|
![]() |
#10981 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo da i ja javim dojmove od zadnjih par filmova koje sam gledao: Savages (2012) - pogledao ga na preporuku nekih forumasa, moja ocjena bi bila 5/10. Prosjek nad prosjecima, na momente dosadnjikav i glupav. Carnage (2011) - nekakvih 6/10. Ok film, pogotovo ideja, ali mi je nekako falilo ono nesto da ga prebaci u visu razinu. ParaNorman (2012) - 6.5/10. Dobar "crtic" za ubit vrijeme, ako nista nasmijao me solidno par puta ![]() Brave (2012) - Vrijedi vise manje sve kao i za ParaNorman. End of Watch (2012) - 5.5/10. Par dobrih scena i "fora" ali to je vise manje to. Smetalo me par stvari preko kojih nisam mogao preci, no necu pisati spoiler. Tko voli ovakav tip filma mozda mu bude i osjetno bolji nego meni. Eto, to je vise manje to ![]()
![]() |
#10982 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pogledao danas Black Death, vrhunski film. Srednji vijek, pojava kuge, vitezovi, spaljivanje 'vještica' i sl., ko voli tematiku srednjeg vijeka ovo ne smije zaobići, stvarno je vjerno prikazano. Napomena: za neke scene treba imati želuca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10983 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pogledao Taken 2. boze mili koji izbljuvak od filma :-(. ne kuzim kako neko moze zasrat toliko. taj holivud se stvarno srozava sve nize i nize... sve manje dobrih filmova. poceo sam se bacat na dokumentarce zadnje vrijeme i mislim da cu tamo i ostat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10986 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Parada (2011) - 7/10
![]() |
#10988 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10989 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10990 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa nije baš ni tipični Holivud s obzirom na to kako su Taken/Taken 2 francuski filmovi ![]() Alfa i omega tog serijala je Luc Besson. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10991 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#10992 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
@Rade0n Goyas ghosts Ako ti se sviđa tematika, onda bi ti ovo moglo biti jako zanimljivo, inkcvizicija, kako je crkva zapravo od cigle i metala koje se uzdiže na gluposti koje ljudi puše. Sam film je odličan, tko voli tematiku bude oduševljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10993 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
#10994 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10995 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#10996 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja sam zadnje gledao Cloud Atlas. Super film, super gluma, podsjeca me idejom malo na Fountain od Arnofskog koji mi je top film. Preporuka ako volite ovakav tip mind bending filmova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10998 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj si malo truda i pogledaj ga do kraja ili nemoj, ali onda nemoj ovakve gluposti pisati. Citiraj:
Svakako preporuka. Oprez, film traje 3h+ tako da pogledati prvih 20min i odustati uz obrazloženje kao od Zmaj000 je glupost, a ne film. ![]()
![]() |
![]() |
#10999 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
nekima je recimo LOTR sranje, a meni je trilogija u prvih 3 od osobnih top 10 filmova zato je nekima avatar zakon, a meni je avatar žestoko smeće
![]() |
![]() |
![]() |
#11000 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11001 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() no, nije stvar u tome. koji je klinac isao gledati takve filmove ako mu ocito ne pasu? jer da mu pasu, takav zanr, zar nebi odgledao do kraja pa donio presudu? ponavljam vec po koji put, to je kao da ja idem gledat neku romatnicnu limunadu i ne izdrzim 25 minuta, te ovdje dodem i kazem da je doticni film sranje........ a hej, ja znam da ce mi biti sranje jer ne toleriram takav zanr, kao i npr rap u glazbi. pogadas - niti ne gledam / slusam takvu vrstu......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11002 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I slažem se, o ukusim se ne raspravlja, po njima se pljuje ![]() ![]() Citiraj:
![]() Tomejto, tomato :P U kinu je trajao i dulje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11003 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11004 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11005 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 06.01.2013. u 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11006 |
Premium
|
Sta je sa ovim, Sirius Documentary... Jel nije to vec trebalo izaci?
![]() |
#11008 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Također puno čitam i velim, rijetkost je da je film bolji od pisanog izvornika. Ali u ovom slučaju, je. Pročitaj priču, pa onda reci.
![]() |
#11009 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Enivej, upravo pogledao Robin Hood, stvarno dobar film. Russell Crowe i Kejt Blanšet standardno odlični. 2 i pol sata ali isplati se, nema dosadnih dijelova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11010 |
Katolik
Datum registracije: Feb 2009
|
Dokumentarac SIRIUS odgođen, piše na njihovoj facebook stranici i da će izaći u 3. mjesecu 2013. Evo dok se čeka, ovo su jedni od boljih, mogu se downlodati s torrenta. UFO The Greatest Story Ever Denied The Disclosure Project UFOs The Hidden Truth |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|