Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.06.2011., 17:55   #10831
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Da, tu se ziher nisam spuštao . Čim vidim skok mene nema
Staro 04.06.2011., 18:03   #10832
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@Vuco
Kod The One/ RX mi ne odgovara cijena - probija limit ...iako kad se odbije porez zaokruzim cijenu na 2 somica.

Gledam u cjeniku Alan prima, Gustav M, set p+z za 1860kn - primamljivo jer toliko je Louise bat...samo treba provjeriti stanje na lageru.

Trenutno mi je na 1. mjestu pouzdanost, pa tek snaga...ionako vozim s 2 prsta i imam opaki stisak pa ako celjust nema snage, imam ja .

Najisplativije bi bilo upiknuti kod Alesa XT...ako zaustavljaju 2 die 4 onda ce i mene (znam da po snazi ne mogu parirati Elixirima).

...najgore je od svega sto mi ode lova iz dzepa, a hocu se voziti.

Ja cu uzet komplet Formula RX ili Shimano XTR 980. Ovisi kolko se mora čekat Shimano.
salvarez je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.06.2011., 19:34   #10833
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Nik evo i moja 2 centa...
Daklem kao sto je Vuco spomenuo, ja imam SLX, i kocnice koce da to nisu istine, a opet, lagane su i imaju gro modulacije, iako tebi to ne igra ulogu, posto si vozio elixire i kocis sa dva prsta, no...
Uglavnom, no na sta bih ja htio skrenut paznju je nesto o cemu nitko ne vodi brigu kad razmatra snagu kocenja, zagrijavanje kocnice (pakni dakle) i sl. a to je ROTOR!!! Dakle, rotor ekipo... Vuco kad je probao moje 3 dana na bajku, nove, SLX-e kojima jos nisu bile spaljene pakne, nit su bile razradjene i sl., ostao je iznenadjen kako dobro koce i kolko bolje koce od njegovih, tj. SLX-a koje je on imao... (mislim da si ti njih samo odzracio dobro i posjeo ih na bolje rotore sa boljim paknama da bi one tek tada kocile punim potencijalom i nebi ih mijenjao, vozio bi ih i sad )
Poslije toga, kad su kocnice sjele i upoznale se sa rotorima, odzracile se (radi promjena buzira) kocnice su kocile jos bolje, i svima vama kaj vozite sljeme i osobito Vuci koji se ocito zajebo par puta sa polovnim kocnicama, pa sudi, naravno, prema svojim iskustvima bih zelio da probate moje SLX-e, ispravne, pravilno odzracene i sa "pravim" (citaj malo boljim) rotorima pa tek onda, ako im to nece bit dovoljno, razmatraju po meni, definitivno nepotrebni overkill sa dh kocnicama na xc, am, pa cak i enduro bajkovima....

p.s. rotori su Hope Saw i kazem, mislim da pola vas samo promjeni rotore i kupi postene pakne, bili bi prezadovoljni sa kocnicama koje trenutno imaju, a to je definitivno isplativija investicija od mijenjanja kocnica...
the55mic je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2011., 19:55   #10834
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
O rotorima sam poceo razmisljati sad pred kraj dana (kao i o adapterima), iz jednostavnog razloga sto bi najradije promijenio sve komplet, tako da zavrsim pricu s kocnicama, a kad dodju Elixiri da ih frknem takodjer u kompletu s rotorima i amen.

Ima li u HR tih Hope saw rotora, odnosno gdje ih je najbolje kupiti da sad ne trazim po netu...puna mi je glava informacija o kocnicama jer prakticno cijeli dan klikcem po netu
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2011., 20:02   #10835
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

bizmark drži hope
i ako se ne varam protea
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2011., 20:40   #10836
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Nik evo i moja 2 centa...
Daklem kao sto je Vuco spomenuo, ja imam SLX, i kocnice koce da to nisu istine, a opet, lagane su i imaju gro modulacije, iako tebi to ne igra ulogu, posto si vozio elixire i kocis sa dva prsta, no...
Uglavnom, no na sta bih ja htio skrenut paznju je nesto o cemu nitko ne vodi brigu kad razmatra snagu kocenja, zagrijavanje kocnice (pakni dakle) i sl. a to je ROTOR!!! Dakle, rotor ekipo... Vuco kad je probao moje 3 dana na bajku, nove, SLX-e kojima jos nisu bile spaljene pakne, nit su bile razradjene i sl., ostao je iznenadjen kako dobro koce i kolko bolje koce od njegovih, tj. SLX-a koje je on imao... (mislim da si ti njih samo odzracio dobro i posjeo ih na bolje rotore sa boljim paknama da bi one tek tada kocile punim potencijalom i nebi ih mijenjao, vozio bi ih i sad )
Poslije toga, kad su kocnice sjele i upoznale se sa rotorima, odzracile se (radi promjena buzira) kocnice su kocile jos bolje, i svima vama kaj vozite sljeme i osobito Vuci koji se ocito zajebo par puta sa polovnim kocnicama, pa sudi, naravno, prema svojim iskustvima bih zelio da probate moje SLX-e, ispravne, pravilno odzracene i sa "pravim" (citaj malo boljim) rotorima pa tek onda, ako im to nece bit dovoljno, razmatraju po meni, definitivno nepotrebni overkill sa dh kocnicama na xc, am, pa cak i enduro bajkovima....
Tvoje i speedbrakerove koče kako SLX treba kočiti. Moje nisu bile odzračene dobro iako su bile nove. Zato niti ne pljujem po njima i uvijek napomenem da moje očito nisu bile "ispravne". Znači dobio sam nove pakne i novu kočnicu, potpuno zapakiranu u kutiji. Od distributera Shimana iz Velike Britanije.

Kočnica kad se stisne ili će kočiti ili neće. Moja SLX je više proklizavala, dok kad sam probao od 2die4-a odmah sam vidio da definitivno Shimano koči. Imala je griz, dok moja stara SLX nije. Onda sam 2-3 puta stisnuo od Mica i od Speedbrakera i sve kočnice su dobro radile - imale su griz, a kasnije - koliko stisneš toliko koči. Ne moraš bit nuklearni fizičar i 3 godine vozit kočnice da vidiš da grizu jako. Tri put se zaustaviš i već su na radnoj temperaturi ako će se i za to netko hvatati. Osim onih što je Renesis vozio na svojim Formulama jednom. Na njima kad sam htio i zadnji kotač zablokirati nije išlo jer se nisu ugrijale .

SLX nije baš toliko lagana kočnica da se to treba naglašavati kao prednost. Jednako teška kao Code 5 primjerice. Koju opet, ste meni predbacivali kad sam mijenjao kočnice kao čarape, jel.
I naravno da koči, mene je neodzračena zaustavljala sa 180mm rotorom koji sam stalno na kočnici, što ne bi nekoga tko ima 203mm rotorom.

Nik je imao Elixire na Avidovim rotorima, Srale ima Elixire na Hope Saw-u. Jednake su veličine rotori, pa vidite čija bolje koči. Dobro, sad Nikova ne radi , ali kad su radile, jednaku su snagu imale. Obje su kočile kako spada, kad je Elixir ispravan. Da može rotor napraviti razliku može, ali ne od 50%, IMHO.

EDIT:
Baš ću nažicat Sraleta da mi posudi svoj rotor i adapter jedan dan. Ako će moja RX raditi jače da će se to osjetiti na prvi pogled, skidam svima kapu i častim pivom gore da se zakopa ratna sjekira . Ionako imam loše rotore. 2die4 je rekao da su Flame rotori sa Superstara jako loši.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 04.06.2011. u 22:25.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2011., 21:13   #10837
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Zanima me misljenje - da li je naprijed dovoljan rotor od 180 ili staviti 203mm...kocnica XT M775 (a za nazad 160 ili 180)?
Elixiri i 185/160 kobinacija radi tip-top...dok radi

Masa vozaca 95kg.
Staro 04.06.2011., 22:26   #10838
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Koliko se sjećam Nik, ti si probao XT kod frenda. Sjećam se da si to rekao, a onda sam ti kod Adolfovca dao da probaš i RX-icu. Znaš otprilike kako to koči, više-manje.

S obzirom da si se naučio kočiti sa 2 prsta, mislim da će ti 180mm disk biti ok naprijed. Neće kočiti kao Elixir (naglo), ali će te zaustaviti više kao ABS. 160mm komotno iza, nema potrebe za većim.
Staro 04.06.2011., 22:40   #10839
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

@ Vuco SLX je 689g komplet bez rotora (333g Front/ 356g Rear) a code5 je 913,52g (444.52/469) tako da mi se to bas i ne cini isto... Mislim lako za rucicu, al nebres rec da cetveroklipna klijesta sa skoro duplo vecim paknama omaju istu masu ko i dvoklipna, normalna klijesta....Ja nisam ni reko da pljujes po njima, samo da pricas iz svog iskustva, koje...
A apropo nuklearnih fizicara i slicnih naucenjaka, samo sam htio istaknut da jos nisam ni pakne spalio jer sam do tad sa njma napravio kojih 10km po gradu ukupno... Poslije je to ipak druga prica...

Heh, da steta da su Nikove sad tak u banani, jer stvarno bih htio probat dal se osjeti tolika razlika koju sam ja osjetio kad sam na shimanu LX preso na hope-ove rotore sa njihovih original shimanovih... Cudo... Mozda se to tolko na ovom skoku osjeti jer mislim da od shimana jedini rotori koji valjaju su SLX i XT (ovaj novi dizajn, jel) a ja sam imo LX rotore komplet tad... Moze bit da ovo i nije tak velik skok, jer i ti avid rotori su dosta hvaljeni i cak su te stare shimanove i na bikeradaru za test mijenjali njima za bolju snagu tj. to su kao preporucali pod obavezno

@ Nik Znaci imas u biz i protei, tako je, a sta se tice velicine rotora, ja bih na tvom mjestu isao na 203/180 s tim da to uzmes s rezervom jer vidio sam da si se nazifcirao sa centriranjem 180 a sa 203 je to..... Kak da se izrazim a da nebudem prost.... Ha, delikatan posao
Pa cisto da uzmes i to u obzir i ne ostaris prije no sto bi trebao
Staro 04.06.2011., 23:10   #10840
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
Naucija san sta je DH al kontam da imaju bike za DH FullS i HT.
npr. meni je ovo isto DH
http://vimeo.com/7184269

Mislim da cu onda ipak trazit 456 jer san najvise cua u vezi te rame i jos nisan cua negativne stvari. Mislin da ce to za mene bit ok i ako ikad buden tia vecu vilu mogu ic do 160mm. Ako najdem jos koju ramu opet cu se javit a do tad trazim 456
naravno ako vi imate neke prijedloge slobodno javite.

btw. moja rama je isla papa za 600kn tako da sam sad u intezivnoj potrazi rame i ako nista znali ima bit da mi je integrirani headset. Samo neznam skinit donji dio koji je na vili, pokusava san al nisam uspija.

jos jednom hvala vam na odgovorima i savijetima
Sorry, ali ti si se toga Downhilla uhvatio kao pijan plota. To sto je tebi DH nije ni blizu toj disciplini. Downhill ukljucuje skokove i velike brzine, niz veliku strminu. Kad sjedis na DH bikeu, kao da sjedis na chopperu, a to dobro ilustrira ova slika koju ti je srale pokazao. Dakle, osim sirokih gumetina, karakteristika je ogroman hod suspenzija. Tezina 17-18 kg, pa i vise, ako se radi o nekoj staroj krami...
Probaj se provozat sa nekim od ekipe iz BK Krš pa ces vidjeti kako trese i kako ti se jajca stegnu na pravoj DH stazi. Mislim da bi dobro razmislio da li ti to treba u zivotu
Ako mislis sa takvim HT bikeom nesto slicno pokusat - nemoj, jer ces ubrzo morati po novu ramu, a i sebe ces polomiti

Uz to, stavljanje nove vilice veceg hoda ce izazvati promjenu geometrije, tocnije podizanje BB-a, sto ce ti/bi moglo zakomplicirati zivot kod pedaliranja, pogotovo kad pedaliras uzbrdo.

Sretno s kupnjom

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.06.2011., 23:11   #10841
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
@ Vuco SLX je 689g komplet bez rotora (333g Front/ 356g Rear) a code5 je 913,52g (444.52/469) tako da mi se to bas i ne cini isto... Mislim lako za rucicu, al nebres rec da cetveroklipna klijesta sa skoro duplo vecim paknama omaju istu masu ko i dvoklipna, normalna klijesta
SLX je prednja 333g bez rotora (ručica, crijevo i čeljust), a Code 5 je 444g (440 prema službenim podacima Avida kad su na stranici imali još Code 5; ako ćemo gledati podatke od Shimana) sa 160mm rotorom. Makni rotor od 160mm Avidov G2 koji je malo iznad 106g dobiješ istu stvar (G3 je 94g). Code (koji ima podešavanja sva na ručici) ima preko oko 380g bez rotora (554g sa 203mm rotorom). Jedan Saint ima bez bužira i rotora ispod 300g.

Što se zadnjega tiče, što onda reći za Formulu R1 koja je ista kao i svaka druga dvoklipna kočnica pa ima 279g sa 160mm rotorom ? A nema nit karbonsko ništa na sebi ? Ili njihova DH kočnica The One koja ima 308g sa 160mm rotorom, a lakša verzija The One FR ima 346g ? Najteža - RX ima 351g sa 160mm rotorom.
Toj težini se ove godine tek jedva približila Avid XX World Cup, koja službeno ima istu težinu u gram kao R1. Shimano M985 ima ~225g bez rotora, a novi Ice rotor ima 125g u 160mm veličini.

Nije uopće tu stvar koliko ima koja težinu i kupiti što lakše kočnice. Samo velim - nije toliko nevjerojatno da su kočnice iste težine.

EDIT:
Hope rotora ima i u Markoprojektu. Oni uzimaju od Bizmarka. Cijene su im iste. Nego, koliko dođe obična Saw verzija rotora ? Bez floating sredine koja košta 350kn komad ?
Staro 04.06.2011., 23:44   #10842
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Ma ok, ja sam ti dao usporedbu SXL-a i code5 na koje si se ti pozvao a za njih ne mozes rec da su iste mase da ga j...

No anw, ovo ide predaleko, samo sam htio skrenut paznju na rotore i pakne, dijelove kocionog sustava koji su zajedno jednako vazni kao i recimo jedna kociona klijesta ili sama rucica... Nista manje...

Sta ti uopce sad imas ispred? Vise sam se stvarno pogubio u onom tvom redanju kocnica i da, sta si rijesio sa ramom, bas sam sa zmijom neki dan o tome, pa mu nisam znao rec...

Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 04.06.2011. u 23:45. Razlog: tipfeljeri
Staro 05.06.2011., 00:00   #10843
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Ha iste su mase jebiga kad dodaš/oduzmeš rotor. Brojke ne lažu.

Sad sam na Formuli RX naprijed i iza Juicy 3 kojeg trebam odzračivati nakon 5-6 jačih vožnji jer propadne dosta . Razlog je puknuta membrana kod rezervoara. Ali na jesen će ići i RX iza. Kočnica je u rangu XT/SLX-a, čak trunku možda jača, no imam osjećaj da se brže pregrije od istih. Zadovoljan sam poprilično kočnicom, iako je meni Elixir i dalje pojam prave snage.

A što se rame tiče, sve mi teško pričati uopće o tome, ali još je čekam. Obećali su do kraja ovog mjeseca najkasnije. Valjda se netko vozi iz Njemačke do nas na njoj koliko joj treba. Obećali su 2012 godište ramu, no kako izgleda, rama će te godine tek doći do mene. Još ću imati i veselje sa promjenama djelova radi nove rame .
Staro 05.06.2011., 00:03   #10844
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

@the55mic

Nagnjavio sam se s centriranjem De5tr0yerovog 203mm rotora, i odmah mi je bilo jasno u cemu je trik...203mm mi je nekak preveliko tak da sam blize 180/160 kombinaciji pa makar morao jace stiskati rucicu.

XT rotori su povoljnija varijanta od Hopeovih, i sad je samo pitanje dal su i koliko bolji Hopeovi u odnosu na XT - odnosno da li pljunuti pare za njih ili ne.
Staro 05.06.2011., 03:09   #10845
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Zanima me misljenje - da li je naprijed dovoljan rotor od 180 ili staviti 203mm...kocnica XT M775 (a za nazad 160 ili 180)?
Elixiri i 185/160 kobinacija radi tip-top...dok radi

Masa vozaca 95kg.
Inace ti je nepisano pravilo da prednji 203 ide na vilju sa TA (15 ili 20mm) a za vilje sa QR je nekak najsretnije rijesenje 180. Naravno svaka vilja i sa QR je deklarirana na 210mm rotor, ali onda se lowersi poprilično pigaju, sto nikako nije dobro.

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 05.06.2011. u 03:22.
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 11:49   #10846
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Danas sam opalio jedan brzohodajuci trening po Bikci, i ponukan vodicem za Sljeme na Dropbikeu, gdje je opisana ruta u kombinaciji sa Strmopeci u povratku sam navratio na Strmopec da vidim kak to izgleda.

A izgleda odlicno. Na vrh treba dogurati bajk jer se ne zove badava Strmopec. Staza je singlica po grebenu, skoro identicna grebenu koji vodi na 1. stup zicare - malo je gusca suma.

Prekrasna vijugava stazica, ima svega, zemlje, korijenja, kamenja.
Spust je serpentinasti i tu treba tehnicirati sa zakretanjem zadnjeg kotaca...uglavnom super.

Staza sijece Bikcevicevu malo iznad onog izvora u panju drveta, prodje se izvor (popije vode) i singletrackom desno dolje dalje do Pilane.

A evo i prijedloga koju rutu odvoziti - Ruta dva grebena

Leustek do klupica - gebenom na 1.stup - donja postaja zicare - Bikceviceva - Strmopec - Pilana

Posto je Bikca zabranjena za bicikle, rutu treba odvoziti radnim danom

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 05.06.2011. u 12:03.
Staro 05.06.2011., 11:54   #10847
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni je jucer bilo bas bed kaj smo zavrsili na bikci, tak da sam onih 500-600m odvozio sa utegom u zelucu.

Sreli smo jedno 3-4 planinara, usporili skroz, pozdravili i nastavili dalje
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 16:01   #10848
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

destro i ja idemo na sljeme !

u 5 smo na trgu !

ako netko ide, može nas dobiti na mob !

pusa
Staro 05.06.2011., 16:01   #10849
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
last minute: tunel 17:30 danas, ja i Žac idemo. Poooosee svima!
Staro 05.06.2011., 19:08   #10850
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja se nadam da imate lampe
murina je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 19:52   #10851
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Murina, se ti voziš kaj ili si doma ošo ? Kaj ste na kraju odlučili za vilice ?
Staro 05.06.2011., 20:35   #10852
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Nisam se stigao voziti ovih dana, zadnje smo bili na greben i Dotrščinu (kad smo snimili onaj drndavi video)

Vilice su status quo - Marz kod mene, Sherman kod Mica, Pazinjanin ne pita ništa Riješit ćemo to ubrzo, mislim da smo obojica zadovoljni. Trebalo mi je malo duže da skužim podešavanja i odgovarajuće tlakove ali sad je tip-top. Nije dobra po malim neravninama kao ona Tora koja je bila kod mene ali za skokove je predobra. Iako piše da je za AM/FR, mislim da je više FR jer je stvarno milina kako upija jake udarce. Par puta sam sletio ružno, svom težinom ravno na vilicu i ništa, nisam ni osjetio. Veliki gušt mi je voziti, a možda se da još preciznije podesiti za te male neravnine, tako da ne trebam tražiti dalje

P.S. ..a i dobro mu stoji (steerer pilam čim je platim)

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.06.2011. u 20:49.
Staro 05.06.2011., 20:51   #10853
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ja se nadam da imate lampe
Ma kakve lampe

Doduše, 57mica u onim gustim krošnjama, nakon zadnjeg presijecanja ceste, je stvarno jako jako mračna po oblačnom, ali može se.

Dokaz

Kiša gore, kiša dolje, gore smo imali deroute zbog pape, a dolje dio 57mice sa korijenjem je stvarno zahtjevan jer se sve kliže, ali ide nekako, malo usporiti i to je to. Nikov greben za kraj, milina. Nazad kroz grad kroz policijsku blokadu
Staro 05.06.2011., 21:05   #10854
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

A jesi čuo za ono da treba dodat gas kad se kliže Zaebavam se, znam kako je
Staro 05.06.2011., 21:26   #10855
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo da podjelim današnju rasturačinu sa vama..
Nakon 6-7 godina sjeo sam na biciklu (posuđenu, dobra montica, cifra oko 2500-3000kn) i frend i ja napravili 24km, 35% asfalt, 65% žešći makadam..
Sic je katastrofa, uzak i tanak, bolje da sam sjedio na *urcu nego na tome, sad mi guza doslovno otpada i jedva čekam leć i učit za ispit..
Kako inače povremeno treniram/vježbam ovo mi nije bilo nešto zahtijevno ali, ponavljam, guza me jako boli
Pored toga bole me i noge/bedra i to dosta..
U srijedu ako nebude kiša ponovit ćemo ovo..

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 05.06.2011. u 21:32.
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 21:43   #10856
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Otvrdne guza, kasnije nema tih problema
Staro 05.06.2011., 22:16   #10857
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Netko od vas je bia pita koju biku da uzme Konu Blast delux ili neku drugu, nemogu sad nac tko je pita.
Uglavnom prijatelj mi prodaje Konu Blast stara mislim po godine ako i toliko za 3000kn
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2011., 22:52   #10858
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

jako lijepa vožnja !

a, one siglice po grebenima bi mogao vječito voziti ! (i onaj na devetki pred kraj)
predivno !
greben je bio ok, nije bio mokar.
jako lijepa vožnja, kiša je malo sraćkala ali je bilo sve superiška !

Staro 05.06.2011., 23:15   #10859
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
A jesi čuo za ono da treba dodat gas kad se kliže Zaebavam se, znam kako je
E, naš šta, u par navrata sam se malo ipak scimo kolko brzo idem a uvjeti nisu bajni pa sam usporio. Na kraju sam i previše stiskao kočnice jer su me šake malo bolile, al sve 5.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
jako lijepa vožnja !

a, one siglice po grebenima bi mogao vječito voziti ! (i onaj na devetki pred kraj)
predivno !
greben je bio ok, nije bio mokar.
jako lijepa vožnja, kiša je malo sraćkala ali je bilo sve superiška !

Singlice su i meni mrak, pogotovo malo tehnički zahtjevnije.

Sljedeći put moramo birat kad siđemo s ovog grebena onaj putić kojim smo se popeli pored donje postaje žičare
Staro 06.06.2011., 00:29   #10860
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

ne, nego biraj ovo: popneš se malo desno i nastaviš singlicom ravno do tunela, imaš track negdje prije, kad smo bili Srale, Mic i ja. Odlična stazica. Prema žičari je prekratko (iako je dosta strmo pa zove )
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno