|
![]() |
#1081 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlično zgleda mazga no na žalost sumnjam da će takva otići u masovnu proizvodnju. Bit će tu još izmjena. BTW danas nabacio zimski setup na auto.
![]() |
#1082 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
misliš - nabacio zimsko setap na auto? ![]() ja se još drljim na ovim f1, ali morat ću savu skoro ubaciti jer ove temperature i dot06 ne čine dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1083 |
Moderator
|
Ma kod mene se RainExpert čist fino ponaša na ovim temperaturama jer ipak nije toliko hladno. No velim, nisam imal kaj pametnije delat pa sam se primil križa i dizalice ![]()
![]() |
#1085 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ja i dalje u potrazi za jurilicom ![]() nissan 350z kojeg sam pikirao je prodan,rx8 me hebe zbog rotary motora...ili cekat bolja vremena posto mogu trenutno bez auta jos cca 2 mjeseca jer mi u suprotnom propada polica osiguranja(mislio sam da traje godinu dana ili do isteka,ali valjda 3 mjeseca...) pa me muce takvi problemi :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Moderator
|
![]() |
#1088 |
motocross
|
Pare maximum 15k eura, gledao sam jos i330ci, clio sport, rx8, alfa gta, 206rc, 350z, fiesta st, jos dalje nemam pojima kaj bi gledao , zekan je bio opcija broj 1..bmw-i imaju dosta km,rx8-wankel, clio sport se moze naci 2007-2008 god za te pare, fieta st isto, 206rc za manje para pa bi ostalo za crne dane..benzinac jako pozeljan..nisam pametan :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
A jesi ga izmješo, i kruške i jabuke ![]()
![]() |
![]() |
#1090 | |
Moderator
|
UNTI pa to je kupus od wishlista ![]() Pitam zato jer ima jedan dobar M5 E39 na prodaju no on izlazi van financijskih mogućosti (20k €) Dakle samo te kompakti i kupei zanimaju. EDIT: Možda ovako nešto? Citiraj:
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.10.2011. u 21:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1092 | |||
Moderator
|
Pogledaj moj editiran post vezan za Gnoj V GTI ![]() time da je zadnji edit cifre Citiraj:
Zanima li te možda A4 Cabrio? Nije jurilica ko zekan ali je odličan autek. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1093 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
@Komer Za 15 K ovo bih svakako razmotrio. Ako su ti vozna svojstva i užitak u vožnji najvažniji. Većina ušminkanijih i jačih modela može samo sanjati o ovakvim performansama i vozačkom iskustvu. E sad, nije baš mlad a ima i kilometara. Mislim da bi to moralo ići i po nižoj cijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
motocross
|
Gledao sam i megane-a, nije los, samo mi taj model nije nesto lijep.. @wolw golfove izbjegvam(oko mene svaki jaran ima golfa) pa mi nije nesto sto bih htio... Jos sam gledao i accorda typeS i civic typeR al ne ovaj zadnji model.. Audi dolazi u obzir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
S2000? Kakav tip auta bi,tu si nabrojo od kupea do kombija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |
Moderator
|
Gledam baš onaj GTI i auto je zbilja apoteka. No ako ti ne paše, ne paše ti ![]() Evo još malo slika A4 Citiraj:
Octavia RS 2.0 TFSI možda? Da, Ne? ![]()
![]() |
![]() |
#1100 |
Moderator
|
![]() |
#1102 |
Moderator
|
Ne znam iz prve ruke pa se nebi štel mešati no znam kaj čitam po forumima, ima ekipe koja je dosta nezadovoljna kvalitetom. Ja bi recimo radije imao Mazdu3 MPS nego R26. No nećemo sad u tom pravcu. ![]()
![]() |
#1103 |
motocross
|
S2000 mi je van mogucnosti, osim one za usa trziste koja je na njuskalu ali treba papire sredit za to.. Gledao sam i octaviu, takodjer zanimljiv auto.. Nazalost, da nije zekan prodan, nebi se uopce mucio za odabir, jer je bio numero uno... Ima jos jedan na njuskalu, za 15900, ali neregan i jos za prijenos 5k kn, to smo onda vec na poprilicno velikoj cifri (van mogucnosti).. Tak nisam pametan bas... Ima mazda 6 mps na njuskalu za 13000 eura mislim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Moderator
|
Ima jedna na forumu a da je unutar tvog limita i iz ZG je. Evo link na njuškalo Čuj prošnjofaj malo po forumima/klubovima pa vidi tko što prodaje te ako možeš saznat i neku prošlost vozila jer lako možeš naletit na metak.
![]() |
#1105 | |
Premium
|
Citiraj:
Takodjer i ovaj M3 e46 cabrio se necini los ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ovaj dio mi je dobar Citiraj:
![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 31.10.2011. u 22:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
|
Proklete Euro 4 il 5 norme . Impreza mozda? Il ova Il ova Al ono ti najbolje znas kakvo ti auto treba i pase, ja tu sam nabrajam auta koja bi ja vozio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
motocross
|
Vidio sam skylinea, mackica , i brdo papirologije, zivaca i novaca..jos cu malo pricekati ako se koji zekan pojavi, ako ne onda ce morat bit nekaj o cemu nisam razmisljao previse ![]() Edit: impreza je okej, ali ova srednja koja je van buđeta... Ps. Nabrajanja autiju koja bi i vi vozili mi samo dobro dođe jer mozda sam neke pile nenamjerno izostavio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|