Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 15.01.2013. u 18:25.
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 18:36   #11169
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Liku je ono najbolja scena u filmu...

Ali eto, tko nije pogledao Prometeja, nek pogleda to jer je kraće, a lik ionak samo ide po scenama i govori što se događa i to na puno bolji način nego što film ide.

The Punisher - solidni akcić, pogledao ga jer se najavljuje remake ili nešto.
Pogledaj bolje original.
  Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 18:38   #11170
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa Shawshank je meni dobar film. Jako dobar. Ali da mi iskače nešto pretjerano, ne iskače. Jednostavno mi je previše "Sure bet". Da ideš raditi film koji će svima pasati eto ga. Zato mislim da Kum zaslužuje (ako ćemo o imdbu) puno više tu titulu jer prikazuje jednu ne toliko tipičnu priču i to na odličan način. Puno je dublji etc.

Pulp Fiction je remek-dijelo. Nije važno otkuda je netko uzeo određene elemente. Potpuno nebitno. Važan je film kao cjelina (nije da je dio trilogije ili nečeg). Tako da moj remark za Mystery Train je išao čisto da potaknem nekog da sam uvidi otkud neki elementi u Pulpu. Ali generalno. Pulp je odličan.

(na poslu pa se nemrem baš raspisati pih) :P hihi
Zainteresirao si me za Mysteri Train. Budem pogledao!
zhaccc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2013., 18:41   #11171
zhaccc
Premium
Moj komp

zhaccc's Avatar

Citiraj:
Over and out
Slažem se. Meni problem prometeja nije prica (koja je malo nejasna i zahtjeva malo razmisljanja da se shvati) nego likovi koji nisu bas definirani. Vjerojatno premalo screen timea.
zhaccc je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 18:54   #11172
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Over and out
šta će to Hobbit(i) trebali napraviti za LotR?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2013., 22:11   #11173
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Pogledaj bolje original.
Pogledao, isto je dobar, ali bolji mi je ovaj kojeg sam prvo pogledao.

Punisher: War Zone - najgori od 3, ali je isto dobar, i najnasilniji.
Staro 15.01.2013., 23:04   #11174
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Što se mene tiče, na top 10 ljestvici najprecjenjenijih režisera, Tarantino bi se u najgorem slučaju borio za postolje.
Forma i prestiliziranost dominiraju njegovim filmovima, s tim da je dosta popalio iz špageti scena i glazbe Leonea i Morikonea (najbolji primjer Henry Fonda i Čarls Bronson iz bilo jednom na divljem zapadu - copy paste za Kill Bill).

On se pojavio kao osvježenje s nelinearnom pričom, nekonvencionalnim scenarijima i kul dijalozima i tu je odmah dosegao vrhunac, odnosno pokazao sve što se od njega može dobiti.
Njegov talent je prilično limitiran i nikakve kvalitativne pomake, koji kod talentiranih režisera često dolaze u kasnijim fazama, kod njega nije za očekivati. Jedino sve blijeđe kopije nekad efektnih ostvarenja i sve veće potonuće u prestilizirane B akciće s turbopopularnim glumcima.

Ali i ta početna ostvarenja previše vrište željom autora da im se prizna (pre)velika vrijednost (iako su zapravo najčečće copy paste) umjesto da ostanu na razini kul zabave.

Shawshank Redemption

Dobar film i istovremeno jedan od precjenjenijih. Nikako ne može u istu rečenicu s kumom, šindlerom, fargom, razjarenim bikom, dolarskom trilogijom, samurajima, bilo jednom na divljem zapadu i americi, 12 gnjevnih ljudi itd... Al to je već prežvakano s IMDB-om i njihovom ljestvicom.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 08:34   #11175
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Sha.Red. je tipičan film u kojeg se jamačno mnogi užive gledajući ga. Dobar zaplet i osjećaj pobjede pravde na kraju je ono što filmu daje draž. Pokušajte zamisliti kraj koji je potpuno drukčiji tj. da novac završi kod bilo koga drugog.
Stephen King je ipak meštar.
Staro 16.01.2013., 08:36   #11176
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Što se mene tiče, na top 10 ljestvici najprecjenjenijih režisera, Tarantino bi se u najgorem slučaju borio za postolje.
Forma i prestiliziranost dominiraju njegovim filmovima, s tim da je dosta popalio iz špageti scena i glazbe Leonea i Morikonea (najbolji primjer Henry Fonda i Čarls Bronson iz bilo jednom na divljem zapadu - copy paste za Kill Bill).

On se pojavio kao osvježenje s nelinearnom pričom, nekonvencionalnim scenarijima i kul dijalozima i tu je odmah dosegao vrhunac, odnosno pokazao sve što se od njega može dobiti.
Njegov talent je prilično limitiran i nikakve kvalitativne pomake, koji kod talentiranih režisera često dolaze u kasnijim fazama, kod njega nije za očekivati. Jedino sve blijeđe kopije nekad efektnih ostvarenja i sve veće potonuće u prestilizirane B akciće s turbopopularnim glumcima.

Ali i ta početna ostvarenja previše vrište željom autora da im se prizna (pre)velika vrijednost (iako su zapravo najčečće copy paste) umjesto da ostanu na razini kul zabave.

Shawshank Redemption

Dobar film i istovremeno jedan od precjenjenijih. Nikako ne može u istu rečenicu s kumom, šindlerom, fargom, razjarenim bikom, dolarskom trilogijom, samurajima, bilo jednom na divljem zapadu i americi, 12 gnjevnih ljudi itd... Al to je već prežvakano s IMDB-om i njihovom ljestvicom.
Dakle dobro je ako netko režira filmove s linearnom pričom, konvencionalnim scenarijima i uobičajenim dijalozima te se uklapa u masi? OK je jednom napravit film kao što ga Tarantino radi al sve više od toga je previše?
Po meni je to sve gore što si napisao jednostavno Tarantinov stil i takvim ga valja prihvatit. I taj njegov copy/paste je tu namjerno, baš s željom da bude uočen. Al opet velim, meni je tak nebitno tko je režirao neki film, nisam tip koji se loži na režisere. Film ili valja ili ne valja. Bitno je kakav osjećaj imam nakon gledanja nečega. A nakon šošenka, osjećaj je odličan bez obzira što kritičari i imdb kažu. Tebi je Fargo bolji, po meni nije ni do koljena jebga. Prežvakano već, al ukusi se razlikuju.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 16.01.2013. u 11:00.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 10:49   #11177
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
Pogledao, isto je dobar, ali bolji mi je ovaj kojeg sam prvo pogledao.

Punisher: War Zone - najgori od 3, ali je isto dobar, i najnasilniji.
3? Pa kaj nisu 2?

Meni je taj war zone čista 2/10, toliko mi je glumac loš, neke scene na razini indijskih booliwood filmova, i ova "pancirka"... treš
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 13:33   #11178
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
a sad baš brate stavit shawshank i tarantinove isprdke u istu rečenicu u vražju mater i sve
E jebaji ga sad i ti, pa ko je radio usporedbu drito njih 2 ? samo kazem da je ovo bio jedan rijetkih filmova( ukljucujuci green mile, s. redemption...) koji me zakucao za stolicu makar mi se pišalo Nekog zakuca lotr trilogija, ja sam pogledao pola prvog dijela , pocetak drugog i lagani delete uz wtf izraz, nevolim te pizdarije, isto ko sto i neznam ko me natjerao da gledam avatar a nekom je wow
Staro 16.01.2013., 13:45   #11179
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
ne volim ni ja fantasy i sci-fi generalno ko žanr, ali lotr mi je bio super, avatar pogledaš jer ga gledaju svi i ostane na tome.

ne volim gledat treš i ne uzbuđuje me umjetnički izričaj treša i ne zanima me pozadina istoga i rodrigez i one njegove gluposti... pa nisam brate retardiran da me slika sa ekrana vrijeđa
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 13:56   #11180
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Over and out
Priznajem, bio sam ljutit, pogledao sam Prometeja još jednom sinoć. Dižem mu ocjenu sa 3 na 5/10
Velim, dao sam subjektivno mišljenje jer me film naprvu razočarao. Savršeno dobro razumijem sada priču, i da, fanATIk i ti ste u pravu glede toga. jebiga, inače u životu gledam puno filmova 2-3 i više puta i svaki puta skužim nekaj novo

Al svejedno, film nije ispunio moja očekivanja. Jebiga.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 13:57   #11181
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

sad pogledaj šater ajland ponovo
Staro 16.01.2013., 14:05   #11182
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
sad pogledaj šater ajland ponovo
haha, ne treba, šater ajland sam odprve skužio i film mi je fenomenalan a budući nisam LeoDiCaprio fan, nisam bio ljutit ni uzbuđen pa nije utjecalo na procenu kao kod Prometeja.

A moš mislit tek kak ću popljuvat nove Star Warse za par godina kad prvi puta ih pogledam
Staro 16.01.2013., 14:10   #11183
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

pa skužio sam i ja, ali kad sa saznanjem kraja ideš ponovo pogledat ispočetka onda je awesome opet
Staro 16.01.2013., 14:14   #11184
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
pa skužio sam i ja, ali kad sa saznanjem kraja ideš ponovo pogledat ispočetka onda je awesome opet
Vidiš, dobra ideja. Nikad ga nisam ni izbrisao sa kompa pa bi ga mogao za vikend odgledat opet.
Staro 16.01.2013., 14:17   #11185
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
http://www.imdb.com/title/tt1190539/

pogledao neki dan,nije mi nekako sjeo,malo dosadnjikav,nema neke napetosti,žara..
dao bi mu 6/10..
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 14:18   #11186
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

zamisli si samo početnu scenu dolaska u zatvor i kako svi ih gledaju te zašto ih tako gledaju... think now!

jebeno

-->
ne bi ni ja znao da je dobra ideja nego sam baš bio zadovoljan sa filmom i onda sam išao sa dragom gledat ponovo i onak... zakon.

zamisli si samo početnu scenu dolaska u zatvor i kako svi ih gledaju te zašto ih tako gledaju... think now!

jebeno

Staro 16.01.2013., 14:43   #11187
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
3? Pa kaj nisu 2?

Meni je taj war zone čista 2/10, toliko mi je glumac loš, neke scene na razini indijskih booliwood filmova, i ova "pancirka"... treš
1989., 2004., 2008., a ovo novo ide nagodinu i priča se da će ovaj najbolji glumit opet (Thomas Jane), ali još je rano.

A i ja jučer počeo gledati Prometeja opet i kad bi mu i dao ocjenu prvi put bilo bi 4/10 i sad nakon drugog puta bi skinio na 2/10...toliko grešaka, prejadna gluma (Holloway...), religija, mitovi...+ što mu nejde u korist je da je jako, jako sličan prvom AvP-u.
Staro 16.01.2013., 15:29   #11188
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

lik nekako pokupi curicu s kojom ubija po USA, na kraju ga ubiju na pozornici?

...... uglavnom, ima masa filmova koja nisu direkt trash, ali uvelike vuku na trash

to su meni sve trash filmovi, dobar dio od Tarantnia. razliciti od pocetaka trasha, ali svejedno trash. The Evil Dead recimo, trilogija....... Peter Jackson i njegovi australski pocetci........ sve trash. bolji od danasnjega, no kada prozvaces dosta takvih filmova (naravno, moras biti barem donekle ljubitelj trasha), onda i znas prepoznati trash i naravno da ti se film vise svida.
-->
Citiraj:
ne volim gledat treš i ne uzbuđuje me umjetnički izričaj treša i ne zanima me pozadina istoga i rodrigez i one njegove gluposti...

jesi gledao Machete? ako jesi, zasto onda, ako ne volis trash? ili Death Proof, Planet Terror? cak i Kick-Ass? ili, hm, ne mogu se sjetiti

lik nekako pokupi curicu s kojom ubija po USA, na kraju ga ubiju na pozornici?

...... uglavnom, ima masa filmova koja nisu direkt trash, ali uvelike vuku na trash

to su meni sve trash filmovi, dobar dio od Tarantnia. razliciti od pocetaka trasha, ali svejedno trash. The Evil Dead recimo, trilogija....... Peter Jackson i njegovi australski pocetci........ sve trash. bolji od danasnjega, no kada prozvaces dosta takvih filmova (naravno, moras biti barem donekle ljubitelj trasha), onda i znas prepoznati trash i naravno da ti se film vise svida.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 15:51   #11189
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ali ovaj iz spoilera ima smisla i ponekad, zapravo vrlo često se svi tako osjećamo... ono mora biti bar nešto, minimum nečega da pogledaš film.

mačetu sam ugasijo na pola (što radim gotovo nikada) jer je jednostavno preglup film, danas sam čuo da se spustio kroz prozor po nečijim crijevima... ma daj ono šta je to?!?
Staro 16.01.2013., 15:56   #11190
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
to je scena koja će uči u legendu
MuroF je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori