|
![]() |
#10801 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10802 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() ![]() Veceras smo dobili ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10804 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas juha i nekakva pizdarija, našla žena recept na netu pa hoće probati...kakti se na velike šnicle stavi svježi sir, buđola, gljive. Zarola i ispeče u pećnici...bumo vidjeli kaj bude iz toga ![]() Šalata-matovilac. Za desert ostatak pite od jabuka.
![]() |
#10805 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Danas za ručak bude goveđa juhica sa taranicom. Govedina sa hrenom. Pohane male bocice od pilečih krilaca i bjelo meso, riža sa šampinjonima i cikla. Za desert oblatne nafilane kremom od mađarice. Edit: Došlo je do male promjene plana nakon pojedenog ručka i deserta. Žena je odlučila napraviti breskve u lisnatom. ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 04.11.2007. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10806 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
moram ja već jednom probati napraviti te breskve u lisnatom ![]() ![]() danas za ručak: piletina u umaku od senfa, njoki i crveno zelje na salatu desert: banane s nutelom ![]() sad si pijuckam jedan gin tonic ![]() btw, ako se nadjete na velesajmu dođite me posjetiti jer ću ja visiti tamo po cijele dane ![]()
![]() |
#10810 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jedem nutelu. žlicom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10812 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() inače, ne volim slatka pića (osim pina colade s čokoladnim mlijekom ![]() @ buguca - ma da? gdje si to vidjela? u nekoj pekari njihovoj? baš prave breskve (ne pekmez) ? ![]()
![]() |
![]() |
#10813 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, vidla sam (i kupovala) to kod njih u onim kioscima njihovim. Konkretno, onaj na okretištu u Dubravi, ne bih znala di su Klarini kiosci ovak iz glave. Jelc? AMD? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10814 |
Super Moderators
|
![]() |
#10815 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
cevapi (sa lukom -koje cudo -->
![]() Na koncertu je bilo je prejako ,samo cu to rec ![]() Ned-Putovanje na poznatu lokaciju ,vecera kroasani sa sunkom i pisanje izvjestaja zderonjama ![]() Ekipa evo i mene sa puta
Bio in da Bosnija grad sa imenom Zenica Sri-Krenulo se na put ,kisa uzasna ,radovi na putu ,jeo sirnicu....,dosli za 9 sati (inace mi do tamo ima 366km ,ali pola brda se odvalilo i radovi na putu ,detalje bolje ne pitat ![]() Dan prvi gotov ![]() Cet-kroasani sa sunkom ,iso gdje se taj dan ide ,rucak cevapi (+ luk ofkors ) ,vecera -ista stvar Pet-kroasani sa sunkom ,shoping ,baka spremala ribu ,kuglana ,vecera vec poznata (cevapi + luk) Sub-Dan koncerta (Deep Purple) ,puding ,baka spremala piletinu ,hodanje po Sarajevu i spremanje za koncert (u prijevodu) --> cevapi (sa lukom -koje cudo ![]() Na koncertu je bilo je prejako ,samo cu to rec ![]() Ned-Putovanje na poznatu lokaciju ,vecera kroasani sa sunkom i pisanje izvjestaja zderonjama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10817 |
Super Moderators
|
Pa, nije to loše...otići na Deep Purple i usput se usvinjit ćevapima i pivčugom ![]()
![]() |
#10818 |
________
|
cijena ~10kn -->
Ostala pica: Kola ,neki "prirodni" sokovi i reb bullCijene: Sokovi ~8kn ,Red Bull ~16kn Sastav pive na koncertu
3/4 pjene ,malo vode iz pipe i tu i tamo koja kap bezalkoholne pive Sve to u plasticnoj casi -->cijena ~10kn Ostala pica: Kola ,neki "prirodni" sokovi i reb bullCijene: Sokovi ~8kn ,Red Bull ~16kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#10821 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#10822 |
________
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10823 |
Super Moderators
|
![]() |
#10825 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
malo sam se "podložio" prije spavanja: juha sa rezancima, krumpir, cikla i pohano meso, knegle od šljiva, i za desert čokoladne napolitanke...sad to sve skupa zalijevam sa cocktom...imam i puding...al ne bude niš od njega, hoću mirno spavati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10826 |
Super Moderators
|
Ja imam dijetnu večeru. Sir, vrhnje i malo suhe kobase...
![]() |
#10827 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemorate vjerovat ali meni zena veceras spremila pizzu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10828 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10829 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cca 5kg matterijala ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10830 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|