|
![]() |
#10711 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10712 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Našao sam hranu za sebe. ![]() Police i piletina na mrvici ulja u zepteru. Krumpir je na takav način jestiv bez soli isto kao i piletina. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10713 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni pole nisu jestive bez vrhnja ili speka gore... ![]() Danas smo u skoli imali svojevrsni interni sajam povodom dana plodova zemlje. Moj razred je pekel palacinke, imali smo protvan zapecenih, veliku kutiju pohanih i 7-8l smjese. Fila: nutella, krasexpress, med, pekmezi, sladoled. Sve se pojelo. Jedni su imali prosjecan cobanac, kulen, spek, ajvar... Da ne spominjem tone kolaca i peciva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10714 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jedva dišem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10715 |
Moderator
|
Ja sam smazao tanjur kokošje juhice sa taranicom, naravno neslana, ali bila je OK kad sam ju dobro zapaprio. Nakon toga dvije pastrve uvaljane u kukuruzno brašno i prelijane sa puno češnjaka i peršina, malo pokapane sa limunom. I to je bez soli čist OK. Prilog kuhani krumpač sa češnjakom i peršinom. Čisto sumnjam da ću ovak smršavit, ali tlak ću normalizirat. ![]()
![]() |
#10716 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja idem sad svirat na feštu, a čul sam da restoran ima dobar meni....odojak s ražnja, čevapi, roštilj, i ostalo miješano meso...naravno da se tu broji i purica s mlincima, pohano s krumpirom...itd...ide tko s menom da kable namotava? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10717 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Zderonje sa problemima: tlak, secer itd Ja bi isto morao na dijetu, tlak mi je bio pred neki dan 115/80 ![]()
![]() |
![]() |
#10718 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Meni je tvoja žena danas rekla ovak-kuham mu pileću juhicu i pečem ribu a seronja bu se ziher našel sa Hammom i poŽderal nekaj masno... ![]() Dobro, nije rekla ovo o Hammu nego da ideš po donacije ali dođe na isto ![]()
![]() |
![]() |
#10720 |
Super Moderators
|
Ja sam danas bio na suhoj hrani...paradajz-juha i tost sendviči. Večera dijetna-malecki komadić adidasa i sir i vrhnje.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 28.10.2007. u 00:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10721 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10723 |
Super Moderators
|
Izvadio sam danas "komadić" carskog mesa iz škrinje i upravo se spremam za soljenje ![]() Da se fino napaca do sutra... Brijem da bi sutra (ups...danas) mogao za promjenu umjesto krumpača maznut mlince uz to, onak na masti od pečenja ![]()
![]() |
#10725 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10727 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10729 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Za obed : pohani šnicli od buta, povrtnica na salatu s grahom i bučinim uljem, kokošja juhica za početak. Žuja se hladi...
![]() |
#10731 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#10732 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Radi se žuljba pa sam se sjetio odmah Panorame i žute mrkve...naravno u drugom loncu se posebno kuha kiselo zelje... Buncek sam već napol očerupal dok žena nije skužila da ostavljam masne otiske po kući ![]() Za danas-juha, carsko meso i mlinci. Fresssh se hladi ![]()
![]() |
![]() |
#10734 |
Moderator
|
Moj neslani ručak. ![]() Pileća juhica. Opet dobro zapaprena. Picek mariniran sa paprikom, senfom peršinom. Uguran u vrećicu za pečenje i pečen u vlastitom soku. To i nije bilo tak loše. Prilog mlinci i cikla. Sve u svemu najel sam se. ![]()
![]() |
#10735 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mene danas čeka mesna štruca - sa cca 6% kruha unutra kao vezivo sredstvo. Ne volim kad mi kruh uzima mjesto mesini ![]() Uz to ide pire krumpir i Endivija zelena salata. Pije se Heiniken da se lakše sve potjera niz grlo. Desert se sastoji od kavice dok draga peče US palačinke ( malko drugačiji recpet i deblje su ), koje se poliju sa pčelinjim medom. Tek toliko da zavara želudac na par sati do večere ![]() Tko će dočekati ručak hebemu sto >< Mesna štruca joj je remek djelo vrijedno svakog žderonje. Kvragu, sad sam ogladnio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10737 |
mrzi zimu
|
paske, daj čitaj malo topic i nemoj trljati amdejcu sol na ranu ![]() ...klopala sam neku junetinu na saft i knedle od kruha...plus crveno zelje na salatu :good:
![]() |
#10738 |
Moderator
|
Ma jedem ko Zver. Danas opet piletina napacana sa senfom bez soli, a nakon toga sam na maščobu gdje se je pekla piletina ubacio šaku šampinjona. Maloprije sam popapal samo dvije palačinke sa marmeladom i rekao sam dosta. Mislim koji sam karakter. Danas sam podigao nalaze krvi i nebi vjerovali da su mi nalazi ko u curice. ![]() Nemam šečer, kolesterol. Nije mi povišena Gamma gt. Natrij (sol) u granicama normale. Krvna slika zapreporuku svakome. ![]() @Paske Tak me hraniš na forumu, sram te bilo, škrtac prigorski. ![]() Zaboravil sam te nazvat. Kaj je sa onim našim dealom, tj. sponzorskim ugovorom. Kaj je veliki cheff odlučil?
![]() |
#10739 |
Super Moderators
|
Ja sam zadnja dva dana uredno na grahu i zelju ![]() U grahu su se kuhale dvije velike šarf kobase, u zelju kožice od špeka i šunke i nekaj suhog mesa i špeka. Buncek se kuhao posebno sa strane ![]() Za večeru budem probao onaj Karavan za mazanje da vidimo jel to valja kaj...
![]() |
#10740 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|