|
|||||||||||
|
|
#10351 | |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
svi smo znali sta je AMD napravio sa ryzenom trece generacije - brokeri i market nisu svemoguci i da znaju kako ce nesto uzurpirati trziste i na koji nacin. ja sam tada ubacio u AMD i mila majka. tech stockovi nisu energy i infrastructure, tako da se moraju pratiti. Ali ako ces upasti u wallstreetbets i uplacivati u penny stocks, onda sretno kockanje ![]() ja sam bio uvjeren da je intel izgubljen, ali sam propustio shvatiti da USA jednostavno NE SMIJE dopustiti da propadne. on je jedini proizvodjac chipova koji koliko toliko zadrzava kompletnu vertikalu proizvodnje..od dizajna samih chipova, proizvodnje do integracije i prodaje svojih proizvoda. Spacex i tesla se tu priblizava, ali oni imaju to samo za svoje potrebe - za sada. uglavnom, AMD je tek zadnje dvije godine u prici velikih market fondova, cak i kad je intel gubio svaki kvartal serversko trziste oni su govorili o najavama intelovog CEO-a u pohvalnom tonu dok smo mi sami na forumu znali koliko prodaje maglu.. od 2019 ulazem u AMD i nastavljam dalje ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|