Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Danas, 12:33   #10351
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Pa trebalo bi ti biti lakše, dionice jesu kockarnica osim ako nisi insider. No u kockarnici bar u teoriji znaš koeficijente koji su protiv tebe, na burzi ne. Bez obzira na to, živcirati se sada zbog nečega što nisi napravio prije godinu, dvije, tri, nebitno, je isto kao živcirati se zbog toga što jučer nisi uplatio brojeve lota koji su danas izvučeni
Isto sam gledao Intel kad je bio oko 20-ak dolara i bio sam 99% siguran da je to dno i da sad treba uletit u to full al opet to nisam napravio, precijenio sam šansu da će ga država pustit niz vodu i sl. Jebiga. Lako je naknadno bit pametan.
Druga stvar je, što da si i kupio? Kad bi prodao? Misliš da bi čekao baš do sad kad je 80 ili koliko je već? Ili bi prodao na 30 sretan sa tim profitom pa se sad dodatno živcirao jer si prodao prerano. Ili ne bi prodao uopće još pa možda dočekao kakav dot com crash koji će ga spustit na 5 dolara
Nema ti nikakvog smisla živcirati se oko toga, kao da se živciraš što ne vidiš u budućnost.
dionice nisu nikakva kocka - samo ljudi naprave od njih kockanje.
svi smo znali sta je AMD napravio sa ryzenom trece generacije - brokeri i market nisu svemoguci i da znaju kako ce nesto uzurpirati trziste i na koji nacin. ja sam tada ubacio u AMD i mila majka. tech stockovi nisu energy i infrastructure, tako da se moraju pratiti. Ali ako ces upasti u wallstreetbets i uplacivati u penny stocks, onda sretno kockanje

ja sam bio uvjeren da je intel izgubljen, ali sam propustio shvatiti da USA jednostavno NE SMIJE dopustiti da propadne. on je jedini proizvodjac chipova koji koliko toliko zadrzava kompletnu vertikalu proizvodnje..od dizajna samih chipova, proizvodnje do integracije i prodaje svojih proizvoda. Spacex i tesla se tu priblizava, ali oni imaju to samo za svoje potrebe - za sada.

uglavnom, AMD je tek zadnje dvije godine u prici velikih market fondova, cak i kad je intel gubio svaki kvartal serversko trziste oni su govorili o najavama intelovog CEO-a u pohvalnom tonu dok smo mi sami na forumu znali koliko prodaje maglu.. od 2019 ulazem u AMD i nastavljam dalje

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na