|
![]() |
#11011 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
uglavnom, malo mi je previse zbrckan i zbunjuc kraj. molio bi ljude koji su ga odgledali da malo prokomentiraju (naravno, isto kroz spojler da ne kvarimo ljudima koji nisu gledali dozivljaj), jer sam ja malo zbunjen........ i ono, preporuka. bruce nekako cupa film, meni je on pojava samo takva. i svakako zanimljiva tematika, ali nekako ne skroz razradena i sama prica je nekako mogla biti poprilicno zanimljivija. film traje prakticki dva sata, imali su vremena......... Looper
sad, jel ja grijesim ili uglavnom, malo mi je previse zbrckan i zbunjuc kraj. molio bi ljude koji su ga odgledali da malo prokomentiraju (naravno, isto kroz spojler da ne kvarimo ljudima koji nisu gledali dozivljaj), jer sam ja malo zbunjen........ i ono, preporuka. bruce nekako cupa film, meni je on pojava samo takva. i svakako zanimljiva tematika, ali nekako ne skroz razradena i sama prica je nekako mogla biti poprilicno zanimljivija. film traje prakticki dva sata, imali su vremena.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11012 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11014 |
Osobni opis - pitaj me
|
uglavnom, skuzio ono sto mi je falilo, i generalno dobar film. ono, nije remek djelo, ali definitivno preporuka jer sve sto ima nekakvog SF-a i valja - ima moju preporuku ![]() ![]() vi zaprave mislite da to nisam skuzio? ![]() uglavnom, skuzio ono sto mi je falilo, i generalno dobar film. ono, nije remek djelo, ali definitivno preporuka jer sve sto ima nekakvog SF-a i valja - ima moju preporuku ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11015 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ocjena 5.7/10 Cloud Atlas Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec ![]() Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji. Ocjena 4/10 Dreed Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak. Ocjena 6/10 Evo par mojih bisera
Looper Ok filmic al nista specijalno. Jedino sta me smeta u svim filmovima slicne tematike je time travel paradox. I bilo bi malo zanimljivije da su vise one telekineze ubacili u film. Al ok...recimo da san presa preko toga. Jedno pitanjce. Ocjena 5.7/10 Cloud Atlas Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec ![]() Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji. Ocjena 4/10 Dreed Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak. Ocjena 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11018 |
Premium
|
![]() |
#11019 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 07.01.2013. u 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11020 |
Premium
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11021 |
Osobni opis - pitaj me
|
i opet se osjecam ko' da moram crtati. seks jest brate mili uobicajan, ali meni nije normalan da se ljudi koji su se upoznali prije tri dana - jebu. ok, to je trosenje kao takvo, ali u filmu gdje je cura :: majka, gdje pod istim krovom ona ima sina (koji uopce nije sav svoj), film meni skroz poprimi idiotsku sliku ![]() ![]() ovo za podjebavanje ostavi nekome drugome. necu se uvlaciti u takve djecije "ja sam jebao vise", ja jako dobro znam sta pricam i o cemu pricam. tko zna, mozda si ti takvih otvorenih pogleda prema svijetu, ja nisam i prezirem skakanje iz kreveta u krevet svakih 5 dana (i muskih i zenskih). ali mi je drago ajd sto sam te nasmijao, i ostanimo na tome.
![]() |
![]() |
![]() |
#11022 |
Guest
|
Burko, meni se čini da se danas općenito treba "najmanje potruditi" za odvest ženku u krevet. Nije to samo promiskuitet. Govorim protiv 2-3 pobačaja do 25 te, uništenih maternica, nepolodnosti uzrokovane istim. Da ne skrećem u vode ovog "zdravstvenog odgoja", ali gledam te klince danas i doslovno je tako . |
![]() |
![]() |
#11023 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ![]() ajd, da jednome ne moram crtati ko' djetetu od 5 godina (uvrijedili se ostali ili ne, ovo je istina). da, upravo o ovome i pricam, a zasto je tako? pa, osobno smatram da ima barem zero utjecaja od strane filmova i serija, gdje je seks uobicajan i normalan, ono, svakodnevna pojava kao voznja auta (ali ono, free seks bez obaveza krenuvsi od cca 16 godina). upravo to mene nervira, to kada sam ja odrastao nije bilo (znaci ratne godine, najveci utjecaj od 8-e do 13-e), nije se serviralo da je to bas toliko normalno. danasnja djeca uce sve preko TV-a, racunala itd, i upravo se dogada to si sam napisao. postaju sve gluplja i podlozna nekakvim normama koje se serviraju kao ispravne? kvalitetne? ne......... ali manje vise svima to odgovara, ili ne primjecuju ili zanemaruju, ili se slazu sa takvim po meni nizim vrijednostima (opet, moralnim, etickim, obiteljskim, bilo kakvima). zato meni to nije normalno, i drago mi je da netko cita sa razumijevanjem i ocito ima misljenje o tome. i opet kazem, takve poruke cete rijetko vidjeti od bilo kuda osim americke industrije (i glazbene i filmske). samo to htjedoh reci s onom scenom iz filma, sasvim nepotrebno IMHO. to da je kvaliteta, sto sam isto napisao, to bi bila emotivna stvarna veza, a ne zasvrbilo me i sada mi je zao kada je mrtav.......... karikiram ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11025 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ocjena 5.7/10 Cloud Atlas Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec ![]() Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji. Ocjena 4/10 Dreed Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak. Ocjena 6/10 |
Evo par mojih bisera
Looper Ok filmic al nista specijalno. Jedino sta me smeta u svim filmovima slicne tematike je time travel paradox. I bilo bi malo zanimljivije da su vise one telekineze ubacili u film. Al ok...recimo da san presa preko toga. Jedno pitanjce. Ocjena 5.7/10 Cloud Atlas Iskreno nije mi se film svidija. I da... pogleda san ga do kraja. Neznan zasto, al cini mi se da su ga malo previse otegli da bi malo toga rekli (da je sve povezano ili sta su vec tili rec ![]() Uglavnom ocekiva san puno vise od filma. Svidija mi se jedino onaj dio sa Sonmi. Da su samo oko toga napravili cili film bio bi puno bolji. Ocjena 4/10 Dreed Dobar akcijski...Ocekiva san neko tesko smece i osta ugodno iznenaden. Taman za odmorit mozak. Ocjena 6/10 |
![]() |
#11026 | |
Osobni opis - pitaj me
|
no opet pitam - sto tocno nisam skuzio? ubaci u spojler, posalji PM, svejedno. Citiraj:
@Mommistake ajd bas da vidim koliko sam krivo skuzio film: no opet pitam - sto tocno nisam skuzio? ubaci u spojler, posalji PM, svejedno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11028 |
Premium
|
Red Tails 8/10 http://www.imdb.com/title/tt0485985/ Kakva uzivancija covjece,obozavam ovakve filmove...
![]() |
#11029 |
Premium
|
no opet pitam - sto tocno nisam skuzio? ubaci u spojler, posalji PM, svejedno. |
Slažem se sa Burkom. I meni je ta scena bila blesava i suvišna ali kompletni film je prazan i bez "duše", te općenito ne shvaćam kako je uspio pridobiti toliko pozornosti.
|
jep, ne zivim, ali imam takva misljenja. svega sam svjestan ja, no kako i sam rekao, preduga prica i previse bi se moglo reci.
@Mommistake ajd bas da vidim koliko sam krivo skuzio film: no opet pitam - sto tocno nisam skuzio? ubaci u spojler, posalji PM, svejedno. |
Slažem se sa Burkom. I meni je ta scena bila blesava i suvišna ali kompletni film je prazan i bez "duše", te općenito ne shvaćam kako je uspio pridobiti toliko pozornosti.
|
![]() |
#11030 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11032 |
Premium
|
|
![]() |
#11033 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
"Dreeeed" jbg..kasno san to pisa ![]() Za njega, ako cu ga gledat cisto ka akcijski mozda bi bila i veca ocjena al ako cu ga malo detaljnije analizirat onda bi dobija dosta manju ocjenu..stoga san ga negdi u sredinu stavija ![]() Inace ove ocjene nisu bas zahvalne. Npr ako dan Dreddu 7, a alien mi je npr 9 ispada da je on samo malo losiji film od aliena. Al ipak mu nije ni blizu. Mozda nebi ni triba pisat ocjene nego samo komentare... Zadnje izmijenjeno od: afterburner. 07.01.2013. u 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11034 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nije mi jasno zašto svi obožavaju taj Cloud Atlas? Mislim, radnja filma je krajnje jednostavna, poruka je još jednostavnija, nešto što svi odavno znamo i nema neke duboke filozofije niti nekog novog otkrivenja, efekti nisu ništa posebno, glumci prosjek, scenarij plitak... nešto kao Avatar, fora je pogledati jednom i nikad više jer nema smisla. Pitam se zar smo svi tako nisko pali da nam jedan takav siroti film predstavlja doživljaj?
![]() |
#11036 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jesi ikad čuo 4 godišnja doba? Čuti to uživo od najboljeg svjetskog orkestra, e to je doživljaj. U filmovima još to nisam doživio, no jedan Forrest Gump mi je bio zanimljiv za pogledati, zbog raznolikosti likova i dinamici radnje.
![]() |
#11037 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
#11038 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11039 |
Osobni opis - pitaj me
|
da jesi procitao ili quotao do kraja, kako onda nisi zakljucio da je tocka. pa nastavak za cure u americi, pa tocka. pa zakljucak da se odnosi na filmove/serije. uhvatio si komad citirati, u tome je stvar ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11040 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Screamers - solidan sci-fi za pogledat da vrijeme prođe, samo je kraj malo isforsiran. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|