|
![]() |
#10861 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da se fanATIk vozio po Autobahnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10862 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
fanATIk i ja smo to isprobavali na Autobahnu. ![]() Probao sam nekoc davno i do 180kmh u Megyju, dalje mi se nije eksperimentiralo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10863 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Je. U Hrvatskoj je 130. Ali do 155 km te ne mogu kaznit, a preko toga, jebga, rizik. Al nikad kad je prometno. Prije par godina, išao na neku svadbu u Makarsku u 11. mjesecu, živog psa na autocesti, pa sam malo obarao rekorde u potrošnji. ![]()
![]() |
#10865 |
Premium moderator
|
Kao kad avion polijeće ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10867 |
Premium moderator
|
Nije da se auto raspada nego nekako poklope se prirodne frekvencije motora, getribe, nosača, haube i čega sve ne ![]() ![]() Tako tada kočim jer jedino onda mogu heel-toe izvesti kako spada, na zaprepaštenje suputnika (papučica gasa je malo uvučena u odnosu na kočnicu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10868 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
peglica je bila zanimljiva za vozit,tu je osjećaj brzine dupli valjda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10869 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Mozda je vec bilo, ali da pitam. Jel moze netko preporuciti gdje da odem u ZG na brzinu napunit klimu u autu. Najbitnije mi je da se obavi na brzinu. Dodjem, popijem kavu, platim i odem, a ne da izgubim pol dana zbog guzve i what not... ![]() P.S. >>sve ispod soma je bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10870 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Hrastinski na početku Baštijanove. http://www.autoklima-hrastinski.hr/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10871 |
Premium moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10872 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitanjce: Auto XX ima u knjižici gume 205/50/16 (ili je širina 55 al nebitno) a kad se otvore vrata ima naljepnica sa tom dimenzijom i 195/65/15. Pitanje glasi da li ja mogu stavit na auto 15'' iako je u knjižici 16''? I koji bi bio postupak da se u knjižici promjeni ta dimanzija, jel to samo prilikom registracije ili?
![]() |
#10873 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10874 |
The mighty pirate
|
Uvijek kad prolazim je više manje prazan ili ima 2-3 mušterije, a Fleks se sjetio sad kad je zapržilo pa ljudi skužili da nema više plina. Na početku radnog vremena nema nikad gužve ![]()
![]() |
#10875 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() to je bio dozivljaj, 100 je bilo - da, sada idem 100. i to osjecam i cujem i osjetim neizgorelo ulje. ali isao je tocno 137, tj do 137 (kazaljka malo preko 135, jel) je bilo sve u granicama podnosljivosti i nekakve sigurnosti. sve iznad je rezultiralo jos jacom bukom i nenormalnom pokusavanju volana da sve okrece na sve strane ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10876 |
Xulos :)
|
![]() |
#10877 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Taj poslić te ne košta ništa ako ga odradiš pri registraciji, a ako ga radiš vanredno, plaća se neka naknada, tipa 30-40kn. Naravno, ako imaš prometnu starijeg izdavanja od 1.7.2013., mogu te otkantat dok ne izvadiš novu, što je 'sport' od cca 100kn i ovjera u mup-u.
![]() |
![]() |
#10878 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10879 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#10880 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kakav je renolov 2.0 16v? u scenicu,rx4 me zanima,nisam uopće neki fan renola al ima ih po ok cijenama,a veik auto sa 4x4,ne znam koliko je sposoban zimi,itd..
![]() |
#10881 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Registriraj se na Renault Klub, tamo imaš Scenic 2.0T, ne znam dal se još uvijek prodaje. Al uglavnom pročitaj temu, čovjek piše otkad ga je kupio što radi na njemu, kakva je potrošnja, što se kvari. http://www.renault-klub.hr/forum/ind...54-scenic-20t/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10882 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10883 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
fenomenalan dan...taman da iz****m majčicu radnicima koji rade zgradu preko puta cure. Debili bacaju drvene letve prepičene s čavlima dole na mjesto gdi ljudi cijelu vječnost parkiraju aute i ko za inat, razjebem si nit 10 dana staru hankokicu...yippie fucking yeah |
![]() |
![]() |
![]() |
#10884 |
Premium
|
na parking ili? pa nemru to radit,treba tužit šefa il kaj,fakat bezveze,nek stave onu žutu traku upozerenja ili tak nešto za takve stvari.
![]() |
#10887 |
Premium
|
objasnite mi čemu služe oglasi na njušci tipa noviji auto,jako malo km,sva oprema,super cijena,a nema broja moba ni ništa,naletio na više njih,kome je u interesu to stavljat,očito da je fejk,al čemu.. ![]()
![]() |
#10888 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Naravno auto a ni tu svoju lovu nećeš nikad vidjet. Ako je sumnjivo jeftino, nema teksta ni broja - scam je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10889 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo, guma je kupljena... malo sam išel na gradilište žalit se i šefu i poslovođi koji su bili vidljivo živčani dok sam im rekao što se dogodilo. Poslovođa je još popizdio dok je vidio kolko otpadnog materijala je bilo tamo. A ja se mogu žalit upravi vodovoda, jebiga ![]() neznam kad budem slijedeci put parkiral na travu kraj gradilišta, makar to gradilište bilo ograđeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10890 | |
Premium
|
Citiraj:
@domis i nisu ti iskeširali za gumu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|