|
![]() |
#10561 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10562 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10563 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10564 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
dobro izgledaju te lignje hamm ![]() ...bbolesna sam ![]() ![]() jelc, kaj se ta tvoja prehlada širi preko interneta? ![]() kad dodjem doma mislim da cu si neku juhicu skuhati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10565 |
Pod naletima kopita zla
|
@flare.da mrak izgledaju ![]() ![]() glavno da sam ja sit..odo popiti kolu i zapaliti pljugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10566 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad sam se najeo ko svinja, sarme i krumpira, al mislim da bi bilo još mjesta za te lignje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10567 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ja sam tek jučer izgmiljio van i to na silu jer mi je riknula prža. Danas sam po kazni morao u Getro pa sam si dovukao sušenog sira, prešane jezike, graničarsku, fetu...a za večeru ogromnu šnitu junećeg vrata kojeg budem hitio na električni roštilj. Usput sam uzeo i materijal za juhicu (juneće mišiće, ramstek)+komadić od dvije kile carskog da mi se nađe ![]()
![]() |
![]() |
#10568 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam bio bolestan, ali sam ostao na čajevima... uglavnom za nevjerovatnih 18kn u superkonzumu se dobije 25 filter vrećica baš ovog brutalno finog čaja http://en.wikipedia.org/wiki/Earl_Grey_tea made in london, sa onim pravim mirisom kakvog sam doživio kad je stara prije xx godina iz londona dofurala real earl gray. šolju u mikrovalnu, čaj nutra, šećera po želji, pol deci mlijeka i english man begins ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10569 |
Moderator
|
Ma kaj pričaš Syss. Kakvi uvozni čajevi. Pa imamo mi domaću medicinu. Za gripu i prehladu treba jesti špek i luk. Zaliti sa gemištom jer bude jamnička malo nagrizla i pročistila grlo. Nakon toga skuhati rakiju. Pola pola sa žličicom do dvije šećera. Kad se malo pohladi popiti Bayerov aspirin sa šalicom kuhane rakije i zamotati se u krevet da se dobro preznoji. Za prehlade i gripu treba tri puta dnevno pojesti po žličicu meda koja se kombinira sa propolisom. Dobra je kombinacija čaja od žalfije, sljeza crnog i bjelog, lipa, kamilica, vrbova kora i šipak zbog boljeg okusa i C vitamina. Za dizanje imuniteta dobro je uzimati matičnu mliječ. Skupa je ali vrijedi svake lipe.
![]() |
#10570 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dobro to sve dela kad si bolestan... ali ja gore pričam ovak navečer uz surfanje, cigaru i cookies. inače ne pijem kavu nikada. zapravo ovo ljeto sam kod susjeda zveknuo malu travu i tursku sa šećerom... bilo mi je loše od podneva do navečer kad sam presjekao sa 2l vina ![]() jao žalfija... ispirao sam s njom upaljeni umnjak, puuuuuuuuuuuuuuke okus (doduše u malim količinama ide dobro uz "vrhnjaste" umake, tjesteninu i tako). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10571 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sunce vam vaše ![]() Ja radim, nema me cijeli dan a vi tu o meni cccc ![]() Ne znam kaj bi rekao Bugica, sljedeći put snimamo film (vi si mislite ![]() ![]() I da nisam slušao Whitea nego Santanu ![]() I da, da ne zaboravim, Bugica idemo mi opet na kebab ali ne zbog druženja nego zbog kebaba ![]()
![]() |
#10572 |
Super Moderators
|
Meni nije bilo bolje dok se nisam počeo lječiti kuhanim vinom. Ozbiljno. Mam sam živnul ![]()
![]() |
#10573 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10574 |
Moderator
|
Pošto sam bio jako dobar žena me je iznenadila sa ovim parfemom od 100 ml.
![]() |
#10575 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad bi te i Hrvoje zavolio.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10576 |
Super Moderators
|
![]() |
#10578 |
Moderator
|
Danas bio na cugi i klopi u medi u Adžijinoj. Vidio Hamm-a, peder nije htio pozdravit, a pivom bi ga počastio, al nek mu bude...Sigurno se udružio sa Bugicom... Uglavnom, danas pojeo prvi feferon u životu i definitivno nikad više. Klopa u Medi odlična, što više reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10584 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10585 |
Pod naletima kopita zla
|
pa za kojim si stolom bil? nisam te vidjel ![]() to mora da je zbog ovog: http://www.imagesforme.com/images/8593DSC00677.JPG ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10587 |
mrzi zimu
|
decki, jucer sam jela nesto na sto ce svaki pravi zderonja sliniti lisnato tijesto punjeno kulenom i sirom ![]() jaaaako, jaaaako fino (pogotovo uz neku cugu ![]() meni je puno bolje nego u petak (izgleda da je to bilo nesto od onih 24 satnih viroza ![]() upravo mi se dinsta luk za juneći saftić...uz to ću napraviti njoke ![]() Zadnje izmijenjeno od: flare. 14.10.2007. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10588 |
Pod naletima kopita zla
|
isuse koja agonija..vratio sam se jutros u 4 doma s koncerta od đubriva ![]() u romaji (pekara) sam maznul prvo burek meso a onda burek sir..kada sam se zbudil (4h poslije) maznul sam dva sendviča od kulena i sira stara je napravila faširance punjene sirom uz to bu naravno išel pire krumpir + sos od šampinjona te neizostvna nedjeljna pileća juhica |
![]() |
![]() |
![]() |
#10589 |
Super Moderators
|
![]() |
#10590 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|