|
|||||||||||
|
|
#1051 |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
|
|
|
#1052 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1053 |
|
|
hc mod je mene ko igrača uništio, usporio sam igru počeo kampat, i aim je otišao. Soft je više balanisran, iako znam da je frustrirajuće gađat ljude dugo i pola metaka da još ne registrira, ali kad sam se prebacio na soft preporod. šalio sam se gore malo, znam dosta ekipe šta je radi obiteljskih prilika prešlo na konzole, lakše i jeftinije, a i zavale se doma i opuste. ja nemrem, tj. složio sam si doma komp i tv hdmi kabal i sve je spojeno u 3 ekrana, prebacujem se po potrebi, no opet radije sam na pc. btw, vhs je zlo i treba neerf, sva oružja trebaju recoil. ovo su sad laseri na pc, na konzolama je još 30% manje recoil, mogu mislit kako utrenirana ruka na gamepadu + aim assist i smanjen recoil siju strah.
|
|
|
#1054 |
|
Registered User
|
A prije smo igral RUSH pa je objective igra bila fenomenalna. HC je stvarao tu neku discipinu. Sad vjerovatno i ne bi imao nekog smisla. Ja sam za brz TTK ali da, BF6 obara jako brzo ljude. Koristim i dalje TR7 jer mozda ima najjaci recoil pa je zabavnije. Kad uzmem od nekoga SMG, dozivim šok. Battlefield 5 beta i V1.0 je imao najbalansiraniji TTK. Sve do V5.0 sranja. Al dobro, sve je to sad totalno nebitan problem u situaciji kojoj je BF6. Nadam se da ce jadni developeri dobiti malo para da naprave jos jednu nebitnu mapu za ljeto.
|
|
|
#1055 |
|
|
pa da, hc možda prije da, ali sad to više nema smisla kad te neka oružja obrišu i za 0.150 sekunde, tako da reaction ti ništa ne pomaže. tr onda ubija šta do 30m jednim metkom. taj realizam možda arma, možda insurgency, ali ovo, di nema recoila, lol. ttk i ttd moraju biti sinkronizirani, i tu je bf imao oduvijek problema.
|
|
|
#1057 |
|
Registered User
|
A ne zelim ja HC zbog brzeg TTK, vec nema spotinga, mini mape, regeneracije HP, hit direction, zbog friendly fire. ![]() Atmosfera je znala biti fenomenalna da se tesko vratiti na normal mod.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|