|
![]() |
#10862 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otišla baterija na fotiču i drugu nisam uspio nač u kratkom roku pa evo slike s mobom... Pregladan sam bio da bi tražio bateriju ![]() http://img221.imageshack.us/img221/5594/dsc00156as5.jpg Ne radi mi par siteova za hostanje slika pa sam morao ovaj :/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10863 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja tamanim pol kruha, mesne doručke, paštete i pijem mlijeko...imam i pizze za pojesti, al sam je sit jer čitam svaki dan o njima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10865 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10867 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@buljo, uz duzno postovanje prema kuharu/kuharici meni to vise lici na pitu od rajcice nego na pizzu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10868 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gavrilović mesni ftw, kaj ste ludi! Btw došla sam sa večere koja to nije bila, zapravo gozba, onako, rimski stil, u Cesarici u Trnovčici (za njubove, u Dubravi). Prejela se i prenapila. Onak, biska, gemišti, teleća koljenica+ krumpiri pod pekom, palačinke. ugl prepuno vina. jako dobro. preporučam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10869 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gavrilovićev je ok-ali mora biti hladan ![]()
![]() |
#10870 |
Strichek Moderator
|
@Nino Znao sam da će netko komentirat to ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10871 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Buljo sunce ti koliko gore ima rajčice to je strašno ![]() Bez ikakve sumnje Gavrilovićev mesni je najbolji u svemiru! Recept za pizzu: Tjesto/rajčica/sir/šunka/kulen/šspek/feferoni/još malo rajčice/i još malo naribanog sira ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10874 |
Super Moderators
|
Jučer smo drobili o mesnom pa sam danas morao poŽderati jedan Gavrilović mesnjak+par ljutih feferona...bilo je baš dobro ![]()
![]() |
#10876 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A glavni kuhar Cheef nam uvjek udjeli malo veće porcije. Zadnji put sam bio tamo sa Buljom, CK, Codiac, Black35 ... A jelo se je od vinskog gulaša do lignji. A i OGame žderonje su se tamo održavale.
![]() |
![]() |
#10877 |
Super Moderators
|
Sve gledam, ostalo mi je juhe sa taranicom za oveću pseću zdjelicu...bilo bi šteta da se baci ![]() Mislim da budem pred spavanje oplahnul malo želudac sa tim. Problem je taj kaj sam poslje juhe uvjek gladan ![]()
![]() |
#10879 | ||
Pod naletima kopita zla
|
kaj? ![]() ccc buljo buljo ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() jutro sam u sendvičak ugurao: sir špek kulen blafe feferone ![]() tartar svijezu papriku ![]() bio je vrhunski ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10882 |
PizzoZder
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10883 |
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 08.11.2007. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10884 |
Super Moderators
|
Danas skočio do placa i opskrbio se sa kiselim zeljem-dvije kile rezanog i dvije u glavicama. Danas dinstano zelje sa špekom i suhim mesom, kuhani krumpač izrezan na 1/8 posut peršinom i na tavi u masti malog pu-ajceka reš-pečene kranjske ![]() Rok. U subotu ili nedjelju pada-sarma ![]() Ufff...ko bu to dočekal.... bdw-baš smo danas pričali snjakma, vlasnik bež-pederuše i ja da bi mogli opalit jedne Ždere, Tor za dva tjedna dobiva doživotnu zabranu izlazaka pa da se mrcina proveseli dok još može... ![]()
![]() |
#10887 |
PizzoZder
|
Kako zderonje rezu pizzu ![]() http://www.max-save.org/images/349470rezac pizze.jpg Btw, sad sam se sjetio Kuc-kuc Fata: Ko je? Raznosac pizza. Fata: Ajd bolan, udji pa raznesi i moju ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10888 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
vjerojatno sam u pravu kada zakljucujem da ce zderonje ako i budu bit u petek... e a sad da odma upozorim da se opet ne prigovara da ja petkom nemorem... jedan tjedan imam sk koja je naravno popodne a drugi imam praksu a u taj petak ne radim a onda pak imam vjezbe koje traju do 19h..... pa eto toliko od mene... ![]() enivej jedva cekam da dojdjem mado jerbo sam vec gladan laganini.... ![]() pozz mitz. jr ![]()
![]() |
#10890 |
Strichek Moderator
|
Napokon da je netko to pitao... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |