|
![]() |
#991 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Probao sam odmah u sve utičnice i ništa. Morat ću to odspojiti, samo da nađem nekog da mi to sredi kako treba, pa da onda gamad izađe na teren ako ne bude radilo. Ionako bi trebao maknuti razvodnu kutiju s tavana u hodnik da se više ne penjem gore, pa onda odspojiti sve osim sobe u kojoj je modem a u budućnosti prespajat po potrebi. Samo moram naći nekog tko se kuži u to, vidio sam u nekom iskonovom pdf-u da ima na 0800 1000 kontakt ovlaštenih instalatera pa ću nazvat da vidim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Registered User
|
Evo čisto za informaciju da priča dobije kraj, nije ipak greška kod mene već kod njih, signal ide samo 2km i ne dolazi do mene, moraju oni to riješiti. Ali glavno da su oni bili bahati kako je sigurno kod mene i oni neće na teren dok moja instalacija ne bude 100% ispravna. Pošto je sutra 2 tjedna kako nemam ništa i to njihovom krivnjom, moram vidjeti kome se točno mogu obratiti da se žalim iz principa, nek mi prepolove račun za ovaj mjesec?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: borisko. 26.07.2010. u 04:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
BTW. korisnička služba kao 0-24 a subotom i nedeljom terenci ne rade (nevjerovatno). Nakon toga nisam imao nikakvih problema ali sam si sad naručio BNET 3D paket radi prevelikog tel računa i da ne razmišljam kad mi nešto rikne da li će mi to biti rješeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premium
|
Ljudi kakve su vama brzine? Prešao sam s Carneta na obični duo očekivano ping mi je bolji u igrama (što je bio i primarni cilj prelaska), a brzina mi je pala sa 5 na jedva 4 Mbit... No meni u speedtestu redovito napiše 5 Mbit iako ih u download NIKAD nema nego imam 4 Mbit, a s carnetom sam imamo 5,15. Dali se to da kak riješit ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
|
Download mi općenito nikad ne prelazi preko 510 kb/sec na bilokojem serveru, a prosječno se vrti oko 480 kb/sec dok je na carnetu download bio konstantnih 620 kb/sec. Tu je razlika od skoro 150 kb/sec što i nije baš zanemarivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Premium
|
Probaj ovo http://dl.iskon.hr/test/100MB.zip http://test.eurovps.com/100MByte.bin Naravno, nakon gašenja i paljenja routera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Premium
|
Citiraj:
router je bio 3 puta ugašen i upaljen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
|
Imam duo. moram nekog nažitac onda drugi komp... Spojen sam preko lana pa mi istro čudno... sutra ću nazvat KOPO pa vidjet s njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sretnice ping skoro ko na optici ![]() the ghost daj mi reci dal se isplati trazit onaj Fast profil jer bih htio manji ping. Dal je stabilno? Imam iskon trio dal se zna bugat telka od tog Fast Profila? gdje opce da ga zatrazim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
črna jetra
|
Citiraj:
jeee tak je i meni, imam 5Mbita vec 2-3 godine, sad zadnja dva mjeseca se vucem na do 2Mbita i da bi pametni njihov odgovor bio da nemreju progurat tolko kroz paricu jer je duga 3km. a nudili mi i telku, to bi tek bilo veselo. nemam 3km do centrale da hodam dvaput ukrug oko nje, a i da imam mora ic 10Mbita... Uglavnom sa onim gore studentom iz SZK se ne vrijedi uopce prepirat jer cita sve sa šalabahtera i nema pojma kaj prica... Oni ce rijesit drek, tak da ja odo kod drugog operatera, a sad jos samo cekam da me nazovu i pitaju dali zelim produzit ugovor i ponude mozda neko povecanje brzine ili mozda telku ![]()
![]() |
![]() |
#1020 | |
Premium
|
Citiraj:
da vidi se kak ti imaš pojma o čem pričaš kad kažeš da na 3 km ide 10 Mbit... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|