|
![]() |
#1052 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Milan VS Tottenham Valencia VS Schalke Arsenal VS Barcelona Roma VS Shakhtar Donets Prognoze? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1055 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Četri keca ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Pod naletima kopita zla
|
E chelsea chelsea...ak ostanete među prvih 6 bude bilo dobro. ![]() I evo ga u 93min penal za Fulham... Obrambeni igrač od 30 milijuna funti je napravio penal, a napadač od 50 milijuna funti nije napravio ništa. Čech brani! ![]() 0:0 Fail. ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koje papčine ovaj Fulham...fulat penal u zadnjoj minuti tekme ![]()
#1060 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne znam koji im je qurac bio da su kupili onu španjolsku curicu. Ima tisuću boljih napadača ali ne... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1061 |
Super Moderators
|
Onaj Torres vam je panj i pol ![]() Nije bogme ni ovaj Dempsey bolji, prosut samo tako tri boda...
#1065 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Chelsea je ušao u sezonu kao po meni najjači klub i igrali su sjajno dok nisu upali u krizu. Ma nemogu oni bećarit i karat okolo a sutra imaju utakmicu... Još da oni šaraju okolo oni među sobom praše. A Torres bi mogao biti novi Shevcenko jer ga ozljede baš ne zaobilaze. |
![]() |
![]() |
#1069 |
Pod naletima kopita zla
|
Kako me nervira ovaj gattuso. Dao bi mu već tri žuta do sada! Niko ide unutra. ![]() Evo bahatom smradu žuti karton. Stvarno SRAMOTA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TOO TOOO TOOOOOO TO TO TO PONIŠTI IM! Kako mi je drago! Isuse bože cvjetam! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.02.2011. u 22:42. |
![]() |
![]() |
#1070 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
cvjetam i ja, bas mi je cudo kako nisu zabili u 90+ kumpirasta govna. + onog flaminija bi bana for life, prvo na van der vartu start u prvom poluvremenu isto 2 noge nepotrebno uz aut, i corluka u drugom, pa deset šamara bi mu zalipia |
![]() |
![]() |
#1073 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovaj gatuzo je trebao dobit bar 2 crvena, govno bahato. A ovaj start na čarliju sa đonom dvije kopačke je za ništa osim za crveni, a lik se još bahati tamo. Tako mi je drago kaj su izgubili. Ma u biti drago mi je svaki put kad talijani gube ![]()
#1074 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Joj sto mi drago ,to je nesto nenormalno.Nisam davno bio sretan kad netko izgubi. Inace ne volim talijanske ekipe uopce,i skoro pa sam ravnodusan kad su te ekipe u pitanju,ali ovaj danasnji Milanov poraz me puno vise usrecio nego Tottenhamova pobjeda. |
![]() |
![]() |
#1075 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Slabo milan danas, stvarno slabo Inace sam mislio da se Gattuso smirio malo, i ne radi vise divljacke startove, ipak je vec u godinama . Ipak mi je drago da je Totenham srusio Milan, iako sam navijac Milana. Mozda se opamete i krenu malo osvjezavat ekipu, a ne kupovati tamo neke stare panjeve poput Van Bommela, Yepesa, Legrottaglia |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
#1078 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj je to s Milanom i njihovim vizijama? Pa Flamini je nekad bio dobar dečko u Arsenalu, ni Ibrahimović nije seljačinski šutirao suigrače na treninzima u ostalim klubovima. Za Gattusa se zna da je oduvijek i krvnik i živčan po prirodi, ali ovo, OVO, to još nisam vidio. Kad je Modrić ulazio, prekrižio sam se, jer sam mislio da će za 2 minute morat sa crijevima u rukama napustit teren kakva je situacija bila kad je ulazio. Strašno i duugo neviđeno, mora bit sankcija dodatnih poslije tekme. GG Tottenham!
#1080 |
Super Moderators
|
Gattuso je panj i pol, baš sam pogledao sad na Novoj-taj je radio sranja i nakon zadnjeg zvužduka, naguravao se na silu se htel pošorat sa nekim (nisam skužio tko mu je bil na meti) ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|