|
![]() |
#991 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja više volim gibnut punici ![]() Podmitim je sa šunkom, kulenom i ostalim delicijama, pa da vidiš kad drekne na ženu: Kaj si mu napravila ![]() ![]() Sam je pogledaš tužnim očima i spomeneš kak bi rad bil sa dječicom...ali...kad je ona takva itd... I za ne falit nabaciš kak se hraniš okolo-jebiga...doma ti ne daju a ti si ipak gospon i ispod časti ti je gnjaviti punicu ![]() Joj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
zato moja i nejde doma k svojoj mamici....ova ju mam napadne, jos s vrata....kaj mi Zeteca zajebavas!nedas mu pit,jest,neces se znjarat..budi sretna kaj je za tim kompjukterom a ne pri nekteroj vudovici il polovnjaci....poklem bus se cudila kad ti prejde zaozbiljno..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 | |
Super Moderators
|
Re: joooj
Citiraj:
Ono-čuj ženo sutra ti majka dolazi na ručak, kaj bumo spremili ![]() Dakle-ti se budeš fino napapal a ona bu čula "kaj je ide" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
da bi covek reci rekel...... ![]() gle ideje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Super Moderators
|
A čuj-one ne biraju sredstva. Možemo i mi malo bit pizde ![]() Kad malo bolje razmisliš-nisu baš ni one bez "putra na glavi" |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: kuj te je...
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#998 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: joooj
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: joooj
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() @AMD:eto,kaj ti je pajdas...bi pricuval ak kaj potrga bi i platil..+i rundal bi menom...smrc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Moderator
|
Kaj se pijače tiče nije beg cicija. ![]() ![]() ![]() Kaj se hardveraja tiče sam se ponudil da ti bude u TOP formi ![]() ![]() Čul sam da za monitor ni dobro ak' dugo stoji vu garaži jer da se vu njega hočeju miši nastanit. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1003 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Već sam bio napisao poruku za 1000-ti post, ali je nisam postao jer sam se nadao da će to biti Mitzek, koji najviše zaslužuje tu čast, prvi thread na PCEX-u koji je probio 1000 postova. Eee, di vam je pristojnost? ![]() ![]() Anyway, ljudi moji, preko 1000 postova, a tata svega je Mitzek. Mi smo mame:clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Evo još jedna za Mitzeka ![]()
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Tko bi reko da debeli Mitzek more biti legenda, a nije po količini požderane hrane u jedinici vremena ![]() Ha živili macane ![]() ( btw. Kad čemo se naći, još uvijek se nismo robno razmijenili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Magister Mundi sum!
|
![]() Ošel mitzek i več nikgo ne piše tud ! Pa ljudi dajte se zmislite kobasic domaših , sušene šunke , krvavic , fišpaprikaša od kojega vam vatra van na vuha ide. NAdam se da vam bu to potaknulo malo maštu. ![]() Meni su ju potaknule kobasice ( cca 60kom ) na mojem tavanu ![]()
![]() |
#1007 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Evo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Citiraj:
![]() pa kaj ti imas pikado vu oku da ne citas...sem rekel da se moram male skriti i stisati mozebitno da mi je zenska poslala "spiju" (jr!)na PCEX pa se zato manje javlam!! AL SE TI JA TO NADGLEDAM PO "ZDERONJAMA"!.... vis da svi cviliju...al polako,braco...bura se jos ni stisala!! ![]() korizma je ,a znas kak je to kad ti zemska odluci da te se odrice dok traje(ono,potpoplunske spelancije!!!),pa se smajhlam i oferam kak mladi lavek!!!zasada se principijelno drzi korizme.. ![]() ![]() ![]() al ja vec zmisljam novi sistem da joj uljetim u "kazneni prostor"!! ![]() ![]() prema tome,nis ne spitavaj,javljam se samo na lozinku :2 potoka -zagrebacki od pol metra..i sl... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
znaš kaj se radi z špijunima u teška vremena...seek and vuha istegni ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Ke zde je to k vragu se prešlo morti
Citiraj:
Evo možeš npr. biti Brunhilda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1014 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Svi smo mi Mitzek. Ne damo našeg Mitzeka. U 5. mjesecu kada snijeg malo okopni, bumo išli održati prosvjede pod nejgov breg. Valjda bu časni sud popustil i presudil u korist širokih narodnih masa.
![]() |
#1015 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() doma same mogu sa sjetom prolazit pokraj "svetista" i otpuhivat prasinu s monitora i tipkovnice.... ![]() ![]() hardovi mi krcati,placu za "obradom",ali ,ne ,treba izdrzati i odrzati "korizmeno odricanje" ![]() ![]() samo neznam kak da ovaj mjesec nis ne kupim... ![]() dobro,u Ljinksu su mi se fest zamerili,o tome drugi put...ali ljudi moji kad se vozim po gradu ,pogled mi sam zapne za izlog kakvog PC shopa....jooooj, koje li ovisnosti!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ovak je to nekad zgledalo........ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Dnevnik,meridijan 16 i tex-mex sapunjare... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
U trenutcima manijakalne depresije i mahanja hrenovkom ispred usta gladnih ( ne mislim tu na količinu hane koju se može izjest nego metaforičko obračanje Mtzeku na nedostupnost kompa koji je tu ali kao da nije tu) najbolji je teški fizički rad! Jer kad ti izbije litra znoja van i kad se ruke toliko nažulje da nemreš otič normalka na pišanciju, e onda si izliječen.Barem dok obrišeš znoj i namažeš ruke sa kremom pa sjedneš u fotelju i vidiš nedostupnu stvar ali tada je prekasno jer il si tolko umoran da zaspeš ili nemreš tipkat radi onih žuljeva. A i slučajno bi ja trebal kopat doma kolektor za otpadne vode pa ako je netko ovdje depresivan ili ima hrenovku pred nosom .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I imaš jednako veliki televizor ko ja. Jel to Panasonic? |
![]() |
![]() |
|
|