|
![]() |
#1051 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nedavno sam kupovao nećakinji jedan item i stavio sam njihovu adresu. Item nije stigao, dobio sam refund. No sad kad gledam detalje, kod adrese mi umjesto Croatia, republic of piše Invalid. Već sam im ranije naručivao i u detaljima tih transakcija piše sve normalno. Što se tu dogodilo?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
@Rawen Vjerojatno je samo rasprodano. Ugl. nema brige s tim, osobno mi se to desilo 10-ak puta, pricekaj rok u kojem mora biti dostavljeno, ako ne bude, ista je procedura kao i sa svakim drugim. (prvo kulturno PM sellera, a ako je ovaj grbav, claim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@simba Možda su imali previše claimova/kašnjenja iz HR pa su odustali od daljnjeg slanja.
![]() |
#1055 | |
Guest
|
Citiraj:
dok recimo one sitne mrvice ali baš sitne teže usisva skorom pa nikako ![]() ja sam više to kupio iz fore da mogu mačke usisavati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1056 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala obojici na odgovoru. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#1058 |
Guest
|
Pozdrav Zanima me par informacija. Do kraja ovog tjedna ćemo ići u kupovinu leće za projektor kaj košta 1.000 kuna. Sad, koliko sam skužio po http://www.carina.hr/Carina/Carinski...Posta.aspx#P18 Bilo da gledam fotoaparate, odnosno monitore i projektore carina ne bi trebala iznositi niš. Da li onda na to ide samo PDV? Također, ako netko ima informacije o tome kakav je postupak i da li se ikako razlikuje kada se uzima na R1 (pošto je malo teže kao fizička osoba pravdati takve iznose za firmu). |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
No kako sam već na sve poštarine i troškove carinjenja popušio 800kn i sada moram dati 160kn da bi preuzeo paket, nije da ću biti u nekom plusu, ali barem ću si povratiti dio ili sav uloženi novac. Već sam skroz zaboravio za to dok danas nisam u sandučiću vidio žuti papirić ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
|
Kupio i platio za šogoricu vjenčanicu preko ebaya i sad mi seller kaže da mora slati dhl-om pošto ide u Hrvatsku. I hoće da uplatim još 15 funti. Nigdje u oglasu ne piše da ima dodatnih troškova ili da se kontaktira prodavač u vezi poštarine, već se samo može odabrati free shiping za standard i economy shiping za 10$ ili funti. Ko tu koga. Jel mi taj dhl gura zbog tracking numbera ili me oće ogulit za još 15 funti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1062 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=226 Citiraj:
gle, to sve stoji, no, evo, ako je to ovaj seller, meni je ta haljina stigla i sogorica je bila ful zadovoljna ... i ja sam mu malo nasrao i ukazao na pravilo , pa smo se nasli negdje na pola puta, malo sam mu jos nadoplatio, no mislim da mi je na kraju poslao obicnom postom ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Zato probaj Kineza nagovoriti na standard ili eventulano taj economy shipping, bez ikakvih DHL-ova ako je moguće. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Pozdrav -->
Kupio sam dvije ove svjetiljke. Nakon što su stigle sam stavio bateriju u jednu, upalio je i samo se nešto iz nje izdimilo i nije radila. Dok druga radi normalno. Kontaktirao sam sellera, i poslao mu video gdje se vidi da jedna ne radi. I ustanovljeno je da je otišla LED glava. On meni javlja da mi može poslati LED glavu ali ako ja njemu pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam odbio jer ipak je on meni poslao neispravnu i rekao mu neka mi besplatno pošalje. I počne on muljati da bi ja morao njemu poslati natrag svjetiljku, ali da zna da je poštarina skupa pa neka mu ja ipak pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam opet odbio platiti i pitam ga kako sad on želi 3$ za poštarinu ako piše da je besplatna poštarina, te kako je moguće da u ponudi ima stvari u vrijednosti od 0.99$ sa poštarinom ako poštarina košta 3$. Te da mislim da mi on želi naplatiti tu LED glavu. I sad se opet on javlja ako želim nešto kod njega kupiti, pa da će mi on poslati LED glavu sa tim itemom kojeg kupim. Samo to mi je sumnjivo jer pitanje kad će doći taj item. Do onda će već proći rok za prijavu na Ebay. Što da napravim? Da mu zaprijetim da ću rađe dat 6$ i kupiti svjetiljku kod nekog drugog, nego da dam njemu 3$ da me tu mulja. I naravno da ću mu ostaviti negativni feedback i prijaviti ga Ebayu.? Ili da ga samo prijavim Ebayu? Ako ga prijavim kakve su šanse da mi besplatno to pošalje ili dobijem povrat novca? Pozdrav
Kupio sam dvije ove svjetiljke. Nakon što su stigle sam stavio bateriju u jednu, upalio je i samo se nešto iz nje izdimilo i nije radila. Dok druga radi normalno. Kontaktirao sam sellera, i poslao mu video gdje se vidi da jedna ne radi. I ustanovljeno je da je otišla LED glava. On meni javlja da mi može poslati LED glavu ali ako ja njemu pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam odbio jer ipak je on meni poslao neispravnu i rekao mu neka mi besplatno pošalje. I počne on muljati da bi ja morao njemu poslati natrag svjetiljku, ali da zna da je poštarina skupa pa neka mu ja ipak pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam opet odbio platiti i pitam ga kako sad on želi 3$ za poštarinu ako piše da je besplatna poštarina, te kako je moguće da u ponudi ima stvari u vrijednosti od 0.99$ sa poštarinom ako poštarina košta 3$. Te da mislim da mi on želi naplatiti tu LED glavu. I sad se opet on javlja ako želim nešto kod njega kupiti, pa da će mi on poslati LED glavu sa tim itemom kojeg kupim. Samo to mi je sumnjivo jer pitanje kad će doći taj item. Do onda će već proći rok za prijavu na Ebay. Što da napravim? Da mu zaprijetim da ću rađe dat 6$ i kupiti svjetiljku kod nekog drugog, nego da dam njemu 3$ da me tu mulja. I naravno da ću mu ostaviti negativni feedback i prijaviti ga Ebayu.? Ili da ga samo prijavim Ebayu? Ako ga prijavim kakve su šanse da mi besplatno to pošalje ili dobijem povrat novca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Reci mu da za jednu lampu ne zelis platiti 8.67$ kaj ti on nudi, da ima drugih jeftinijih, a bogami ni postarinu koja je 5x skuplja od lampe, te da ti je draze ostaviti zasluzeni feedback ![]() Jos se pozovi na to da laze u opisu predmeta: Average lifespan 100000 hours (0 nije ni blizu 100000) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
On ti ide na ruku. Inače bi mu ti trebao vratiti taj proizvod (poštarina 200kn) pa ti on pošalje novi. Naruči neki najjeftiniji proizvod od njega opet. I poslati će ti glavu.
![]() |
#1069 | |
Premium
|
Radi se o ovom haljini Ne piše ništa u oglasu o dodatnim torškovima piše 4-5 tjedana za rad na haljini i 10-15 dana shipping Sad mi je opet odgovorio na mail i kaže da je kad ide dhl-om onda ta brzina dostave, a ako ide običnom poštom onda je 35 dana. Znam da se preporuča nište uplaćivati što nije preko ebaya, ali sad sam mu uplatio već za vjenčanicu i lik me ucjenjuje sa vremenom dostave. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
|
Pozdrav
Kupio sam dvije ove svjetiljke. Nakon što su stigle sam stavio bateriju u jednu, upalio je i samo se nešto iz nje izdimilo i nije radila. Dok druga radi normalno. Kontaktirao sam sellera, i poslao mu video gdje se vidi da jedna ne radi. I ustanovljeno je da je otišla LED glava. On meni javlja da mi može poslati LED glavu ali ako ja njemu pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam odbio jer ipak je on meni poslao neispravnu i rekao mu neka mi besplatno pošalje. I počne on muljati da bi ja morao njemu poslati natrag svjetiljku, ali da zna da je poštarina skupa pa neka mu ja ipak pošaljem 3$ za poštarinu. Ja sam opet odbio platiti i pitam ga kako sad on želi 3$ za poštarinu ako piše da je besplatna poštarina, te kako je moguće da u ponudi ima stvari u vrijednosti od 0.99$ sa poštarinom ako poštarina košta 3$. Te da mislim da mi on želi naplatiti tu LED glavu. I sad se opet on javlja ako želim nešto kod njega kupiti, pa da će mi on poslati LED glavu sa tim itemom kojeg kupim. Samo to mi je sumnjivo jer pitanje kad će doći taj item. Do onda će već proći rok za prijavu na Ebay. Što da napravim? Da mu zaprijetim da ću rađe dat 6$ i kupiti svjetiljku kod nekog drugog, nego da dam njemu 3$ da me tu mulja. I naravno da ću mu ostaviti negativni feedback i prijaviti ga Ebayu.? Ili da ga samo prijavim Ebayu? Ako ga prijavim kakve su šanse da mi besplatno to pošalje ili dobijem povrat novca? |
Pozdrav
![]() |
#1074 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Misliš sellere. ![]()
![]() |
#1075 |
Premium
|
Sellere da ![]() Ma tako i ja, ali eto, već 4 itema uzeo od ovog gore navedenog, pa eto, javim ako sve dođe i bude u redu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
Pratim i jedne i druge, ali dosta stvari je ipak jeftinije iz .uk A ukoliko nešto bude jeftinije na .com onda uzmem preko "njih". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Premium
|
Pa u biti i imaju, ukoliko se radi o istim shopovima.. Eventualno je veci izbor na .com, ali ono sto sam ja do sad kupovao (a tek sam od nedavno u ovim vodama), svaki od tih itema sam provjerio i na .com, i bili su iste cijene ili skuplje nego na .uk, ali opet, u istim shopovima je ista cijena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
@Omerta Stavi koji primjer cijena itema koje si gledao .co.uk vs .com. |
![]() |
![]() |
|
|