|
![]() |
#991 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Dostava je 35 kn, dizajn neću komentirat, ali je zato unutrašnjost bolja. Imam ih ja, solidno kućište, stranice bi mogle biti malo čvršće, dobar protok zraka, nikakav cable managment ... ugrubo. Napajanje nije no-name već je CM, međutim ovo što sam ti ponudio u zamjenu je puno bolje. Sveukupno taj kompletić nije loša kupnja, ali postoje i bolje kao što sam ti preporučio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
U ovom CM kucistu trebalo bi biti ovo napajanje, komplet. Nema bas puno po netu o tom napajanju, ali bolji ti je ovaj izbor od lolofuxya. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#993 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
CM ima solidna napajnaja. Ništa specijalno, ali nisu šrot. Elite serija je CM-om low end u usporedbi sa 690 i HAF serijom, ali još uvijek bolja od raznih MS, TT & co.
![]() |
#994 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ma kako meni idu relativno stare komponente iz 2006. u njega (dok ne kupim cijelo novo) nekako me uopće ne zanima kupovati nekakvo skuplje kućište, napajanje i slično za ovu kantu koja me služi. Trenutno kućište koje sam i sam uređivao je ružno, s očajnim protokom zraka. (svake godine kupujem jedan dio-kako je došlo do prelomnice tj. sada bi trebao matičnu i procesor rađe idem na kućište) Ne znam kako bi bilo naručivati s dostavom nešto tako teško i veliko niti to želim. Cable managment me ni ne zanima jer ga ne bi ni radio. Inače na webu ima da je samo dvije rupe izrezao i uspio je: http://www.youtube.com/watch?v=6Lw-pqg-sGQ Ovo mi je povoljno kućište s napajanjem http://www.links.hr/artikl-052.607.150 malo skuplje od najprodavanijeg cm u linksu http://www.links.hr/?naziv=kuciste-c...kl=052.607.104 Do sutra ću još malo razmisliti i napraviti web rezervaciju.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.09.2012. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
|
To što ćeš unutra staviti stare komponente je nebitno. Dobro kućište (i napajanje) 'preživljava' više izmjena unutrašnjih komponenti i zato radije daj više love za njega pa si miran godinama tj. nekoliko budućih updatea konfe. Dakle, case i psu su dvije stavke na kojima ne treba štediti.
![]() |
#996 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Kako nisam našao nikakve loše stvari o Linksovom napajanju i navedenom kućištu na akciji uzimam njega. Inače isto kućište bez napajanja je među 5 najprodavanijih u gotovo svim dućanima.
![]() |
#997 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Dakle, osim nedostatka SATA docka i USB 3 nikakvih drugih zamjerki nemam. Mjesta dovoljno, odličan cable management i kućište o.k. izgleda.. A sad u nabavku grafičke (dvojba između HD 7770 i GTX 650, ali o tome u drugom podforumu).. Hvala na sugestijama..
![]() |
![]() |
#998 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Evo kupio Elite 430. Za sada dobro izgleda, plastika negdje izgleda jeftino. Loš cable managment uz to da bi trebao sam negdje napraviti rupe. No, dobro izgleda, čini se da ima dobro hlađenje i protok zraka, dolazi s jednim led 120mm ventilatorom, ima mjesta za još 4x 120mm vent. Za sada ok. Sada treba sve spojiti i probati jel radi.
![]() |
#999 |
njub
Datum registracije: Oct 2011
|
Uskoro cu imat u rukama Z77 Extreme 4 pa me zanima koje kuciste da uzmem, sa nekim napajanjem koje je odmah ugradeno il da si uzmem neko bzvz kuciste i piknem xfx core edition 550 W? bitno da ima usb 3.0 od naprijed i takve pizdarije ps: uzet u obzir ovo (necu prevađat jer ce tek onda bit neshvatljivo ![]() Cons - Thinner than standard ATX – lacks case mounting down far side |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve ovisi koliko love mislis dati? Moja preporuka ti je Fractal Design Arc Midi Tower, kvalitetno i dovoljno prostrano. Izbjegavaj kucista s ugradenim napajanjem, ako vec ides na takvu konfu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1001 |
njub
|
ma da znam, a dao bi negdje do 400 kn, vise ne bi isao jer mi nije bitan izgled kao prostranost. napajanje cu posebno onda moze neki link iz nekid ducana kao links jer tamo bi imao R1 vjerojatno ili futura IT |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
za tu lovu jedino Spire CoolBox 2015 izbacis napajanje,tj prodaš ga za 50kn... te si uz to uzmes i napajanje tipa xfx 450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Premium
|
Još da si rekao koje komponente misliš spajati na to napajanje, mi bi ti mogli reći da li uzeti 450 ili 550W...
![]() |
#1004 |
njub
|
uzet cu 550W, bit ce zasad i3 proc neki jeftini i neka graficka takoder jeftina, pa kad se lova skupi ce ic na najjace, lako je sad kad imam posao pa sam siguran da cu ulagat u to do ekstrema. to mi je kuciste onda dovoljno, bitno mi je da ima prostora i naprijed usb samo mi recite jel xfx core edition 550W dobro napajanje za buducnost |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Debeli gad
|
Dobro razmisli o taktici slaganja racunala. Kupovina i3, pa i5 pa na kraju i7 i isti taj sistem sa grafickom, na kraju ispadne veliko bacanje novca. Kazes da ce nadogradnja ici do ekstrema. Kvalitetno i prostrano (znaci i skupo) kuciste bi trebao, uz napajanje, biti prvi korak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Premium
|
Imam u planu nabavku kucista Raven RV03, i naletim na ovaj review. Here's some PSU compatibility info that you should add to your first post. Assuming that each brand of PSU has the same input orientation as the other models from that company, this is what you get. PSU brands that will work with the RV03: SilverStone Raidmax Apevia Thermaltake Logisys Rosewill Hec Sunbeam PSU brands that won't work with the RV03: Corsair OCZ(it may work) Antec Seasonic The above list is from the mention assumption and the samples are from one page of the most reviewed PSU's on NewEgg.com. It feels like i'm working for SilverStone, since i'm making a compatibility list for the RV03. Sadly, the better brands won't work with this case. Note: When i say "won't work", i mean that it wont work with the fan in the optimal position which is facing down. http://www.overclock.net/t/986547/si...d-build-log/10 Moze komentar na ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Premium
|
![]() |
#1012 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
|
Mislim da se 'nekompatibilnost' više odnosi na činjenicu da je napajanje postavljeno okomito, a ne horizontalno.
![]() |
#1014 | |
Premium
|
Citiraj:
Note: When i say "won't work", i mean that it wont work with the fan in the optimal position which is facing down. Mada mi je ovo malo nejasno... Poslal mail SS i evo odgovora: Many thanks for your interest in our product RV03. Due to the position of the power connector this PSU shall fit but we cannot guarantee that because this is not our product. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 04.10.2012. u 18:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Debeli gad
|
Pitaj ih hoce li to sve raditi u sobi koja nije SS i na struju koja nije SS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
|
![]() |
#1018 | |
Premium
|
Citiraj:
Od jeftinijih spire maverick Od skupljih Fractal core 3000
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 08.10.2012. u 21:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Kad je tako single odgovor ispada da je bez konkurencije?! Hvala na prijedlogu. Ako to nije dostupno, sto jos valjda pogledati Edit: nije problem u ovih 20kn preko 400... ako je stvarno kvalitetno (sto se te klase tice) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
|
Evo editirao sam post gore, pogledaj Spire Maverick, okej izbor ako zelis ustedjet. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|