|
![]() |
#10321 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Mislim da znam čiji je taj Evek, iako tipa osobno ne znam.
![]() |
![]() |
#10322 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Jeste li gledali ovo? Ne mogu vjerovati da je Porsche toliko pao u kvaliteti izrade
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10323 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dottore, gledal sam tog tipa jos dok ga je kupio i imal tek nekoliko sitnih problemcica. Bogme se usrecio. Tak bi vjerojatno prosli i ostali jadnici koji su stedili sto god. da uzmu takvu pilu dok ovi bogati nebi imali nikakvih problema.. Moj Renault radi 100% ispravno. Okrenul je 15 tisuca i ide po novo ulje uskoro. Nema ni cvrcaka nekim cudom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10325 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#10326 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
sada san vidia cudo u Splitu,kraj OŠ gripe ford f150 harley-davidson tocno ovaki klik ,samo sa puno vecim felgama...reka bi nekih 24 cola tia san slikat,al je mrak,nis se nevidi kolika mrcina od auta,nije staa izmedju dvi linije na parkingu RI table a tu cesto vidjan i mustanga ovakvog isto RI table,isti parking koliko para triba za to uvest/homologacija ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10327 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
F150 HD je fora, no iskreno meni je veća pojava Raptor Ili ovakav ''lagano povišeni'' RAM 1500 ![]() ![]() Ili ovakav Silverado (ispred njega je Q7 ![]() ![]() To kad vidiš na cesti (a i čuješ) naježiš se ![]()
![]() |
#10328 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
f*?)?=(/ yeah ! standardna oprema .45-ica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10329 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() (zanimljivo da Civica ima u pogonu još...) ![]()
![]() |
![]() |
#10330 |
Moderator
|
Mrcine samo takve i ima ih ko dreka ![]() Vezano za Civic, jajeta nema baš tak puno, ima hrpa ovih novih modela i to dosta coupe verzije. Mada sam neki dan naletio na CRX iz 90ih
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10331 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Prije koji mjesec sam se mimoilazio sa RAM1500 u uskoj ulici. On je bio negdje 2/3 širine ulice (ili se barem tako ogroman činio), sve što sam vidio je da je lik zakolutao očima dok je išo prema meni i bez usporavanja skrenuo na rinzol visine dobrih 15-20-ak cm i preskočio me. ![]() A ovaj Silverado djeluje još ogromnije. Neki dan sam vidio nekog sa stranim regama, a valjda nesretnika u nečemu što sliči na ovo: ![]() Nisam znao što reći. Ne znam točno koji auto je bio, ali znam da nije ona Kia Soul koja je zaobljena u usporedbi sa tom kockom koju sam vidio. Opet sam škicnuo cijene. F150 kreće od 300 konja i $25k. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 21.04.2014. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10332 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10333 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad ste me sjetili.. https://www.youtube.com/watch?v=Wg9X2tU3LkQ Ovi gore minivanovi su 60%(odokativno) ak ne i vise u Japanu.. Mene pred par god. na autoputu presao f150 sa valjda 170 ali i sa jahtom velicine manjeg autobusa na prikolici. Nosivosti tih pickupova su brutalne, po 12, 13 tona i to im je glavna namijena, vuca. Vecina ih ni nema 4x4 tak da nisu idealni za teren iako se za svakog mogu narucit. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 21.04.2014. u 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10334 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
to je to... ![]() "auto" na c kategoriju ![]() želim ! (nakon evača) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10335 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://youtu.be/0klZpwlgwOw Toga se uvik sitin kad se spominje F150 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10336 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Ovdje hrpa ovih azijata vozi ovaj drek. http://www.autos.ca/first-drives/qui...4-nissan-cube/ To je toliko prokleto ružno da bi možda bolje izgledao kad bi ga zabio u neki stup ![]() SKinulo Multiplu s trona bez bada ![]() Citiraj:
npr Ram 3500 sa 6,7 turbodizelašem http://www.ramtrucks.com/en/ram_3500/capability/#link-3 ili GMC Sierra http://www.gm.ca/gm/english/vehicles...cordion-header to ovak izgleda ![]() ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 22.04.2014. u 00:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10340 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I Mercedes će se očito baciti u utrku tko će napraviti ružniji SUV, kopijom najružnijeg ![]() http://www.carscoops.com/2014/04/jus...s-concept.html
![]() |
#10343 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Osiguranje
Nismo dugo o osiguranju ![]() Jučer i danas napravio malo krug po kvartu, 3 poslovnice raznih osiguranja i 3 različite ponude za naša 2 autića doma. Hm.... to su ti strašni popusti nakon liberalizacije, baš gledam jednu ponudu, svašta nabrojeno, te neki korporativni popusti na sve to gore i na kraju opet cifra otprilike kao i prošle godine, max 200kn razlike. Drugi pak ugurali pomoć na cesti u osnovnu policu i vele da ne može bez toga. Treći unutar police nude i multiplus card bodove u vidu kn koji se mogu trošiti u Konzumu :-) Pred koju godinu u Jadranskom za drugi auto dobili kao supružnici popust 25% u startu i sad me natežu da su te dvije police vezane i da ako skriviš štetu s jednim, na oba bonus pada dole za 3 razreda!?? Kad sam to prebacivao, nitko to nije spomenuo. U ostalim osiguranjima nemaju pojma o tako nečem. Pitam u drugoj poslovnici, ženska s pravnicom provjerava i veli da nije, sjeća se kao da je nešto tako bilo po starom zakonu pred nešto godina. Bitno da su mi odmah na ponudu stavili zaštitu bonusa od 245 kn. Međutim, ako se uplati "zaštita bonusa", tada ste u slučaju štete obavezni ostati kod njih u trajanju dok se ne bi normalnim putem vratili na bonus. Znači s 50% pada se na 35, oni ti zadrže bonus, a zauzvrat si ugovorno kod njih dok se to ne pokrije. Dodatno, prema info iz poslovnice oni prema HUO uopće ne prijavljuju tu štetu da ti ostane bonus nego interno rješavaju s tobom. Jel to zakonski uopće? Ostao razočaran, sve nešto strašno reklamirani popusti, uvjeti, u praksi uvaljuju sve i svašta na policu da bi digli ukupni iznos premije, nitko ne bi dao neki konkretan popust koji se vidi, a za 100-200 kn razlike nisam siguran da se isplati šetati okolo po osiguranjima. Zanimljivo, svi pitaju kad uđeš ponovno kod njih: "Imate neku bolju ponudu?" :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10345 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10347 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
prosla generacija gl i glk su po meni izgledali jako dobro za ono sto predstavljaju... G klasa je prica za sebe, jednostavno je pogođena ![]()
![]() |
#10350 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|